İntikam Almak İstiyorum

Kanıtlarımla gıttım benımle konulmadın zamanda senınle konuşmuş sen dulsun ben nıkahlıyım dedı
Tamam da böyle diyen kadından nasıl bir intikam almayı düşünüyorsun? Her şeyi kabul etmiş affetmiş. Bundan sonra yapacağın şeyler suç kapsamına bile girer. Seni şikayet etse beni rahatsız ediyor diye uzaklaştırma bile aldırabilir. Bu da işine yansır ki daha önce yansımış
 
İşyerinde madem adamı tanıyanlar var onlara sorabilirdin medeni durumunu. Tanıdıklar senin boşandığını ona ileticek kadar samimilermiş. Hiç mi aklına gelmedi onlara adamın medeni halini sormak?

çalıştığım işyerinin ekranından bilgilerine baktım demişsin. Sevgili olmadan önce neden bakmadın mesela?

benım öyle imkanın olsa evli bildiğim insanlara bile bakarım gizliden boşanmışlar mı acaba diye :olamaz::KK48::KK48: demi ama
 
Sen kadınla niye uğraşıyorsun ki ?İyi niyetle mi yaptın ?Hiç sanmıyorum kusura bakma
Kadın kocasından ayrılsın diye yaptın
İyi niyetli olsan asla muhattap olmazdın
Bana eski sevgilim yazmıştı evli olduğunu sosyal medyadan öğrenmiştim .Adamın ağzının payını verip gönderdim .tehdit ettim karısına söylemekle
Ama yapmadım uğraşamam kimseyle herkes kocasına sahip çıksın banane
Ben mi kadını uyandırıcam
Benim zaten işim olmaz o adamla
Bu tip şeyler sana zarar verir sadece
Bence bu olayı artık unut önüne bak
 
Bu aslında hiç sevgili olmadığınız, boşandıktan sonra ilk adımı sizin attığınız, gel deyince yanına gittiğiniz, arada bir görüştüğünüz, ailem seni kabul etmez diye size açık açık söyleyen, sonra nişanlandığını öğrendiğiniz, düğünden önce nişanlısına mesaj attığınız adam değil mi? O zaman da yaptığınız hataydı.

Neredeyse işinizden oluyordunuz, hala akillanmamışsınız, üzerinden bir yıldan fazla geçmiş aynı yerdesiniz bir milim ilerleme yok. 💆
Takmış adama
Zaten eksik anlattığı belli bazı şeyleri
Biliyormuş herseyi
 
Sen dulmussun o nikahliymis oyle mi ahahahhsh ay kafaya bak korteksine tukurdugum .....

icindeki suphe yeter ona merak etme... boyle bir adamin rahat duracagini sanmiyorum durum bunu gosteriyor
 
iş yerinden adam da o işle bağlantılı mı diye mi uzaklaştırma aldınız yoksa sistemlerini kullandığınız için mi ?
karşınızdaki insanlar kör-topal birbirleri ile devam ediyor, daha fazla karışmayın. intikam alacak pozisyonda değilsiniz.
Sistemi kullanıp kvkk ihlal ettiği için 🤷‍♀️
 
Sistemi kullanıp kvkk ihlal ettiği için 🤷‍♀️

ee eline ne geçti ? 5 ay parasız kaldı bir de üstüne rezil oldu.
evli adamla beraber olan kadın damgası yedi.
ayrıca madem öğrenebiliyordu onca zaman neden öğrenemedi ?

ay bi de dayanamıcam, toksi"t" değil toksi"k". her mesajında bu var konu sahibinin. o kadar toksikse silsin atsın başından.
 
Biri intikam almak istediğinde iki mezar kazılır, biri düşmanına, diğeri kendisine. sen intikam aldığında karşı taraf boş mu duracak? Tekrar canını yakacak ya da tekrar sana zarar verecek. Böyle vesveselerden kendini arındır, önüne bak. İlahi adalet diye bir şey var, Allah’a havale et, o en büyük güç çünkü
 
İyi tanımadığınız , medeni halini bilmediğiniz adamlarla sevgili olmayın..
Kamu spotu.

