Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canim ben de gercek iple beceremiyorum o yuzden iple atliyormus gibi zipliyorumSelam kızlar, tam benlik, bende 7. takımdan Selin. Sabah yazarım ölçülerimi Yalnız ben gerçek ip ile atlamıyorum, ip atlama pozisyonunda zihnimde çeviriyorum, zira evin içinde ip dönmüyor sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?
Canim biz bir liste oluşturacağız sonra günlük kac kere atladiginizi burada belirtirseniz haftalık olarak derece aciklayalim dedikhergun buraya mi yazicaz kac kere atladigimizi
Yani herkesi bir sayiya ulasmasi icin zorlamak pek dogru olmayabilir. Herkes yapabildigi kadar yapsin tatli bir rekabet olsun istedik :) sayıları gördükçe belki gaza geliriz hep birlikte amac spor yapip zayiflamak, sıkılasmakBende katilmak isterim 3.takimdayim bende sabah olculerimi yazarim yanliz nasil olcak hergun bir sayimi hedeflenecek oyle olsa daha iyi bence
nasil yaparsaniz varim cnm hayirli Ugurlu olsun topigimiz :)Ay ne guzel bir suru kisi gelmis burayaa
Valla canim ben de gercek iple beceremiyorum o yuzden iple atliyormus gibi zipliyorum
Canim biz bir liste oluşturacağız sonra günlük kac kere atladiginizi burada belirtirseniz haftalık olarak derece aciklayalim dedik
Yani herkesi bir sayiya ulasmasi icin zorlamak pek dogru olmayabilir. Herkes yapabildigi kadar yapsin tatli bir rekabet olsun istedik :) sayıları gördükçe belki gaza geliriz hep birlikte amac spor yapip zayiflamak, sıkılasmak
Ooo supersin canimben bugun zaten kendi kendime balslamistim kizlar bugun 200 tane yaptim
bazisini iple yaptim fakat bende 5. katta oldugum icin komsulara ayip olmasin diye bide oglum ikide bir ayagimin altinda dolandigi icin digerlerini ipsiz yaptim
Sagol canim insallah bu motivasyonla devam ederiz sonuna kadarnasil yaparsaniz varim cnm hayirli Ugurlu olsun topigimiz :)
ay insallah cnm bende dogum yaptim yeni 40 i bitirdik yavas yavas spora asilmak istiyorum artik :)Ooo supersin canim
Sagol canim insallah bu motivasyonla devam ederiz sonuna kadar
Ben de hamilelik oncesi fazlaliklarimi vermeye calisiyorum, spor şart vallahiay insallah cnm bende dogum yaptim yeni 40 i bitirdik yavas yavas spora asilmak istiyorum artik :)
ay hadi insallah gonlune gore verir rabbim cnmBen de hamilelik oncesi fazlaliklarimi vermeye calisiyorum, spor şart vallahi
Ben de katılmak istiyorum
ben de 5. takımdayım arkadaslar katılmak istiyorum, yarın sabah olculerimi yazarım :)
Selam kızlar, tam benlik, bende 7. takımdan Selin. Sabah yazarım ölçülerimi Yalnız ben gerçek ip ile atlamıyorum, ip atlama pozisyonunda zihnimde çeviriyorum, zira evin içinde ip dönmüyor sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?
bende varim Hazir bugun baslamisken ip atlamaya yarisayim dimi
simdi ayrintilari okuyayim :)
Kızlarr bende varım. Ölçülerimi yarın yazarımm.
Arkadaşlar bende 7. Takımdan katılıyorum 25 yaşıma yeni girdim
Bende katilmak istiyorumm.
ay insallah cnm bende dogum yaptim yeni 40 i bitirdik yavas yavas spora asilmak istiyorum artik :)
sagol cnm :)Allah bağışlasın canım :)
Ay ne guzel bir suru kisi gelmis burayaa
Valla canim ben de gercek iple beceremiyorum o yuzden iple atliyormus gibi zipliyorum
Canim biz bir liste oluşturacağız sonra günlük kac kere atladiginizi burada belirtirseniz haftalık olarak derece aciklayalim dedik
Yani herkesi bir sayiya ulasmasi icin zorlamak pek dogru olmayabilir. Herkes yapabildigi kadar yapsin tatli bir rekabet olsun istedik :) sayıları gördükçe belki gaza geliriz hep birlikte amac spor yapip zayiflamak, sıkılasmak
Hosbulduuk :)Hoşgeldinizzzz
Aslında iple atlamak daha etkiliymiş, ama herkes kendine göre yapacak artık, iple ya ipsiz :))
Hoşgeldinizzzz
Hoşgeldin Zeynep, seni gördüğüme gerçekten çook sevindimmm