Babam ben 7 8 yaslarimdayken bir kızla sevgiliydi, sonra beni aldı yanına o kızın yanına götürdü bende çocuk aklı tepki falan yok .anne desen çocuklarıyla uğraşan bir kadın sonra işte kavga gürültü vs annem babamdan çok çekti dayak hakaret vs bende kendimi bu aralar hep dışarı verdim .sokaklarda topluyorlardi beni. babam bana çok baskı yaptı tabi dovdugude oldu kac kere ben hep dedemlerdeydim orayı seviyordum işte sonra 14 yaşlarımda falan içime kapandım istemediğim bir liseye gittiğim için 8 sene. daha fazla sonra babam beni evlendirdi işte istemediğim biriyle bana karşı yanlışı vardı biz nişanlıyken ama bunu kimseye söylemedim. kahretsin ki keşke söyleseydim iki kere Nişan atmış olacaktım ama babama söyledim babam evlimisin ki bu şekil konuşuyorsun falan dedi tabi bu süre zarfında babamin bana etmediği küfür kalmadı bir kere dövdü sonra yine kac kere üzerime geldi baskı yaptı 1 kere intihar ettim. o gün işte kardeşimde evli biz sorunlar falan yaşıyorduk tabi babam bir kelime duydu birinden ağrına gitmiş sonra ikimizi geldi aldi arabasıyla tabi yine baskıları bitmedi gittiğime gideceğime pişman etti beni ben artık oraya gitmeme kararı aldım neyse intihar ettiğim gün bir olay oldu kardeşimin eşi içkiciydi falan sonra gelmiş gece aramış kardeşime anneme falan küfür ediyor. babam duydu tabi birde babama da bir küfür daha etti işte o gün az daha bir şeyler oluyordu.yani babam yüzünden biraz daha hap alsaydım yani üzerime baskı yapsaydıo gün olmayacaktım bütün bunların suçlusu eşim ve beni sanaldan hala aldatıyor hicbirsey olmamış gibi hayatına devam ediyor benim çalışmama izin de vermiyorlar .düzenli gelirim de yok eş te annesine bağlı günlük yaşayan bir insan bende para olsun onu bile tenezzül eden insan .ne yapacağımı bilmiyorum birde biz evustundeyiz ailesinden utanıyor duş almaya ben şimdi ne yapayım