Yani bencede biraz kalkin su uyusuklugu ustunuzden atin kizlar ben bugunki bildirimimide yapayimHanımlar 22-28 Şubat derecelerini açıklıyorum. Katılım oldukca düsmüs durumda.. Bazı arkadaslarımız hastalık sebebiyle aramızdan ayrıldılar ama atlayabilenler bildirim yapmaya devam edin lütfenUnutmayın ki bunu kendimizi motive etmek ve kilo vermek amacıyla yapıyoruz..
İpsiz Kategorisi
ebrusonmez 2600 ipsiz atlama
İpli Kategorisi
morordek 1700 ipli atlama
kelebek19 515 ipli atlama
A Alisgulus 420 ipli atlama
keten prenses 350 ipli atlama
aycaf 150 ipli atlama
KedidirKedii 104 ipli atlama
Birincimiyim neeeHanımlar 22-28 Şubat derecelerini açıklıyorum. Katılım oldukca düsmüs durumda.. Bazı arkadaslarımız hastalık sebebiyle aramızdan ayrıldılar ama atlayabilenler bildirim yapmaya devam edin lütfenUnutmayın ki bunu kendimizi motive etmek ve kilo vermek amacıyla yapıyoruz..
İpsiz Kategorisi
ebrusonmez 2600 ipsiz atlama
İpli Kategorisi
morordek 1700 ipli atlama
kelebek19 515 ipli atlama
A Alisgulus 420 ipli atlama
keten prenses 350 ipli atlama
aycaf 150 ipli atlama
KedidirKedii 104 ipli atlama
Sen de ipliye geç rakip olalımBirincimiyim neee
Ama rakibsiz birincilikk
Canım henüz kilo degisimlerimizi yazmadık. Yarısmaya başladıktan 1 ay sonra degisimi ölcelim demistik. Bu hafta sonuna karsılastırabiliriz.Kızlar kilo değişimleriniz kaçıncı sayfada , ipli ve ipsiz atlama ne kadar etkili merak ediyorum .
Anladım canım , ben sadece ip atlanıyor sanıyordum ? Boğazımı tutma konusunda çok çok başarısızım maalesef .Canım henüz kilo degisimlerimizi yazmadık. Yarısmaya başladıktan 1 ay sonra degisimi ölcelim demistik. Bu hafta sonuna karsılastırabiliriz.
Bir de buradaki bircok arkadas ip atlamanın yanı sıra diyet de yapıyorlar o yüzden sadece ip atlamanın etkisi diyemeyiz
Canım vakit bulamıyorsan vs tabi ki atlamak zorunda degilsin :) İzne cıkmak diye bir kavram olustursak mı bilemedim, o kadar az kisiyiz ki izinden döndügünde zaten burda kimse kalmamıs da olabilir :)) Eger hala devam ediyor olursak her zaman bekleriz tabi kikızlar ben geleceğim dedim ama gelemedim o kadar yoğun çalışıyorum ki değil ip atlamak tuvalete bile gidemiyorum çoğu zaman
umarım izne çıkmak vardır burada da, birgün dönebilmek umudu ile.
Ediyorum canım ama regl oldum henüz bitmedi için atlayamıyorumkoza16 Zerosima aycaf yesilkizinguncesi KedidirKedii
Hanımlar yarısmaya devam ediyor musunuz???
Tabiki çok giremedim bu aralar ..koza16 Zerosima aycaf yesilkizinguncesi KedidirKedii
Hanımlar yarısmaya devam ediyor musunuz???