Kadınlara iyilik yapmanın tehlikeli olduğunu yaşayarak öğrenmişsiniz, daha fazla kurcalamayınBenımle eşi ugrasıyor su anda.
AtılmadımYavrum sen KVKK ihlali yüzünden işten atıldın. Kadın da her normal vatandaş gibi şikayet etti seni.
O kadar haklısınızkiKadınlara iyilik yapmanın tehlikeli olduğunu yaşayarak öğrenmişsiniz, daha fazla kurcalamayın
Sen gizli bilgilere ulaşmışsın ve uzaklaştırma almışsınErkeksızlıkle ne ılgısı var .Kadın işimden edecektı bende işi ıle ılgılı ıntıkam alıcam kocasıyla doya doya otursunlar
AnladımYa bu konusahibi de hep evli adamlarla uğraşıyor, rahat da durmuyor sonra yok intikam yok bilmem ne. Konusahibi de az değil o aldatılıp eşek gibi kocasına bakan da çok normal değil yemin ediyorum hepsi birbirinden beter. Hayır beş ay işsiz kalmış zar zor işine kavuşmuş yine de akıllanmak yok aynı mentalite devam ediyor
Numarasını bulmadım ordan o kadar salak deılım.Adını ogrendım daha sonra ınstadan buldumSen gizli bilgilere ulaşmışsın ve uzaklaştırma almışsın
Senin suçun
Kadının telini falan buldun özel bilgilerini kullandın
Kadının suçu ne burda?
Eşiyle yasak aşk yaşadığın için o işten uzaklaştırılmadın
O kadına hiçbir şey yapamazsın
Boş yere yırtıyorsun kendini
Senin iyiliğin için konuşuyor herkes burda
Lütfen terapi al geçmişi geçmişte bırak
Benı sosyal medyadan tacız edıyor .En ıyısı savcılıkmı.Birde fake hesaplardanSen gizli bilgilere ulaşmışsın ve uzaklaştırma almışsın
Senin suçun
Kadının telini falan buldun özel bilgilerini kullandın
Kadının suçu ne burda?
Eşiyle yasak aşk yaşadığın için o işten uzaklaştırılmadın
O kadına hiçbir şey yapamazsın
Boş yere yırtıyorsun kendini
Senin iyiliğin için konuşuyor herkes burda
Lütfen terapi al geçmişi geçmişte bırak
Tesekkur ederımkadına böyle hayati bir bilgiyi verdiğinde sana teşekkür edeceğinden emin değilsen bunu yapmayacaksın. Hiç tanımadığın bir kadın, hiç tanımadığı senin laflarınla yuvasını yıkmayabilir neticede, belki çocukları var, açık evlilik yaşıyor bile olabilirler, bu şartlarda boşanmayı değil seni ortamdan uzaklaştırmayı tercih eder doğal olarak. İntikamı falan unut bence
Gerçekten ne desek boşNumarasını bulmadım ordan o kadar salak deılım.Adını ogrendım daha sonra ınstadan buldum
Kadının suç işlediğine dair bir delilin var mı?Atılmadım
Yokkkk ama o emınım ama ıspatlayamamKadının suç işlediğine dair bir delilin var mı?
Başına iş alacaksın.Yokkkk ama o emınım ama ıspatlayamam
İşiyle alakalı sorun yaratıcaktım bende ama yapmıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynamak ayrıBaşına iş alacaksın.
İşiyle alakalı sorun yaratıcaktım bende ama yapmıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynamak ayrı
Çok tesekkur ederım haklısınız.Ben adamda deılım kayba ugradıgım 5 aydayımZaten işsiz ve sadakatsiz bi adamla beraber olduğu için belasını bulmuş daha kötü ne yapabilirsin ki böyle düşünüp ferahlat kendini, önüne bak artık.
Derdin iyilik falan değil ki senin.Olan oldu keşkede ıyılık yapmasaydım .
Bu senın dusencen .Derdin iyilik falan değil ki senin.
Adamdan intikam almak istedin, elinden patladı.
Olay bu.
Hala daha hırsını almış değilsin.
Çok tesekkur ederım haklısınız.Ben adamda deılım kayba ugradıgım 5 aydayım
Neden işinden alıkoydu onu da söyler misin?:):)Ben bişey yapmıcam.Kadın işimden alıkoydu benı bende işi işe ilgili sorun yaratıcam .Kocasını tepe tepe kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?