- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
aa adam ponçikleşmiş birde gözünde konu sahibinin kaynana adayı da melekkkk.size mutluluklar dilerimmm.gelin kaynana ve ana kuzusu oğlanla harika bir hayatın olacak nasılsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla geçen hasancan kayada bi genç kız vardi dr luk okuyan bide sevgilisi vardı oda aynı, kız evlilikle kafayi bozmuş tus sınavina girdikten sonra nisan sonrada evlenicez diyor cocuğun bundan haberi yok cocukta birkaç sene sonra düşünuyorum mesleğini eline alınca yani. Kız ama yok beni bulursa falan diyordu güya bu kızda okumuş ama ben izlerken yüzüm böyle oldu sen okusan ne olur kafaya bak28 yaşında , yetişkin , meslek sahibi "öğretmen" bir kadınsınız.
1 ay gibi çok kısa bir süredir tanıdığınız insanın hayat arkadaşınız olmasını istediğinizden nasıl emin oldunuz da ; 1 ay sonra ailelerinizi tanıştıracaksınız ?
Bence guzel bişey, 3 gün sonra niye yemek yapmiyosun, evi de bok goturuyo deseler, akşama kadar ahirete yatırım yaptım. Yemek falan fanı işler der geçer kenara.Yani bence sizin kek göndermeniz de olmamış. Ne gerek var ki?
Size “kekti, poğaçaydı fani işlerle uğraşma, ahirete yatırım yap” demiş.
Derste olmayınca nokta, virgül kullanmıyor muyuz? Milletin geleceğinin, eğitimden sorumlu öğretmenin ettiği lafa bak. Kılavuz karga ilişkisi...Noktaya virgüle dikkat etmedim sınavda derste okulda değiliz sonucta öğretmenim
Hayır ya o koymaz kendiside namaz kılmıyor ki
Benim öğretmenliğimi sorgulamak size kalmadı hanfendi konuda benim noktalama işaretlerini kullanmamam değil ..insanları yermek için yer aramayın lütfenDerste olmayınca nokta, virgül kullanmıyor muyuz? Milletin geleceğinin, eğitimden sorumlu öğretmenin ettiği lafa bak. Kılavuz karga ilişkisi...
Desene daha çok konularını okuyacağız valla üzücü evlenecem diye böyle aileleri bile çekebiliyorsunuzSöyledim cok şaşırdı aa ne yazmıs dedi bende söyledim ama annene söyleme sana söylediğimi belki sana söylememi istemiyodur dedim böyle bir iyi niyetle yaklaştım kadın fitne çıkarıyor şimdiden demesin diye. çok şaşırdım notu görünce dedim demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı bende bana aksine namaz kılmıyorum diye bana kızmış gibi geldi dedim eş adayım bu arada cok temiz niyetli biri yoksa bu yapılan hareket karsısında devam etmezdim ama karakterli dürüst biri oldgunu icin hemen karar vermek istemiyorum annesiyle tanışacağım önce gördükten sonra anlarım zaten nasıl biri değil oldugunuda. Bugün de anneme söylemedim notu bilmiyormus gibi yaptım dedi
Kafanız karışık.Bu ilişki içinize sinmemiş anlasılan.Herkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
niyet iyidir kötüdür diyemem. söylediği kötü birsey de yok ama burda sıkıntı olan insanların yaşam sekillerine doğrudan mudahale etmesi ki bu daha başlangıcı diiye duşunuyorum. arada buyuk bir ask vs yok ise kapılarınızı kapatın. kimsenin annenizin bile yaşam seklinize karısmaya hakkı yokHerkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Tüm bunları sorarken ailesi muhafazakar biriyle evlendim ama bana karışan olamadı . Yengesi kapanmayı düşünür müsün diye sordu bende bu beni ilgilendirir dedim . Bitti gitti . Şimdiden size istedikleri mesajı yolluyorlar oğulları lakayt bir tavır içerisinde . Sizde sanki dünyada başka erkek yokmuş afedersiniz ama yoklukta gibi bır tavırla yaklaşıyorsunuz . Sebebini anlayamıyorum . Kendinizi niye ezdirmeye bu kadar meraklısiniz . Burada kalacak mı saniyorsunuz densizlikleriKonu sahibi ilk ilişkiniz mi gerçi görücü usulü ama daha önce hiç ilişki yaşamadiniz mi ? Ya da çok mu yaşınız genç tekrar biriyle birlikte olamayacağınzi mi dusunuyorsunuz ? Kaygılariniz mi var ? Çevreden baskı mı görüyorsunuz ? Gerçekten devam etme sebebinizi anlamak için soruyorum
evren sana harika bir msj yollamıs arkana bakmadan kac diye hala sorguluyorsun pess gecin bu annesi iste senede bir görüssün o cocugu doguran bu kadınHerkese merhaba ben görücü usulüyle biri
Valla geçen hasancan kayada bi genç kız vardi dr luk okuyan bide sevgilisi vardı oda aynı, kız evlilikle kafayi bozmuş tus sınavina girdikten sonra nisan sonrada evlenicez diyor cocuğun bundan haberi yok cocukta birkaç sene sonra düşünuyorum mesleğini eline alınca yani. Kız ama yok beni bulursa falan diyordu güya bu kızda okumuş ama ben izlerken yüzüm böyle oldu sen okusan ne olur kafaya bak
Bu kafayla giderseniz nikah masası yolu görünüyor. Bdv'den çıkmayacaksınız, belli oldu.Söyledim cok şaşırdı aa ne yazmıs dedi bende söyledim ama annene söyleme sana söylediğimi belki sana söylememi istemiyodur dedim böyle bir iyi niyetle yaklaştım kadın fitne çıkarıyor şimdiden demesin diye. çok şaşırdım notu görünce dedim demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı bende bana aksine namaz kılmıyorum diye bana kızmış gibi geldi dedim eş adayım bu arada cok temiz niyetli biri yoksa bu yapılan hareket karsısında devam etmezdim ama karakterli dürüst biri oldgunu icin hemen karar vermek istemiyorum annesiyle tanışacağım önce gördükten sonra anlarım zaten nasıl biri değil oldugunuda. Bugün de anneme söylemedim notu bilmiyormus gibi yaptım dedi
Neresinden tutsam elimde kaldı. Kirli kap içine Eski baş örtüsü, dini kitap, namaz kıl uyarısı. Namaz kılıp kılmadığını nereden biliyor. Pinti, hadsiz ve ön yargılı. Yarın aileni de seni de beğenmez küçümser. Nasıl olsa görücü usulü, sal ipini gitsinHerkese merhaba ben görücü usulüyle biri
Görgü başka bir şey işte. Maddiyatla, şehirlilikle, eğitimle alakası yok. İnsanın içinden gelecek.Hakikaten pinti. Erkek kardeşimin flörtüne astrolojik harita bakmıştım kız çok ısrar ettiği halde bir bedel almadım kız bana fincan takımı hediye etmişti 1 defa bile görmedi. Kaldı ki gelini olabilitesi olan bir kıza lekeli yazma yollamak . Ne alaka. Hadi yoluyosun bari temiz ütülü yeni başörtüsü gönder.