İntikam Almak İstiyorum

Erkeksızlıkle ne ılgısı var .Kadın işimden edecektı bende işi ıle ılgılı ıntıkam alıcam kocasıyla doya doya otursunlar
Sen gizli bilgilere ulaşmışsın ve uzaklaştırma almışsın
Senin suçun
Kadının telini falan buldun özel bilgilerini kullandın
Kadının suçu ne burda?
Eşiyle yasak aşk yaşadığın için o işten uzaklaştırılmadın
O kadına hiçbir şey yapamazsın
Boş yere yırtıyorsun kendini
Senin iyiliğin için konuşuyor herkes burda
Lütfen terapi al geçmişi geçmişte bırak

Anladım

Numarasını bulmadım ordan o kadar salak deılım.Adını ogrendım daha sonra ınstadan buldum

kadına böyle hayati bir bilgiyi verdiğinde sana teşekkür edeceğinden emin değilsen bunu yapmayacaksın. Hiç tanımadığın bir kadın, hiç tanımadığı senin laflarınla yuvasını yıkmayabilir neticede. belki çocukları var, açık evlilik yaşıyor bile olabilirler. bu şartlarda boşanmayı değil seni ortamdan uzaklaştırmayı tercih eder doğal olarak. İntikamı falan unut bence

Benı sosyal medyadan tacız edıyor .En ıyısı savcılıkmı.Birde fake hesaplardan

Tesekkur ederım

İşiyle alakalı sorun yaratıcaktım bende ama yapmıcam .Her sey ayrı ınsanın ekmegıyle oynamak ayrı

Zaten işsiz ve sadakatsiz bi adamla beraber olduğu için belasını bulmuş daha kötü ne yapabilirsin ki böyle düşünüp ferahlat kendini, önüne bak artık.

Zaten işsiz ve sadakatsiz bi adamla beraber olduğu için belasını bulmuş daha kötü ne yapabilirsin ki böyle düşünüp ferahlat kendini, önüne bak artık.
Çok tesekkur ederım haklısınız.Ben adamda deılım kayba ugradıgım 5 aydayım

Çok tesekkur ederım haklısınız.Ben adamda deılım kayba ugradıgım 5 aydayım

İşyerinde hata yapmışsınız , sahip olduğunuz yetkiyi nüfuzu özel işleriniz için kullanmamalısınız. Daha büyük bi hata yapabilirdiniz bu hırsla ihtirasla o ceza iyi olmuş bence. Siz de hepimiz gibi feysten instadan googledan stalklayın, işyerinizdeki yetkiyi kullanmayın. Cumhurbaşkanının tcsiyle sgk kayıtlarına baktığı için ihraç olan memurlar var işinize dönebilmişsiniz en azından. Elinizdekinin kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…