İntikam Almak İstiyorum

Bunun benım şu andakı konumla ne ılgısı var bırde
Bu adam o adam adama yapmışsın bide burda kendini aklamaya çalışıyorsun.
O zaman sen geçmişte 10 yıl başka adamla birlikte oldun.
Sonra evlendin
Ne hikmetse seninle birlikte olan adam 2 günde nisanlaniyo siz nişanlısına haber veriyorsunuz ve aynı şeyi tekrar yaşıyorsunuz.
Adamı bırakmayanin siz olduğu açık.
Kadının sizi şikayet etmekten başka çaresi kalmamış yazık ya.

Trollemekle ne ılgısı var .Bu olayy kac yılın olayı neyın pesındesınız. Insanlara yaptıgım yorumlardan nelerı cıkarıosunuz

Kim bilir kaç ilişkinin sağlığını bozmuş kadınları ne hale getirmiş burda bide git kalbini iyilestir diyo

Bak canımmm bırınde 10 yıldır benı seven ama gorusmedıgım diderındede çok sevdıgım yazıyor .Her seyı bırlestırıp bunu nıye gormuyosun.Asıl sana yazık

Kim bilir kaç ilişkinin sağlığını bozmuş kadınları ne hale getirmiş burda bide git kalbini iyilestir diyo
Sende iyilestır.Birinden cok sevdıgım dıgerındende benı seven ama kabul etmedıgım dıye bahsetmısım .Gercekten sıze yazık .

Aynı kişiler deıl .Dedektıflıgı bırakın.Ben konu acmaya geldım .Konumla ılgılı yorum yap.Tutmus yorumlarımı okumus ya saka gıbı :):).Iyıkı her anımı anlatmamısım .Unı yıllarımı flnda yazayım oblarlada bagdastır

10 yıllık sevgilin 2 günde nisanlanmis senin kokun üzerindeyken sende yazık kız bilsin diye haber vermişsin sonuç onlar evlenmiş.

Sonra sen evlenmişsin 4 ay sonra ayrilmissin.

Daha önce seni seven ama senin sevmediğin birisi varmış.ayrildigini duymuş.sevgili olmuşsunuz.yillar sonra onun evli olduğunu öğrenmişsin ve karısına söylemişsin.karisi da seni işinden etmiş.

Neden 3 ilişkinin 2 sinde sen başka kadınları bu adam beni sizinle aldattı fikrini dayatmaya çalışıyosun.
Aldatan kadın sensin özellikle en son işinden olduğun ilişkide.
Şimdi burada da ben bişey yapmadım iyilik yaptım şimdi de intikam Alicam bana destek verin diyosun.

Burada yaşadıklarıni yazdiysan ve buradaki insanlardan fikir almak istiyorsan normal olmadığını kabul et ve destek al.

Bu olayların arasında çok yıl zaman farkı var .Son olayda benım bilgim yoktu .Ogrendıgımdede soyledım.Pişman deılım.benım kocam bana aynı seyı yapmış olsa bılmek ısterdım.Ilk olayda tamamen ben sucluyum.Ondan vazgecemıyordum.Ama cok zaman gectı.Ben kımseyı aldatmadım .Toksıt ılıskım varken kımseyle bırlıkte olmadım .Boşanmamla bunların ne ılgısı var .Yorumlarımdan neden boşandıgımıda bulabılırdın.Neden güncel konuya degılde eskılerı karsıma sundugunuzu anlamıyorum.Tedavı olmayı vende ıstıyorum fakat bulundugum sehırde terapı doktoru yok.

Eskılerı açmak yerıne destek olmak cok mu zor ?Ben hatalarımı zaten bılıyorum .

Eskılerı açmak yerıne destek olmak cok mu zor ?Ben hatalarımı zaten bılıyorum .
Az önce hiç bir hatani kabul etmedin.
Yazdığın şeyi bile ben yazmadım çıkart dedin.
Gösterince o başka hikayem diye söyledin.
Eğer en başta başka arkadaş bunları söylediğinde evet ben bunları yaşadım şuan iyi değilim destek olun deseniz ben hiç bakmazdim bile

Burdan şu çıkıyor evli adamla konusup karısıda bilsin diyerek esasen adamdan intimak almak istemişiniz kadın kesin kocasına hesap sormuştur o mesele ayrı ama size de sormuş hesabını işinden etmiş nerdeyse halen intikam diyorsunuz hiçbir kadın size karşı susmaz bir halt yemişiniz onla oturun daha kadının huzuruyla ugraşmısunız az bile yapmış bence

Kocası kadını aldattımı aldattı. Sizde ifşa ettiniz dimi? Bence tamam yapılacak yapılmış.
Bugün sizinle olan adam emin olun yarında başkalarıyla olur.
Bırakın kadın düşünsün.
artık yapılacak birşey yok.
Görmeyin duymayın.
Ha bu arada ibre bir gün size dönerse elinizde kanıtınız varmı? Bence vardır. Boşverin gerisini onlar düşünsün.

Artık karı-kocanın yakasını bıraksan iyi olacak. herkes hayatına bakıyor. Bak konularını biliyorum. sen yasal olmayan yollardan adamımn medeni durumuna baktın ve bu yüzden de sıkıntı yaşadın. Yetmedi gittin karısına söyledin karısı eşini affetti. Eşini affetti diye sinirlendin kadını rahatsız etmeye devam ettin. E kadın seni durduramayınca da iş yerine şikayet etti. Ne yapsın senden kurtulmak için. Bırak hayatlarını yaşamaya devam etsinler. Sen de öyle.
Bu kadar takıntı ancak sana zarar veriyor farkında değil misin? herkes hayatına bir şekilde devam ediyor

Tesekkur ederım

Aynı konular degılkı sız aynı ınsanlarmış gıbı bıllestırıosunuz gecmısı arastırıp bi yerlerden bıseyler cıkarmaya bakıosunuz .Herkes hata yapar benımde hatalarım var ama aiz yazdıgım her seyı bırlestırmıssınız .Umarım hatasız hayatınız olur

Ne bekliyordunuz?
Erkekler yalan söyler, kadınlar inanır.
Bu böyledir.
Adam size uzun zaman yalan söylemiş, inanmışsınız.
Tabii ki karısı da inanır.
Keşke soğukkanlı davranıp önce kanıtlarınızı toplayıp sonra kadına sunsaydınız. En azından aldığınız risklere değerdi.

Kanıtlarımla gıttım benımle konulmadın zamanda senınle konuşmuş sen dulsun ben nıkahlıyım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…