Ayrıca kendinizi o kadının yerine koyun.Eşinin sizinle hala aynı iş yerinde olmasından huzursuz.Sizde bu olaylardan sonra orda huzurlu çalışamazsınız.
Aldatan kocasını affedip affetmemek onun tercihi.Zaten yeterince üzülüp yıpranmıştır..Sizede eşine de kötülük yapan o adam .
Başka bir yerde çalışmanız sizin içinde en doğrusu.
 
eski konularını okudum da dinsizin hakkından imansız gelmiş. Seni istemeyen ve sürekli başkasıyla evlenicem diyen adamın nişanlısına -aranızda cinsel ilişki yaşanmamasına rağmen- sırf hırsından benim koynumdan çıkıp sana geldi diye mesaj atmışsın. Ortalık karışınca da iyi ki atmışım çok eğleniyorum şu an yazmışsın foruma. Ama buna rağmen evlenmişler.

Şu olaydaki kişi aynı kişi değil ama bu sefer sert kayaya çarpmışsın kadın senle uğraşmış az daha işinden olucakmışsın. Konuyu başta okuyunca kadına gıcık olmuştum kocasına toz kondurmuyor diye ama gerçekten dinsizin hakkından imansız geliyor.

mesaj attığın nişanlı kız ve adam senden nasıl intikam almayıp olayın peşini bıraktılarsa sen de bu olayda aynısını yap. Bu olayı daha fazla uzatıp ifşa edersen senin zararına olur, takıntılı metres yaftası yapıştırır millet.
 
eski konularını okudum da dinsizin hakkından imansız gelmiş. Seni istemeyen ve sürekli başkasıyla evlenicem diyen adamın nişanlısına -aranızda cinsel ilişki yaşanmamasına rağmen- sırf hırsından benim koynumdan çıkıp sana geldi diye mesaj atmışsın. Ortalık karışınca da iyi ki atmışım çok eğleniyorum şu an yazmışsın foruma. Ama buna rağmen evlenmişler.

Şu olaydaki kişi aynı kişi değil ama bu sefer sert kayaya çarpmışsın kadın senle uğraşmış az daha işinden olucakmışsın. Konuyu başta okuyunca kadına gıcık olmuştum kocasına toz kondurmuyor diye ama gerçekten dinsizin hakkından imansız geliyor.

mesaj attığın nişanlı kız ve adam senden nasıl intikam almayıp olayın peşini bıraktılarsa sen de bu olayda aynısını yap.

ay yok artık yaaa.
offf, etme bulma dünyasına örnek işte.
 
Konunuz beni çok rahatsız etti. Size üzülsem mi kızsam mı bilemedim. Keşke hiç iletişime geçmeseydiniz karşı tarafla. Şuan onlarin iyi olması sizi rahatsız ediyordur ama emin olun fırtınalar kopuyordur karşı tarafta. Karşıdaki kadın eşini affetmis görünüyor ama bir şekilde suçlayacak biri gerekiyor. Ve bu siz oldunuz. Çünkü eşini affetmeyi seçti. Eğer siz en ufacık birşey dahi yaparsanız emin olun çok çok daha kötü olacak her şey. Eğer arkadaşlar önceki konularınızı yazmasaydi "bu konu ile ilgili tek hataniz karşı tarafla iletişime geçmek olmuş, çünkü evli olduğunu bilmiyordunuz" derdim. Ama siz daha önce de başka bir ilişkide karşı tarafla iletişime geçmişsiniz. Bu nedenle buna hata diyemiyorum artık. Numaranızı ve mümkünse işinizi değiştirin.
 
Tamam da böyle diyen kadından nasıl bir intikam almayı düşünüyorsun? Her şeyi kabul etmiş affetmiş. Bundan sonra yapacağın şeyler suç kapsamına bile girer. Seni şikayet etse beni rahatsız ediyor diye uzaklaştırma bile aldırabilir. Bu da işine yansır ki daha önce yansımış
Haklısınız
 
Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
yapmayın intikam falan almaya çalışmayın sizi daha çok üzer ve yorar kendinize bunu yapmayın
 
Back