Selam kızlaaaaar
ben geçen yaz ip atlayarak ve yediklerime dikkat ederek 3 ayda 13 kg vermiştim. çok da iyi olmuştum ama malesef koruyamadım ip atlamaya da devam etmedim tembellik yaptım sanırım
şimdi 80.8 kiloyum boyum 168 cm. yine yaz sonuna kadar istikrarlı bi şekilde devam etmek istiyorum. sonrasında koruyacam bu defa dikkat edecem. Kararlıyım. Yarından itibaren ip atlamaya başlıyorumbayağı bir süredir spor yapmıyorum çok fazla hamladım. sizce ilk günler kaç kez atlamalıyım ???
zararli olabiliyoe kizlar, bir arkadasin öyle idrar torbasi sarkma yapmisti
gerçekten mi sebebi başka bişey olmasın....çok alakasız geldi bana.....
ben araştırdım kalp hastaları yansiyon hastaları için zararlı başka bir sakıncası yok......arkadaşın doğum yaptımı....hayir ondan dolayi olmus, oda ip atliyordu ve zamanla idrar torbasi sarkmis. bi arastirmak lazim acaba ne gibi sorunlar olabilir
ben araştırdım kalp hastaları yansiyon hastaları için zararlı başka bir sakıncası yok......arkadaşın doğum yaptımı....
evt cnm yapti, bende ip atlamayi seven biri olarak, onun yasadiklarini duyduktan sonra biraktim ne olur ne olmaz diye
üzüldüm canım şimdi normal doğumda dokular zedeleniyormuş....ondan dolayı idrar kesesi düşmüştür....(okumuştum)
eğer sen doğum yapmadıysan korkma canım....
bak bu doguru olabilir, hergün ip atlayan ve kosu yapan bir arkadasta aksine hic bir zarari dokunmamis ve 30kg vermis diye biliyorum.
tsk ederim cnm ayrintilari bilemk güzel oldu, ben hamileyim Allah nasip ederse ilk dogumumuz olucak Aralikta.
ay bir hamişle yazışıyorum yani......
atlama zıplama gülüm sen.......
bebiş doğunca oh onla oynarsın.....yeter.....
sağlıkla kucağına al.....diliyorum.....:13:
[/B][/CENTER][/COLOR]
Kızlar birinci ay dolduktan sonra 30 day shared a başlayacağım. İnabılmaz degişim var bu programda