- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
Ooo cok uzakmissin kuzum
Sen nerdesin peki ?
Azeriyim canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo cok uzakmissin kuzum
Ben kayserideyim kuzum teknolojinin nimetleri iste uzaklar yakin oluyorSen nerdesin peki ?
Azeriyim canım :))
Ben kayserideyim kuzum teknolojinin nimetleri iste uzaklar yakin oluyor
Bencefe cok iyi oluyor canim acayip kafam dagiliyor benim mesela bide kendimi yalniz hissetmiyorum hic iyiki var burasiAynen, hiç de fena olmuyor ama
Bencefe cok iyi oluyor canim acayip kafam dagiliyor benim mesela bide kendimi yalniz hissetmiyorum hic iyiki var burasi
Yarisma ne zaman basliyo kizlar alimlar bittimi
bende mi katılsam acaba yarışma olunca katılasım geliyor valla motivasyonum düşük bu aralar belki bu sayede motivasyonum artar ya
hoplar dururuz en azından o da bişeyGel canım tabiiii :)
Benimki de düşük bu aralar ama yarışmanın hevesine hiçbirşey yapmasam da ip atlarım diyorum
Katil canimya hem bak ne guzel 1. Takimimdan 2kisi oluruzbende mi katılsam acaba yarışma olunca katılasım geliyor valla motivasyonum düşük bu aralar belki bu sayede motivasyonum artar ya
hoplar dururuz en azından o da bişey
seni takip edip geldim itiraf ediyorum canım evet zıplamaya devam geleyim bencedeKatil canimya hem bak ne guzel 1. Takimimdan 2kisi oluruz
Aynen ben de, hele nişanlım gittiğinden beri daha çok zaman geçiriyorum burda yoksa zaman geçmiyor..
Yaş kaç ? :)
Nianli olduguna gore sen benden kucuksun canim ben 35 yasindayimAynen ben de, hele nişanlım gittiğinden beri daha çok zaman geçiriyorum burda yoksa zaman geçmiyor..
Yaş kaç ? :)
Nianli olduguna gore sen benden kucuksun canim ben 35 yasindayim
Iyi yapmisin kuzum bana takıl hayatını yaşa sora gittin kilocuklarseni takip edip geldim itiraf ediyorum canım evet zıplamaya devam geleyim bencede
ay inşallah gitsinler artık takılayım sanaIyi yapmisin kuzum bana takıl hayatını yaşa sora gittin kilocuklar
Canim ben bu mesajini anca gordum kusura bakma.Canım biliyorsan bana da etraflı anlatabilirmisinn ??
Anlamamazlığım tutduuu, ben hep yalnış ölçmüşüm galiba hatta resimlere bakarak ölçtüm ama yalnış ölçmüşümm..
Poponun en dik yerini basen diye ölçmüşüm benn, biraz üstünü de kalça diye.. Kalça doğru eğer onu da yalnış bilmiyorsamm Basen popodan aşağısı mı? ya poponun alt kısmından mı ölçülüyorr?? iyice karıştırdımm
Canim ben bu mesajini anca gordum kusura bakma.
Kalcayi poponun en dik kismindan olcuyorum canim, baseni ise onun 3-4 cm aşağısından. Benim vucut yapim geregi basenlerim o kadar belirgin ki bulamamam imkansiz bu attigim linkte de yandan foto da olsa iyiymiş aslinda. Kalcayi arkaya dogru en cikik yer olarak gorurduk.