İp Atlamak Zayıflatır mı?

ben de sabahları tartılıyorum da olumsuz mu etkiliyor beni emin olamıyorum.

dikkat edipte 100 gr verdiğini görmek can sıkıcı..
haftada 1 mi tartılsam acaba :silah:

Tartilmak istemiyorum çünkü vücudum gram bile olsa çokzor veriyor kgyu buda moralimi bozuyor bir ay boyunca tartilmayi düşünmüyorum kizlar ayrıca dans ile zayıflama.topigine de göz atın derim ben sabah 800 ip atladim aralıksız sonrada 20 dk boyunca oynadım :halay:actim mezdeke oryantal tisortum öyle islandi ki dkyi artırmayı dusunuyorum kg veremesemde sikilassin

Tartilmak istemiyorum çünkü vücudum gram bile olsa çokzor veriyor kgyu buda moralimi bozuyor bir ay boyunca tartilmayi düşünmüyorum kizlar ayrıca dans ile zayıflama.topigine de göz atın derim ben sabah 800 ip atladim aralıksız sonrada 20 dk boyunca oynadım :halay:actim mezdeke oryantal tisortum öyle islandi ki dkyi artırmayı dusunuyorum kg veremesemde sikilassin

sabah sabah enerjiye geel :) süpersin ya öğle arası eve geçtiğimde ip mi atlasam bende beni gaza getirdin :))
Bencede öyle yapın

dayanabilirsem öyle yapacağım

sabah sabah enerjiye geel :) süpersin ya öğle arası eve geçtiğimde ip mi atlasam bende beni gaza getirdin :))

Valla sabah hiç bisey yapmayasi geliyor insanın sonra mezdekeyi acincaaa huhuuuu insan gaza geliyor önce ip atlayin soğumadan hemen mezdeke açın allaaaaaahhh görün bakın nasıl ter gidiyor

Valla sabah hiç bisey yapmayasi geliyor insanın sonra mezdekeyi acincaaa huhuuuu insan gaza geliyor önce ip atlayin soğumadan hemen mezdeke açın allaaaaaahhh görün bakın nasıl ter gidiyor

şu anda kafamda alabina yalla yalla yalla yalla çalıyor :halay:
akşam üşenmezsem hem ip atlayıp hem dans edeceğim :))

Bende sabah 300 atladım aksama kadar 1000 e tamamlayacagim. İlk atladiginizda diziniz agrimis miydi

şu anda kafamda alabina yalla yalla yalla yalla çalıyor :halay:
akşam üşenmezsem hem ip atlayıp hem dans edeceğim :))
Ben kilo veriyorum öyle 1 kilo gitmiyor ama 300 400 500 gr gidiyor oni görünce mutlu oluyorum

Tabikide agridi yuruyemiyordum sabredin uç gün cekersiniz ama.bir hafta sonra hiç ağrı kalmayacak aralıksız atlayacaksiniz
İyi bari yaa. Benim sol dizimin iç tarafı ağrıdı biraz. İp atladiktan sonra ağrıdı sabaha ağrım kalmamıştı. O zaman devaaam :KK55:

X