Benımde vucudum bır yere çarpsın ya da şakayla hafıf cımcıklemsın dokunulsun morarıp çürüyor bazen bacaklarımı goruyorum yer yer yeşil mor ne zaman nerde olmuş bılmemTenim aşırı hassas benim.
Şöyle bir itsen çürür etim ki şuan bile bacağımda 10 dan fazla çürük var, bebelerim sağolsun.
O gördüğüm arkadaşlarımda en korkunç şey, gözlerine kan oturmasıydı.
Damar gibi değil bayağı gözlerinin ak bölümü, kanla kaplıydı.
Gitmesi 1 ayı buldu, yüzlerine bakamıyordum.
Yiğenimde dediğin gibi olmadı, hafif şişlik ve morlukla geçiyor.
Onu takip ettikçe bir cesaret geldi ama ay yok ben yapamam, yapamiciiimmm imdat
ben okutmayarak neler aldım neler. bir kaşıkçı elması kaldı alamadığımÇocuğu da özelde okutmayıveririm ya amaaan. Tamam.
Aaa lütfen artık ona hollywood yanağı dıyorlareskiden çökük yanaklı diye beğenilmezlerdi kızlar .şimdi üste para verip bişektomi yaptırıyorlar ya pess
Çok çocuklu olarak konuya giremiyorum bile.ben okutmayarak neler aldım neler. bir kaşıkçı elması kaldı alamadığım
Yokuspokus kuzu tesettürlü müsün ?
ben de beyazım ve damarlarım görünüyor .tatilde herkes bronzlaşır ben de tık yok tatile hiçç gitmemiş gibi geri dönerim bronzlardan nefret ederim bu yüzdenBenımde vucudum bır yere çarpsın ya da şakayla hafıf cımcıklemsın dokunulsun morarıp çürüyor bazen bacaklarımı goruyorum yer yer yeşil mor ne zaman nerde olmuş bılmemAma ameliyatta bır sorun yaşamadım tek dezavantaj burnunu koruyacaksın hep darbelere
Özel devlet farketmıyor ya okuyan valla her yerde okuyor bızde devlette okuduk liseyı bıle düz lisede okudum. Hep derım okumak ısteyen ne durumda olursa olsun okurÇok çocuklu olarak konuya giremiyorum bile.
Bu devirde tekten fazla çocuğu olup hala özelde okutabilen varsa helal olsun.
Yanlış anlama benım annem tesettürlü ama çene altında eşarbı sıkı bağladığı için direk gıdısı çıktı kadının acaba o yuzden mı dıye sordumHayır.
Çok çocuklu olarak konuya giremiyorum bile.
Bu devirde tekten fazla çocuğu olup hala özelde okutabilen varsa helal olsun.
öyle demeee bize halaa öğretmen atanmadı 2. haftada devlet okulundaÖzel devlet farketmıyor ya okuyan valla her yerde okuyor bızde devlette okuduk liseyı bıle düz lisede okudum. Hep derım okumak ısteyen ne durumda olursa olsun okur
Ben buğdayım ya zaten ıkı senedır denız yuzu göremedımben de beyazım ve damarlarım görünüyor .tatilde herkes bronzlaşır ben de tık yok tatile hiçç gitmemiş gibi geri dönerim bronzlardan nefret ederim bu yüzden
harvard ı kazanmadıysan boşa okumuşsunÖzel devlet farketmıyor ya okuyan valla her yerde okuyor bızde devlette okuduk liseyı bıle düz lisede okudum. Hep derım okumak ısteyen ne durumda olursa olsun okur
Ben geleyım kpss ye hazırlanıyorumöyle demeee bize halaa öğretmen atanmadı 2. haftada devlet okulunda
estetikti konumuz konuya dönelim.ben bu yaz estetik olacağım bir iki tane .alnım zaten ömür boyu botokslu 80 yaşında bile kırışmaz dedi doktorumBen geleyım kpss ye hazırlanıyorum
Yanlış anlama benım annem tesettürlü ama çene altında eşarbı sıkı bağladığı için direk gıdısı çıktı kadının acaba o yuzden mı dıye sordum
Ya Allah ıyılığını bersın yataktan düşüyordum adgjkkYok benimki sıkıntıdan, memnuniyetsizlikten.
Hayatı böyle izlemekten oldu:
Eki Görüntüle 2688014
Gıdım çıktı sonunda kafamı geri itip baka baka.
sitenin en zeki en esprili kadınıdır .espriden anlayan diğer kadınlar yani bizler de hem peşindeyiz hem de çıraklığını yapıyoruz işte senelerdir buradaYa Allah ıyılığını bersın yataktan düşüyordum adgjkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?