• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayımın bana yaptığı

Benim öğretmenliğimi sorgulamak size kalmadı hanfendi konuda benim noktalama işaretlerini kullanmamam değil ..insanları yermek için yer aramayın lütfen
Tam da bana kaldı. Ben de bu milletin bir parcasiyim. Ben de veliyim.

Bende 1 yıllık evliyim toplasan üçü geçmez bir şey yapıp götürdüğüm 😁
Hatta anne dememi çok istiyor onu bile diyemiyorum 1 kere zorla söyledim 🤪🤷🏻‍♀️
Ya yok anne diyorum da 🤣 ama bir şey yapıp götürmedim 2 minibüslük mesafedeydim tatlı alıp gittim şimdi şehir değiştirdim hiç gidip bir şey götüremiyorum 😂😂

Söyledim cok şaşırdı aa ne yazmıs dedi bende söyledim ama annene söyleme sana söylediğimi belki sana söylememi istemiyodur dedim böyle bir iyi niyetle yaklaştım kadın fitne çıkarıyor şimdiden demesin diye. çok şaşırdım notu görünce dedim demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı bende bana aksine namaz kılmıyorum diye bana kızmış gibi geldi dedim🤣 eş adayım bu arada cok temiz niyetli biri yoksa bu yapılan hareket karsısında devam etmezdim ama karakterli dürüst biri oldgunu icin hemen karar vermek istemiyorum annesiyle tanışacağım önce gördükten sonra anlarım zaten nasıl biri değil oldugunuda. Bugün de anneme söylemedim notu bilmiyormus gibi yaptım dedi😃
Çok yanlış yapıyorsunuz ne demek seni çok sevmiş kanı kaynamis. Demekki evlendikten sonra böyle hadsizliklerde bu tutumu sergileyecek nişanlı adayınız. Unutmayın armut dibine düşer

Bu ailelerde adamlar çok farklı olmuyor.
Biryere kadar okumuş geliştirmiş oluyor ama o yerden sonra yine anneyi normallestiriyor.
Çünkü o annenin eseri.
Çocuğu en iyi anne tanir ve çocuk anneden çok farklı olmuyor.
Geçende arkadaşın biri bir dükkandan poğaça alcakti önceden sipariş vermiş.
Dükkanın kapısı kilitli adam vuruyor açan yok.
Sonra yaşlı kadın geldi o uyuyordur içeride dedi .
Herkes kadın kim diye bakıyor.
Kesin bu kadın dükkanın sahibinin annesi.
Sonra baktım aynen öyle.
Velhasıl Türkiye'de erkekler annelerinden farklı düşünce tarzına çok sahip değiller.
Nadiren var ama bu adam onlardan değil.

Herkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Biraz düşündürdümü ben olsam arkama bakmadan kaçardım

Çok çok çok tehlikeli sinyaller bunlar. Bir kere kabı yıkamak bir görgü meselesi, demekki görgülü bir aile değil. Ayrıca tanımadığı bir insana yazdığı şeyde sınırları bilmediğini gösteriyor. Ben kesinlikle devam etme derim
+100000
Görgü nedir bilmeyen aileyle zor zaten önceden sevgililik falanda yok.
Kalsın kaldığı yerdr

İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Annesi herşeye karışacak adamda sesini çıkarmayacak gibi izlenim verdi bana yani konuyu eş adayıyla konuşun bunlar benim kararım diyin bakalım ne yapacak

Demek ki sana kanı kaynamış ne alaka? Sizi gormeden etmeden neden kanı kaynasin. Şimdi saf temiz kalpli ondan diye düşündüğünüz adam ileride ailesi her şeye karışınca uzaktan uzağa izlediğinde hala aynı düşünceyle yaklasabilecek misiniz bakalım. Namaz kılmak kişinin kendi tercihidir. Daha sizin nasıl biri olduğunuzu bilmeden "bak böyle istiyoruz biz canım gelinimizi" diye ifade etmiş kendini. Neyse siz bilirsiniz tabii

Kv sana kisaca benim kalbimi kekle mekle kazanamazsin namazini kil demis 😏
Kotu bisey dememis aslinda sen bir aydir tanidigin birine kek gonderirsen onun aileside sana not gonderme cesaretini bulur kaynana hakli

Görücü usulu olup özguvenli bir koca nasıl beklediniz 🤷🏼‍♀️ anasınin bulduğu kızla evlenenden hiç birşey olmaz
Cunku sewgili olup evlenenler cok mutlu😏hic bosanmiyo onlar
Ne warsa imece usulunde war

Noktaya virgüle dikkat etmedim sınavda derste okulda değiliz sonucta öğretmenim🙂

Hayır ya o koymaz kendiside namaz kılmıyor ki
Keske o zaman ogluna deseymis namazini kil oglum diye belki namaza tesvik et demesi de soyle olabilir
Sen kil ogluma da ornek ol oda kilsin tesfik et
Boyle dusununce hicte anormal bisey fibi gelmedi bana neticede ciddi dusunuyoruz diyorsun

Görüştüğüm kişide çok özgüvensiz diyerek her şeyi özetlemişsin hala buraya mı soruyorsun her sey ortada yarın bir gün evlensen özgüvensiz diye tabir ettiğin adam anasının lafından çıkmaz zaten enteresan işler konular

Namaz kil pes ya hani dinde zorlama yoktu onu gectimde bu ne acele ? Kiz zaten kiliyormus biliyosun kilmiyosada herkesin inanci sevap,gunahi isine bir karismayin be koca karilar. Ben bagnaz insanlardan korkuyorum kudura bakmayinda o adamlarinda guzel giyimli kadin gorunce agizlarinin suyu akiyo ama lafta herkes namaz niyazinda. Daha anasini gormemissin dayatmalar baslamis ohoo daha kilik kiyafetine, annenin tutumuna kadar laf edilcek belli boyle birileri bunlar

Kek mek bırak bu işleri otur da namaz kıl mesajı vermek istemiş :KK53: sen önce temizliğin imandan geldiğini öğren teyzee diyceksin. Pis kek kalıbının içine örtü koymuş kadın hala ne anlatıyor 🤦🏻‍♀️

Benim aldığım mesaj su namaz kıl oglumjda teşvik et. Benim oğlum ipsiz sapsız belki sen adam edersin, seni de o yüzden seçtim. "Seni sectim pikacuuuu" gibi birşey olmuş.
Koşarak uzakls canım. Elalemin zaptedemedigi pisirik oğlunu sen mi adam edeceksin. O teyzeye soyle kendi oğluna bakıcı tutsun. Ya da kuran kurslarina yaz kayıtları başladı, oraya yazdırsin ben gönderiyorum benim oğlanı.

Back