• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip askı için tecrübesi olan

Tenim aşırı hassas benim.
Şöyle bir itsen çürür etim ki şuan bile bacağımda 10 dan fazla çürük var, bebelerim sağolsun.

O gördüğüm arkadaşlarımda en korkunç şey, gözlerine kan oturmasıydı.
Damar gibi değil bayağı gözlerinin ak bölümü, kanla kaplıydı.
Gitmesi 1 ayı buldu, yüzlerine bakamıyordum.
Yiğenimde dediğin gibi olmadı, hafif şişlik ve morlukla geçiyor.
Onu takip ettikçe bir cesaret geldi ama ay yok ben yapamam, yapamiciiimmm imdat😂😂😂
Benımde vucudum bır yere çarpsın ya da şakayla hafıf cımcıklemsın dokunulsun morarıp çürüyor bazen bacaklarımı goruyorum yer yer yeşil mor ne zaman nerde olmuş bılmem 🤷🏼‍♀️ Ama ameliyatta bır sorun yaşamadım tek dezavantaj burnunu koruyacaksın hep darbelere

Benımde vucudum bır yere çarpsın ya da şakayla hafıf cımcıklemsın dokunulsun morarıp çürüyor bazen bacaklarımı goruyorum yer yer yeşil mor ne zaman nerde olmuş bılmem 🤷🏼‍♀️ Ama ameliyatta bır sorun yaşamadım tek dezavantaj burnunu koruyacaksın hep darbelere
ben de beyazım ve damarlarım görünüyor .tatilde herkes bronzlaşır ben de tık yok tatile hiçç gitmemiş gibi geri dönerim bronzlardan nefret ederim bu yüzden:KK48:

Çok çocuklu olarak konuya giremiyorum bile.
Bu devirde tekten fazla çocuğu olup hala özelde okutabilen varsa helal olsun.
Özel devlet farketmıyor ya okuyan valla her yerde okuyor bızde devlette okuduk liseyı bıle düz lisede okudum. Hep derım okumak ısteyen ne durumda olursa olsun okur

Çok çocuklu olarak konuya giremiyorum bile.
Bu devirde tekten fazla çocuğu olup hala özelde okutabilen varsa helal olsun.
Özel devlet farketmıyor ya okuyan valla her yerde okuyor bızde devlette okuduk liseyı bıle düz lisede okudum. Hep derım okumak ısteyen ne durumda olursa olsun okur
öyle demeee bize halaa öğretmen atanmadı 2. haftada devlet okulunda :KK53: :halay: :olamaz:

Programlara başvuran kadınlar içinden seçip estetik yapıyorlar ya.
Bir kadına estetik yaptılar.
Müthiş oldu.
Süper ötesi.
Kadın iki sene sonra geldi yüzü eskiye dönmüş.

Diyeceğim o ki askı yöntemi bence maksimum 1 sene.
Cilt onu alıyor etrafını sarıyor. Sonrada o askı eriyor zaten. Aslında isteseler erimeyen maddeden de yaparlar ama o zamam çark dönmez istedikleri kadar sektörde para dönmez.

Yanlış anlama benım annem tesettürlü ama çene altında eşarbı sıkı bağladığı için direk gıdısı çıktı kadının acaba o yuzden mı dıye sordum

Yok benimki sıkıntıdan, memnuniyetsizlikten.
Hayatı böyle izlemekten oldu:
29964541_23842839641150529_1580989689429491712_n.png.webp

Gıdım çıktı sonunda kafamı geri itip baka baka.

Back
X