sonuçta bu da bir dert ben de merak ettim cevaplarıBen ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?
Lütfen yaptıranlar son durumlarindan haber versin.
Admin lütfen konuyu taşımayın diğer başlıklarda cvp alamadım bi türlü.
Yüz gerdirmeymiş. Google amca öyle dediip askı ne olaki
Firansiz askı. Ameliyatsız yüz germe.ip askı ne olaki
demekki kimse yaptırmamış. ben yaşı ileri olanlarda görmüştüm. lazeri denedin mi.sanki ip askı daha 60 lı yaşlarda yapılcak birşeymiş gibi geliyor.tecrübesizim sadece yukarılara taşınsın konun diye yazıyorum.belki tecrübeli biri çıkarBen ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?
nası fransızsam konuya ip askılı atlet geldi aklimaFiransiz askı. Ameliyatsız yüz germe.
Ücret iki bin, yasim 42, maaş konusunu anlamadım.Ücreti ne kadar, senin maaşın ne, yaşın kaç?
Ücreti ne kadar, senin maaşın ne, yaşın kaç?
Ücret iki bin, yasim 42, maaş konusunu anlamadım.
Ben ayarca paramı hazırladım bu pandemi ekonomisinde son karar haftam kızlar. İp askı için. Buraya sormadan edemedim parayi vermeye değer mi? 2 yıl diyorlar maximum, daha önce düşer mi?
Lazer ne duymadım onu. Yaşım 41 canım. Pek erken değil sanki.demekki kimse yaptırmamış. ben yaşı ileri olanlarda görmüştüm. lazeri denedin mi.sanki ip askı daha 60 lı yaşlarda yapılcak birşeymiş gibi geliyor.tecrübesizim sadece yukarılara taşınsın konun diye yazıyorum.belki tecrübeli biri çıkar
gerçekten ihtiyaç varsa yaptırın onun dışında bu da bir operasyon vucuda mutlaka vardır yan etkisi zararı ilerde çıkacakÜcret iki bin, yasim 42, maaş konusunu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?