❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Biraz motivasyonnn :KK6:
tumblr_mtfdqvfe1M1qlxk49o1_400.jpg
tumblr_nl2abvbIkY1up837ko1_400.jpg
tumblr_o128plN5ZQ1txgl3po1_500.jpg
bed-bedroom-body-fit-Favim.com-1718988.jpg
belly-fit-fitness-girl-Favim.com-2180508.jpg
body-fashion-fit-girl-Favim.com-1927876.jpg
fitspo-workout-training-fitspiration-Favim.com-2597004.png
hot-abs-amazing-awesome-Favim.com-703977.jpg

Canım biliyorsan bana da etraflı anlatabilirmisinn ?? :KK48:
Anlamamazlığım tutduuu, ben hep yalnış ölçmüşüm galiba:KK57: hatta resimlere bakarak ölçtüm ama yalnış ölçmüşümm..
Poponun en dik yerini basen diye ölçmüşüm benn, biraz üstünü de kalça diye.. Kalça doğru eğer onu da yalnış bilmiyorsamm:KK48: Basen popodan aşağısı mı? ya poponun alt kısmından mı ölçülüyorr?? iyice karıştırdımm:KK53::KK53::KK53:
Canim ben bu mesajini anca gordum kusura bakma.
Kalcayi poponun en dik kismindan olcuyorum canim, baseni ise onun 3-4 cm aşağısından. Benim vucut yapim geregi basenlerim o kadar belirgin ki bulamamam imkansiz :KK70: bu attigim linkte de yandan foto da olsa iyiymiş aslinda. Kalcayi arkaya dogru en cikik yer olarak gorurduk.

Canim ben bu mesajini anca gordum kusura bakma.
Kalcayi poponun en dik kismindan olcuyorum canim, baseni ise onun 3-4 cm aşağısından. Benim vucut yapim geregi basenlerim o kadar belirgin ki bulamamam imkansiz :KK70: bu attigim linkte de yandan foto da olsa iyiymiş aslinda. Kalcayi arkaya dogru en cikik yer olarak gorurduk.

Yok canım ne kusuruuuuu :)
aynen resim yandan olsaydı keşkeee
ben de poponun en dik kısmını basen diye biliyorum :KK70:
Aslında baseni çözdüm gibi ama ölçemedimm:KK70:mezurayı tutamadımm en geniş kısmı ölçeyim dedimm poponun alt kısmı da dahil olduğu için mezura durmadı:KK70:atom parçalıyorum sankiii bu nedir bir ölçü alamadımmmm:KK70::KK70::KK70: