İntikam Almak İstiyorum

Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
Karaktersiz insanla uğraşılmaz, yaprak dökümündeki ferhunde gibi dönüp dolaşıp zarar verirler. Asla haksız olduklarını kabullenmezler. Sen adamın ne mal olduğunu göstermişsin onunla yaşamaya decam eden çeksin cezasını. Daha fazla uğraşıp kendine zarar verme. Taciz edilirsen de ispatlarınla suç duyurusunda bulun, o nasıl olsa karısının kulağına gider, o zaman hiçbir şey yapmadan intikamını almış olursun.

Haklıyken haksız duruma düşürüldüğün için çok sinirlisin ama inan böyle insanlar asla haksız olduklarını kabullenmezler, yorulmamanı tavsiye ederim.

Bence intikamla uğraşmayın.
Neredeyse işinizden olacakmışsınız değer mi?
Eşi inanmıyorsa inanmasın bırakın herkesin kendi hayatı.
O adam da hala rahatsız ediyorsa dışardan gelen mesajları engelleyebilirsiniz Instagramdan. Beni de rahatsız edenler vardı kapattım mesajı şimdi kimse yazamıyor.
Ya da başka bir hesap açın bulamasın.
Bu tarz konularda intikam sadece size zarar verir.

Evet sen harikasın ben kötüyüm bebeım.Helal olsun sana
Evet zaten şu yazdıklarından ne kadar kötü biri olduğun belli
Adam karısını bırakıp gelse koşa koşa gidecektin ama olmadı değil mi?
Hırsın bundan
Elalemin kocalarıyla olmamayı öğrenmişsindir umarım
Hala intikam diyorsun
Adam kadını bırakıp sana gelse ne nispetler yapacaktın oysa tüh içinde kaldı
Yazık bir kadın kendini nasıl düşürür böyle aklım almıyor

Hırsın bundan
Hala intikam diyorsun
Adam da işsiz, yan gelip yatıyor, karısı bakıyormuş. 😂 Uğraşacaksa zenginle uğraşsın bari, çektiği sıkıntıya değer, ne yapacaksa çulsuz faydasız herifi.

Neyin intikamını alacaksın! Adam karakterini gözler önüne sermiş zaten, bu tarz adamlar aşkım canım bebeğimken karısı duyunca bir düşmana dönüşürler ve srmadık iftira bırakmazlar. Sende bundan sonra görüştüğün insanları daha iyi araştır.

Adam da işsiz, yan gelip yatıyor, karısı bakıyormuş. 😂 Uğraşacaksa zenginle uğraşsın bari, çektiği sıkıntıya değer, ne yapacaksa çulsuz faydasız herifi.
Hırs yapıyorlar işte
Beni tercih etti olayı
Ama konu sahibinin elinde patlamış
Ben hiç iyi niyetle kadına yazdığını düşünmüyorum kimbilir neler yazdı
Kocan benleydi bilmem ne
Ama adam tercihini yapmış bare saygı duy
Kocasını affettiyse kadın ona ne
Kadının yaptığı gurursuzluk konu sahibinin ki çok gururlu bir hareket

Hırsın bundan
Hala intikam diyorsun
İnşallah aynı şeylerı yasamazsın

Neyin intikamını alacaksın! Adam karakterini gözler önüne sermiş zaten, bu tarz adamlar aşkım canım bebeğimken karısı duyunca bir düşmana dönüşürler ve srmadık iftira bırakmazlar. Sende bundan sonra görüştüğün insanları daha iyi araştır.
Aynı dedıgınız gıbı oldu

:):)Ben bişey yapmıcam.Kadın işimden alıkoydu benı bende işi işe ilgili sorun yaratıcam .Kocasını tepe tepe kullansın

Bence intikamla uğraşmayın.
Neredeyse işinizden olacakmışsınız değer mi?
Eşi inanmıyorsa inanmasın bırakın herkesin kendi hayatı.
O adam da hala rahatsız ediyorsa dışardan gelen mesajları engelleyebilirsiniz Instagramdan. Beni de rahatsız edenler vardı kapattım mesajı şimdi kimse yazamıyor.
Ya da başka bir hesap açın bulamasın.
Bu tarz konularda intikam sadece size zarar verir.
Çok tesekkur ederım

Ama size yapma dedik defalarca yazıldı zamanında dinlemediniz.
Şimdi dinleyin bari bırakın işin peşini. Kadın kocasını affetmiş mevzu kapanm
Olan oldu keşkede ıyılık yapmasaydım .

Son düzenleme:
İnşallah aynı şeylerı yasamazsın
İnşş yaşarsın manasında okunuyor
Bilmem kimsenin kocasıyla olmam heralde ha yaptıysam da böyle bir hata bedelini kendim öderim
İntikam planları yapmam
Bu kadar aciz değilim
Bir erkek için kimse ayaklar altına alamaz beni
Erkeksiz de yaşarım mutlu olurum ben
Benim gibi kadın olmak çok zor
O yüzden karşılaştırma kendinle beni
Benim gururum herseyden ve herkesten önce gelir bu hayatta

Ya bu konusahibi de hep evli adamlarla uğraşıyor, rahat da durmuyor sonra yok intikam yok bilmem ne. Konusahibi de az değil o aldatılıp eşek gibi kocasına bakan da çok normal değil yemin ediyorum hepsi birbirinden beter. Hayır beş ay işsiz kalmış zar zor işine kavuşmuş yine de akıllanmak yok aynı mentalite devam ediyor

İnşş yaşarsın manasında okunuyor
Bilmem kimsenin kocasıyla olmam heralde ha yaptıysam da böyle bir hata bedelini kendim öderim
İntikam planları yapmam
Bu kadar aciz değilim
Bir erkek için kimse ayaklar altına alamaz beni
Erkeksiz de yaşarım mutlu olurum ben
Benim gibi kadın olmak çok zor
O yüzden karşılaştırma kendinle beni
Benim gururum herseyden ve herkesten önce gelir bu hayatta
Erkeksızlıkle ne ılgısı var .Kadın işimden edecektı bende işi ıle ılgılı ıntıkam alıcam kocasıyla doya doya otursunlar

Back