Aldatılmak ve gurur

Bence tıkadığı bu tavırlarında hakketti, haklısınız ama ben hiçbir zaman erkeklere güven duymuyorum duyamıyorum ,olmuyor
Kimse sizin güveninizi kazanmak için taklalar atmamalı. Madem güvenmeyeceksiniz bu kişiyle devam edin. en azından ne mal olduğunu gördünüz.

eğer güvenmiyorsanız evlenmeyin ayrılın bu kadar basit.

Yasasigim surec icerisinde anladim ki aldatmak gonul degil karakter isi. Kendine yakistiran her turlu yapiyor. Ben de kac yorum okudum resmen ilmek ilmek olumlu kelimeler aradim.olumsuzu gordukce ofkelendim hatta. Ama dogru 1 tane. Bu isi bir kere yapmaya niyetlense bile o kisi karaktersizdir. Hep te yakalandiklarinda pisman rolu oynarlar. Hep zaten tartistiginizda bosluktan olur. Boyle boyle bir de seni suclarlar. Fikrim bu adam bu yolun yolcusu. Ama her erkek mi boyledir? Bence degil.

Merhaba hanımlar,ben yenı uyeyım.Bekarım henüz.1.5 yola yakın bir birlikteliğim var ılk 5-6 ayı tanımaya çalışarak gecırdık.Erkeklere hıcbır zaman guvenmedım bu yüzden bu hayatındayım 2.cı ılıskım oldu.Maalesef ki güven problemım çok büyük.ve paranoyaklıgım cook fazla.gelelım sadede,ben bu 1,5 yoldur görüştüğüm ınsanla bundan 1 hafta önce bir cafede otururken telefonuna bakmak istedım. Olur bak dedı,facebook’a Gördüm mesajlara baktım sıkıntı yok,arana kısmında gecmıse baktım ılk tanıştığımız bir iki ay bir kaçı bayan profılı aranmış.sordum,dedı ki ya valla ısyerınden arkdslar aradı ben sana aşığım vs bi ton yeminler,dedım neyse belkıde dogrudur hem ılk aylarda olmus daha tanıma evresındeydık,ısın aslını ıtıraf etmem gerekırse ne kadarda kendımı kandırsam GUVENIM O AN KIRILDI,kendını tanıyorum çünkü,bır iki gün gectı yıne buluştuk.lavaboya gıttı,telefonda cekette,dırekt aldım elıme derken bu geldı,dedım ınstagramı ac,bana once hesap kullanmadığını soyledı ben bulduğumu soyledım ıtıraf ettı,bu seferde sıfreyı bılmıyom dedı panıkledı,ver dedım bir telı bana,kurnaz Facebook’la kaydolmuş zaten hemen açtım.yuzunu gormelıydınız mosmor oldu,anladı bakacagımı tabi,birde ne goreyım? 5 ay önce 3 kadına yazmalar,bırkac degısık kadın aramalar.kadınların hıcbırı cevap vermemıs.Neyse,telı koydum celbine o sınırle benı rahatsız etmıyosun dedım gıdıyorum yolda bıraktım onu,utanmaz özür dıleyecekmıs arkamdan kostu lütfen dınle falan dıyor , o ankı sınırıme tokadı bir soka gırdı zaten,benım canım dahada acıdı vurunca ona.ama hakettı sıcıp sıvamak bu çünkü bana göre.sımdı 5 gündür sureklı yalvarıyor arıyor Mesajlar vs.Baba en çok koyan su oldu,ben elektronık mezunuyum esnafım dükkanım var yasım 30,hıc evlılık yapmadım sevemedim kımseyı.ılk defa burunun benı seveceğine bır erkeğe guvencegıme ınandım kızlar,o kadar ınandım kı bunları yasadım ve guvenım benı haklı çıkardı sonsuz kere bitti,ben o kadar erkekle yıllardır tanışıp calısıyorken asla görüştüğümü aldatmadım,tenezzül etmem.bu çok acı verıcı kırıcı çünkü,kadınlara yazma sebebınede su manayı soyluyor,bız onla bırkez tartıştık o gün konusmadım.benı hayatından çıktım sanmıs yazmısmıs cevap verselerdi zaten yaZmazdım dedı.ya böyle bırsey olabılır mı? Her tartıstıgımızda başkalarına yönelmek? Sacmalık..yani sonuç olarak bu hala yalvarıyor,onu sevıyorum ama benım güvenle aram çok kötüydü zaten hepten bıttı kalmadı,guvenmedgım bırınle kendını sureklı yemek ıstemıyorum,bunları unutmamı ıstıyor asla olmayacak dıyor bırdaha, sevsemde ıcıne sınmıyor ben gurursuz degılım,sureklı onu sorgulayarak şüpheyle omur geçer mı? Hele evlılık ılerde? Sızce ne yapayım?
Çok aklı başında geldiniz bana. ..ay aydınlık yol belli ,deriz biz ...kaçak işler yapan kadına da erkeğe de güvenilmez nihayetinde. ..bir gün kavga edince bunu yapıyorsa evlenseniz bir de kusseniz birkaç gün kimbilir kime kaçacak. ..siz birsey yapmamissiniz gayet de haklisiniz salin yakasını gitsin...ha güven problemi zaten herkeste olmalı ya saf salak inanmayalim yani..kaç yıllık evliyim eşimin herseyi ortada ,banka hesapları benim, hersey benim üzerime ,asla şifre koyamaz teline koymaz da ...ama ben yine yüzde yüz asla güvenmem. ..her an hersry olabilir. .sizinki zaten emare vermiş boşuna uzatmayin...sonucta kaçan balık büyük olur ☺

yalanı bile beceremiyo arkadaşları aramış kendisi melek adamın. yemeyin bu saçmalıkları ya

Back