Tamam da böyle diyen kadından nasıl bir intikam almayı düşünüyorsun? Her şeyi kabul etmiş affetmiş. Bundan sonra yapacağın şeyler suç kapsamına bile girer. Seni şikayet etse beni rahatsız ediyor diye uzaklaştırma bile aldırabilir. Bu da işine yansır ki daha önce yansımışKanıtlarımla gıttım benımle konulmadın zamanda senınle konuşmuş sen dulsun ben nıkahlıyım dedı
İşyerinde madem adamı tanıyanlar var onlara sorabilirdin medeni durumunu. Tanıdıklar senin boşandığını ona ileticek kadar samimilermiş. Hiç mi aklına gelmedi onlara adamın medeni halini sormak?
çalıştığım işyerinin ekranından bilgilerine baktım demişsin. Sevgili olmadan önce neden bakmadın mesela?
Takmış adamaBu aslında hiç sevgili olmadığınız, boşandıktan sonra ilk adımı sizin attığınız, gel deyince yanına gittiğiniz, arada bir görüştüğünüz, ailem seni kabul etmez diye size açık açık söyleyen, sonra nişanlandığını öğrendiğiniz, düğünden önce nişanlısına mesaj attığınız adam değil mi? O zaman da yaptığınız hataydı.
Neredeyse işinizden oluyordunuz, hala akillanmamışsınız, üzerinden bir yıldan fazla geçmiş aynı yerdesiniz bir milim ilerleme yok.
Sistemi kullanıp kvkk ihlal ettiği içiniş yerinden adam da o işle bağlantılı mı diye mi uzaklaştırma aldınız yoksa sistemlerini kullandığınız için mi ?
karşınızdaki insanlar kör-topal birbirleri ile devam ediyor, daha fazla karışmayın. intikam alacak pozisyonda değilsiniz.
Sistemi kullanıp kvkk ihlal ettiği için
eski konularını okudum da dinsizin hakkından imansız gelmiş. Seni istemeyen ve sürekli başkasıyla evlenicem diyen adamın nişanlısına -aranızda cinsel ilişki yaşanmamasına rağmen- sırf hırsından benim koynumdan çıkıp sana geldi diye mesaj atmışsın. Ortalık karışınca da iyi ki atmışım çok eğleniyorum şu an yazmışsın foruma. Ama buna rağmen evlenmişler.
Şu olaydaki kişi aynı kişi değil ama bu sefer sert kayaya çarpmışsın kadın senle uğraşmış az daha işinden olucakmışsın. Konuyu başta okuyunca kadına gıcık olmuştum kocasına toz kondurmuyor diye ama gerçekten dinsizin hakkından imansız geliyor.
mesaj attığın nişanlı kız ve adam senden nasıl intikam almayıp olayın peşini bıraktılarsa sen de bu olayda aynısını yap.
HaklısınızTamam da böyle diyen kadından nasıl bir intikam almayı düşünüyorsun? Her şeyi kabul etmiş affetmiş. Bundan sonra yapacağın şeyler suç kapsamına bile girer. Seni şikayet etse beni rahatsız ediyor diye uzaklaştırma bile aldırabilir. Bu da işine yansır ki daha önce yansımış
yapmayın intikam falan almaya çalışmayın sizi daha çok üzer ve yorar kendinize bunu yapmayınMerhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
Evlımı bekarmı bakılmıo sıstemımden .Keske ımkanım olsaydı bende bakardımbenım öyle imkanın olsa evli bildiğim insanlara bile bakarım gizliden boşanmışlar mı acaba diyedemi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?