Intiharı Düşündüren Borç Meselesi

İntihar edersen arkandakilere ömür boyu kendileriyle olacak acı bırakacaksın. Kendine gel bir ödeme planı oluştur. Babandan altin ya da dolar borç işte. Biraz söylenir ama yine de verir durumunu anlarsa. Hiçbir anne baba çocuğunun intiharın görmeyi hak etmez. Borç istesen en fazla 5 yıl sonra unutulur gider.

Borç miktarı ve dağılımı ne

Canım benim öncelikle sakin ol...Her derdin bi çözümü vardır elbet dua et Allah bir çıkış kapısı açar ağlama dua et sadece. Bak şöyle bir anım var ben de kredi kartına baya bulaşmış biriydim ki faiz dinen sakıncalı biliyorsun dua etmiştim Allah'ım kullanmak istemiyorum ama kullanmak zorunda kaldım diye. Sana yemin ediyorum yerden gökten para yağdı resmen o kartı kullanmayayım diye taaa fransadaki teyzemin bile bireden bire para göndereceği tutmuştu o derece elime para geçti. Yani Allah'tan yardım iste O'na sığın...

Bir kamu çalışanı ki ben de öyleyim taşınmayla falan öyle içinden çıkılmaz bir borca giremez açıkçası. O maas onu her türlü öder kamu çalışanı ve maaş müşterisi olduğun için de banka her türlü ödeme yapılandırma yapar. Sen odeyemeyecgin borcu nasıl yaptın asıl o var. Ya da borcunu çok büyütüyorsun kafanda anlamadim. Çok normal gelmedi. Çevrende hiç mi yakın olduğun kimse yok ayrıca maaşlı insansın ödeme garantisi verip bir şekilde borç isteyebilirsin tabi rakamın ne olduğunu da bağlı

Sakin olun. Gidin maas bankasina yapilandirma isteyin. Yada.dusuk faizli bir banka bulun. Tek borcunuz olsun.
Sonra harmalariniz min . E indirin .
Gerekirse taksitlleri eksi hesaptan odersiniz. Hazirana kadar disinizi sikkn. Yazin faturalar duser, 3 5 zam gelir. Hafif rahatlarsiniz.
Duzene girince de odersiniz. Malesef bir sure isteklerinizi ertelemeniz lazim.
Ya da arkadaslariniza gun teklif edin, ilk siz almaya calisin

Öncelikle belirteyim borcum sadece tasinma surecine ait degil bilmiyorum belki ben de savurganlik yaptigim bi surec yasadim zaten tasinma surecinde baya borcum vardi buraya gelincede iyice sıkıştım yani borc isteyecegim yakinlikta kimsem yoktu ben de her sıkistigimda nakit avans kredi derken faiz faize bindi
totalde 450 bin kadar borcum

Demin cesaret toplayip bi arkadasimi aradim sonra cekindim soylemeye tam soylemedim boyle bi durum vardi hallettim dedim o da iyiki bulmussun valla bende de yoktu dedi

Sanırım ulke durumundan hakli olarak kimse kimseye borc vermek istemiyor bisey de diyemiyorum

Kredim maasin ustunde
Zaten sacmaladigimi bildigim icin kimseyle pqylasamadim bu duruma geldim

Insallah benim icimde oyle olur Allaha sıgindim dua ediyorum sizde benim icin dua ederseniz sevinirim

450 bin çok da ödenmeyecek bir borç değil hele ki memur için, intiharı düşünecek kadar dert etmenize değmez. Güzel bi yapılandırma ve ekstra harcama yapmazsanız çok rahat ödenir. Tek bi yerde toplama şansınız varsa öyle daha rahat olur.

450 bin için ölmeyi düşünmeyin kredi çekip borçları kapatmayı hele hiç düşünmeyin borcunuza borç eklemeyın daha da faiz yemeyin
Zaten kira faturalar yeme içme sizde aylık 30-40 gider var .
Şuan borcu ödemeye artıramadığınız miktarı krediye hiç artıramazsınız .

Ailenize söylemekten başka yol aramayın daha da batağa girmeyin.

Yani bilmiyorum bekar biri nasıl bişey almadan etmeden 450 bin TL borç yapar taşınma diyorsunuz hadi 100 bin gitsin geri kalanı n’aptınız öncelikle bu paranın nerelere gittiği önemli kıyafet vs lüks harcamalar mı yaptınız ayrıca memursunuz bankaya gidin 450 bin TL kredi çekin hepsini kapatın bi yere borcunuz olsun.
Onunda ödemesi 30 bin olur aylık ortalama 2 senede bitirirsiniz.
Zaten kimse size vermez 450 bin TL borç bulsanız neyle ödeyeceksiniz zaten.
Ama 450 bin TL için de intihar edilmez

Faiziyle birlikte mi 450 bin ana para borcu ne kadar? Dündü sanırım kredi faizlerinde vade uzatması oldu. 100 bine 36 ay vade yapıyor bazı bankalar. 3 ay ertelemeli kredi çek o beklediğim 3 ayda Max düzeyde diğer kartlarına da ödeme yap. 3 ay sonra da kredinin ödemesine başlarsın. Ödenemeyecek bir borç değil kamu çalışanı için özellikle en kötü 40 bin maaşınız vardir. Bu arada sizin için baktım bir bankanin kredi faizine 100 binin 36 ay için aylık odemesi 5.787 lira, cana kıymaya değer mi sizce

Bankalara gidin görüşün bir ödeme planı çıkarsınlar. Derleyin toplayın kendinizi. Bir süre de ekstra alışveriş yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…