İntikam Almak İstiyorum

Bu arada bu kisiyle bir araya gelmenize vesile olan "arkadaşlarınizla" yuzlestiniz mi? Madem adam evliydi neden sizinle ilgili haber ulaştırmışlar ona?
Soyledım .Ben sen bılıosun sandım dıo .Arkadas deıl onlar yılan

İntikam köpek işidir civcivler bedel ödetir diyoruz ve hayatımıza bakıyoruz zaten evliymiş ne gerek var güzelim hayatını böyle ızdıraba çevirmeye.Toparlan ve hayatına bak mutlu ol

Yerinizde olsam aynı hisse kapılirdim muhtemelen . İntikam almak ben de onların canını sıkmak gibi bazen susmak daha çok can yakar daha çok insanları dehşete düşürür dengesini bozar bunu öğrendigimden beri kimseyle münakaşaya girmiyorum bence bosverin öyle bir adam yarın bir başkası ile de görüşecek hayat kendi intikamını kendisi alıyor bekleyin derim

sizin, adamın eşine bu durumu iyi niyetle anlatmadığınıza eminim ama ispatlayamam.

Tesekkur ederım

Tesekkur ederım .Isın ucunda işim var susuyorum be yuzden

Sistemlerle ılgılı

Evet sen harikasın ben kötüyüm bebeım.Helal olsun sana

5 ay uzaklaştırılmışsınız biraz daha muhatap olursanız işten atılmaya gider. Sizin yerinizde olsam başka bir işe geçmeye çalışırdım. Orada durumunuz çok zor. Evli bir adamla birlikte oldunuz diye imajınız baya zedelenmiştir.
Ama siz o kadar zaman nasıl anlamadınız evli olduğunu hayret doğrusu. Belki sezdiniz ama fazla kurcalamadınız belli ki.
Dediğim gibi zor durumdasınız. O kadına zarar veremezsiniz hayatta evliliğini bitirmez. Yani intikam alabilmeniz pek mümkün değil. Ancak siz zarar görürsünüz.

Sen dulmussun o nikahliymis oyle mi ahahahhsh ay kafaya bak korteksine tukurdugum .....

icindeki suphe yeter ona merak etme... boyle bir adamin rahat duracagini sanmiyorum durum bunu gosteriyor
Aynen oyle dedı .

Tesekkur ederım .

Yok zedelenmedi.İşyerım tanıyor benı ama sıstemle ılgılı hırıs yaprtıgım ıcın ucretsız ızın verdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…