- 9 Şubat 2013
- 1.512
- 1.252
Oh maşallah. Aslında atlardim da sakatlanirim filan çocukta var ona kim bakar sonraben 1000 atladım, 700 de gayet iyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah. Aslında atlardim da sakatlanirim filan çocukta var ona kim bakar sonraben 1000 atladım, 700 de gayet iyi :)
Kaç kilo vereceksin
Hımm bende 6 kilo vericemSu anlik hedefimi.yüksek koymuyorum goxum korkmasın diye su an için 5 6 kg yeterli
Ben hergün sabahları aç karnına tartiliyorumkızlar her gün tartılıyor musunuz ?
Bencede öyle yapınben de sabahları tartılıyorum da olumsuz mu etkiliyor beni emin olamıyorum.
dikkat edipte 100 gr verdiğini görmek can sıkıcı..
haftada 1 mi tartılsam acaba
Tartilmak istemiyorum çünkü vücudum gram bile olsa çokzor veriyor kgyu buda moralimi bozuyor bir ay boyunca tartilmayi düşünmüyorum kizlar ayrıca dans ile zayıflama.topigine de göz atın derim ben sabah 800 ip atladim aralıksız sonrada 20 dk boyunca oynadım actim mezdeke oryantal tisortum öyle islandi ki dkyi artırmayı dusunuyorum kg veremesemde sikilassin
Bencede öyle yapın
sabah sabah enerjiye geel :) süpersin ya öğle arası eve geçtiğimde ip mi atlasam bende beni gaza getirdin :))
dayanabilirsem öyle yapacağım
Valla sabah hiç bisey yapmayasi geliyor insanın sonra mezdekeyi acincaaa huhuuuu insan gaza geliyor önce ip atlayin soğumadan hemen mezdeke açın allaaaaaahhh görün bakın nasıl ter gidiyor
Kesinlikle benimde öyle sabahtan beri dilime dolandışu anda kafamda alabina yalla yalla yalla yalla çalıyor
akşam üşenmezsem hem ip atlayıp hem dans edeceğim :))
Bende sabah 300 atladım aksama kadar 1000 e tamamlayacagim. İlk atladiginizda diziniz agrimis miydisabah sabah enerjiye geel :) süpersin ya öğle arası eve geçtiğimde ip mi atlasam bende beni gaza getirdin :))
dayanabilirsem öyle yapacağım
Ben kilo veriyorum öyle 1 kilo gitmiyor ama 300 400 500 gr gidiyor oni görünce mutlu oluyorumşu anda kafamda alabina yalla yalla yalla yalla çalıyor
akşam üşenmezsem hem ip atlayıp hem dans edeceğim :))
Bende sabah 300 atladım aksama kadar 1000 e tamamlayacagim. İlk atladiginizda diziniz agrimis miydi
İyi bari yaa. Benim sol dizimin iç tarafı ağrıdı biraz. İp atladiktan sonra ağrıdı sabaha ağrım kalmamıştı. O zaman devaaamTabikide agridi yuruyemiyordum sabredin uç gün cekersiniz ama.bir hafta sonra hiç ağrı kalmayacak aralıksız atlayacaksiniz
Tabisiideee devaaamm Allahım umarım.istedgmiz kgya kvusuruzİyi bari yaa. Benim sol dizimin iç tarafı ağrıdı biraz. İp atladiktan sonra ağrıdı sabaha ağrım kalmamıştı. O zaman devaaam
Kavusucaz Kavusucaz şu an 66 yim hedef bayrama kadar 60. Sen kacsinTabisiideee devaaamm Allahım umarım.istedgmiz kgya kvusuruz
İyi bari yaa. Benim sol dizimin iç tarafı ağrıdı biraz. İp atladiktan sonra ağrıdı sabaha ağrım kalmamıştı. O zaman devaaam
Tabisiideee devaaamm Allahım umarım.istedgmiz kgya kvusuruz
Ben 70 kgyim hedefin 64 65 su anlık tabikide umarım daha fazla veririmKavusucaz Kavusucaz şu an 66 yim hedef bayrama kadar 60. Sen kacsin