• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İpek Yorgan Kurutma

Bearhug

Once upon a time there was a happy bear family...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
4.226
9.277
158
Merhaba hanımlar,

İpek yorgan ve yastığı daha önce kurutma makinesinde sorun yaşamadan kurutan oldu mu acaba?
İnternette araştırdım bazı yerler kurutulabilir derken bazı yerler kurutulmamalı demiş kafam karıştı. 🤷

Risk almazdım ben olsam
Çok teşekkür ederim.
Makinenin hassas programı var kılavuzunda ipekli iç çamaşırları falan kurutulabilir diyor ama yorgan yastık olunca çekiniyorum ben de risk alamayacağım sanırım.
☹️

Yastığın etiketinde yıkama kurutma talimatı yok mu?
Baktım ama yastıkta da yorganda da etiket bulamadım. Satın aldığım yere internetten ulaşmaya çalışmıştım ama dönüş olmadı bir de telefonla şansımı deneyeceğim artık ama büyük ihtimalle kurutmayın diyeceklerdir risk almamak adına

Sererek kurutun bence
Bu zamana kadar öyle yaptım ama evim güneş ve rüzgar almıyor yazın en sıcak günlerinde bile günler sürüyor kurumaları özellikle de bu yorgan yastık cinsi kurumak bilmiyor.
Kuru temizleme denedik bir iki kez onda da içime sinmedi asla niye bilmiyorum fosur fosur yıkandığını görmezsem kendi elimle yıkamazsam da içim rahat etmiyor
Kurutmaya atabilmek işimi çok kolaylaştıracaktı ama işte ☹️

Bu zamana kadar öyle yaptım ama evim güneş ve rüzgar almıyor yazın en sıcak günlerinde bile günler sürüyor kurumaları özellikle de bu yorgan yastık cinsi kurumak bilmiyor.
Kuru temizleme denedik bir iki kez onda da içime sinmedi asla niye bilmiyorum fosur fosur yıkandığını görmezsem kendi elimle yıkamazsam da içim rahat etmiyor
Kurutmaya atabilmek işimi çok kolaylaştıracaktı ama işte ☹️
Guven olmuyor iste hassas ayar var aslinda ama bilemedim

Guven olmuyor iste hassas ayar var aslinda ama bilemedim
Ben de onu görünce acaba denesem mi dedim ama sanırım kimse cesaret edememiş, denedim sorun olmadı diyen birini görsem deneyecektim. 🥲
Satışı yapan yer de hassas ayarınız varsa sorun olmayabilir ama yine de pek tavsiye etmiyoruz dedi.
Eski usul devam şimdilik 🥲☹️

Back
X