Ip askı için tecrübesi olan

benimkilerde ince ama dolguyu hissederim devamlı rahatsızlık verir diye bugüne dek yaptırmadım
Ben bir kere yaptırdım ama iki sene oluyor. İlk yapıldığı gece acısını çekiyorsun o iğnelerin acısı dudağın alev alev yanıyor ama sonra geçiyor dolgu vs hissetme olayı da yok. Zaten zamanla tamamen eriyip geçiyor . Benim geçti kalmadı.

2bin iyi doktorun a güveniyorsan yaptır güzel oluyor bence içinde kalmasın yaş da müsait

Bunu cilt estetigi kısmında arattırın yaptıran çok kişi var , memnun değiller bende okudum ve çok eziyetliymis

mesleğim gereğibir kaç ünlüyü sabah sabah görme şansına mı şanssızlığına mı sahip biri olarak şöyle diyorum o tv de ve sosyal medyada gördükleriniz reel hayatta yokkkk yohhhhh
Ya ben İstanbullu gelin dizisini çok seviyorum bütün bölümleri baştan izledim YouTube da
Aslı Enver ilk iki sezon o kadar güzel duru bir yüzü var ki , üçüncü sezonda kaşına bişey yapmış kaldırmış heralde o güzellik gitmiş Ajda Pekkan varı bı surat olmuş resmen şaşırdım bı insan nasıl değişir diye , ben dizideki Faruk olsam ben senle evlenmedim deyip bosardim

çamaşır ipi? elbise askısı? IP ask?...şeklinde hafızamı tarayıp mantıklı bir sonuca ulasamadığım dert? umarım kolayca çözersiniz

erkeklerin en yakışıklı zamanı 20 ler mi? 20 yaşında erkek mi olur kız, çocuk onlar daha...35 'den önce gözüme görünmesinler, brad pittin bile yüzü 40 ına doğru oturdu, zirveyi gördü, gerçi hala zirvede ama neyse

Valla yuz germe 25 bın, burun 7 ile 40 arası , bişektomı 10 15 bın , botoks 5 bın
o ne be ? yuh? öküz alınır o paraya ben ruj rimel alırken bile kampanya kovalayan insanım, olmadığından değil he cimriliğimden, paşa paşa sarkarım yine de vermem o kadar para, beğenmeyen küçük oğluna almayıversin

Brad Pitt 80inde de muhteşem olacak, ona şüphe yok. Twitter'da gördüğüm fotoğraflarda erkekler hep çökmüştü 40li yaşlarda. Kadınlar ise ışıl ışıl parlıyordu.

Brad Pitt 80inde de muhteşem olacak, ona şüphe yok. Twitter'da gördüğüm fotoğraflarda erkekler hep çökmüştü 40li yaşlarda. Kadınlar ise ışıl ışıl parlıyordu.
bence kadınlar 40 ında deneyim ve özgüven sayesinde parlıyor, bi de doğru ışık makyaj giyim duruş ...tekniklerini bulmak epey zaman alıyor, yoksa 20 yaşlardaki kadının östrojen fışkıran gençlik ışıltısı nerdeee 40 yaşındaki kadının zoraki parıltısı nerdee...acı ama gerçek, kendimden biliyon, hey gidi

Uçtu valla fıyatlar ben 5 bıne yaptırdığım burnum şuan aynı doktor 20 bıne yapıyor Allahtan zamanında yaptırmışım

Uçtu valla fıyatlar ben 5 bıne yaptırdığım burnum şuan aynı doktor 20 bıne yapıyor Allahtan zamanında yaptırmışım
burun değil yatırım mübarek... bitcoin gibi, kulce altın gibi maaşallah...insanin sürekli değerlenen bi uzvunun olması fikri çekici geldi bi an bana bile yaptırsam mı biyerlerimi

burun değil yatırım mübarek... bitcoin gibi, kulce altın gibi maaşallah...insanin sürekli değerlenen bi uzvunun olması fikri çekici geldi bi an bana bile yaptırsam mı biyerlerimi
Kardeşimin okulda burnunu kırdılar. Baya araltırdık hatta doktorum erkek burnu artık yapmıyor kadın burnu ıstedıklerı ıcın ama bıze yapıcaktı fıyatı uçurmuş sonra baya 20 50 55 neler duymadık en son burda yenı açılan medıcal parkta bır doktor önerıldı 8 bındı 7 ye yaotı baya da güzel yaptı araştırmak lazım bazen isim ününden dolayı fiyatları artırıyorlar

Ben bi cesit yatırım aracı sandım

Halam yaptırdı ama o düzenli yaptırıyor, sanırım etkisi kalıcı değil. Yine de detay isterseniz sorarım.

Tamamen eski haline mi döndü canım?

o para ile git bir garibanı sevindir bari dua alırsın. 2 hafta tatil sana çok iyi gelecektir...

o kadın gene de güzel makyajlı ya da makyajsız kuzum.sen benim gördüklerimi hele bir görseydin yüzler delik deşik tv deki o selvi boylular aynı benim kadar cüce ayy rejimdeyim hep diyen biri var ki hele valla bak elbisesine 2 tane ben girer bir de boşuk kalır adı si.....l c....n Estetiği yakından beğenmiyorum tv de resimelrde güzel bence sadece.Ben güzellik için değil yüzde hasardan dolay estetik olacağım. Aksi olsa keyifle yaşlanır her yaşın tadını çıkarırdım ne estetiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…