❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Senin basen az demek ki baksana mezura bile durmuyormus arkaya dogru en cikik yer kalca, yanlardan en genis yer de basen benim, yani ben oyle olcu aldim

Merhabalar arkadaşlar ugrayamadim.misafirim.vardı bugünde temizlik yaptık şimdi esimle sıra kendime geldi birazda kendinle ilgileneyim

hoşbulduuuk :)

yazıyorum hemen:
kilo:61.7, göğüs 93, bel 78, göbüş 90, basen 106, kalça 99, sağ bacak 53, sol bacak 52

bir yeri yanlış mı ölçtüm bilemiyorum ama mesela bacağın kalçaya bağlandığı yer haliyle daha kalın ama şu aşağıdaki linkte ölçü alma resimlerinde anlatıldığı gibi aldım tüm ölçülerimi. göbüşümde de en kalın olan yeri ölçtüm. hadi bismillah !! :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Son düzenleme:
Günaydin kizlaaar
Ben zaten hastaliktan kırılıyorum, dinlenmekten baska carem yok

Allah acil şifa versin canımm

Ben trambolin üzerinde ip atlar gibi zıplıyorum.Kabul ederseniz bu şekilde aranıza katılmak isterim.

Hoşgeldin canım :)
Benim için sorun yok, kızlar da kabul ederse neden olmasın

Kabul etmeyen varsa söylesin lütfen

AKovser cnm ya ben ölçülerimi yanlış ölçmüşüm tekrar versem olur mu?
boy 1.63
kilo 66
bel 89
göğüs 85
göbek 94
kol 27
basen 100
kalça 100
sağ ve sol bacak 58

Tum 1. Takim burda hos geldin canim
Pazartesi artık grubada düzenli yazacağım.Şurada az kilom kaldı vereyim bitsinde mezun olayım istiyorum.Bizde birbirimize bakıp coşarız değil mi?

Allah acil şifa versin canımm

Hoşgeldin canım :)
Benim için sorun yok, kızlar da kabul ederse neden olmasın

Kabul etmeyen varsa söylesin lütfen
Neyse normal atlayayım,kimseye haksızlık olmasın.Sonuçta bu bir yarışma.Ölçülerimi yarın bildiririm.

Tamamdır canım, böylesi daha iyi
Ölçülerini yarın mutlaka yaz listeye ekleyeyim