- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Bahsetmemem mümkün değil herkes biliyor canımBi kağıt al eline ve bundan sonraki yaşamında hedeflerini yaz.. bi işe gir mutlaka saçını boyat spora başla ... Yeni bi başlangıç yap herşeye... önemli olan hatanı anlaman. Geçmişte yaşadığın şeylerden ( ilerde eşin olcak kişide dahil) kimseye bahsetme.. geçmişi bırakmazsan geçmişten kurtulamazsın. Herkes sütten çıkma ak kaşık değil bunuda unutma
İşte ben doğrucu davutluk yaptım hep kimseye yalan söyleyemedim veya gördüler vs başkaları saklıyor gizliyorSanıyorsun ki o ilçede bir tek sen bölesin sen diğer çakallar gibi saman altından su yürütemediğin için millet seni konuşmuş.. öncd bil ki kimse devamlı konuşulmuyor. Kendine bir süre ver ve tüm zincirlerini kır. Herşey Zamanla unutulur gider.
Gitmek kolay olsa annem babam burda olmasa çoktan gitmiştim onlar için yaşıyorum zaten başka beni hayata bağlayan birşey Yok malesefYerinde olsam hiç bilmediğim bir şehre hatta ülkeye gider sil baştan hayat kurmayı denerim. Bundan sonra geri dönülmez hata yapmamaya dikkat et.
İnternetten tanıştım görüştüm eskiden bu kadar değildim iyice kapandım içimeKendine acimaktan vazgec kalk silkelen. Çalış uret Ailene de destek ol. Bakkala bile cikamiyorken o kadar kişiyle ne ara Nerede ilişki yaşadın onu da anlayamadim
O zaman yasadigin yerden yapmicaksin sevgili canim azcik aklini kullan.Bahsetmemem mümkün değil herkes biliyor canım
O zaman yasadigin yerden yapmicaksin sevgili canim azcik aklini kullan.
Yapma allah askina sosyal medya kullanan herkes birbirini taniyor mu?Artık herşey çok ilerledi sosyal medya falan herkes tanıyor birbirini yaşadığım yerden yapmasam bile duyar öğrenir
Keşke bu kadar basit olsa başka şehirlerdende netten çok konuştuğum oldu hem herkes biliyor hepsi söylese kime inanacak bana mı onlara mıMesaj tekrari
Yahu büyük sehirlerde kim kimi taniyor sen hep Kanka olan erkeklerle mi takildin?Keşke bu kadar basit olsa başka şehirlerdende netten çok konuştuğum oldu hem herkes biliyor hepsi söylese kime inanacak bana mı onlara mı
Yahu büyük sehirlerde kim kimi taniyor sen hep Kanka olan erkeklerle mi takildin?
Herkes niye toplasip anlatsin sevgiline bu insanların isleri güçleri yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?