- 13 Eylül 2018
- 1.725
- 2.709
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Calısiyorum ama kamudayim oyle bi durum soz konusu degil maalesefÇalışıyor musunuz çalışıyorsanız İş yerinden avans çekebilirsiniz onlar da sizin maaşınızdan küçük küçük keserler Böylece faizde işlememiş olur Ben çalıştığım yerde böyle yapıyordum yardımcı oluyorlardı
Calısiyorum ama kamudayim oyle bi durum soz konusu degil maalesef
Aslinda aklima geldi tek bi kredi cekip butun borclari ordan takip etmek maalesef artik kredi cekme durumumda söz konusu degil ev kirasi giderler vs zaten olabildigince giderlerimi minimuma indirdim ki oncesindede cok lüx harcamalarim yoktu ama tasinma kira depozito yeni duzen vs derken cok acilmisimNe kadarlık bir borçtan bahsediyorsunuz acaba? Bir de şöyle yapabilirsiniz kamu çalışanı olduğunuz için kamu bankaları Size uygun faizli kredi verebilir böyle bir şeyler hatırlıyorum Memurlara uygun faizi krediler verildi diyordu tek bir kredi ile tüm borçlarınızıodaklanabilirsin o krediye de odaklanabilirsiniz
Aslinda aklima geldi tek bi kredi cekip butun borclari ordan takip etmek maalesef artik kredi cekme durumumda söz konusu degil ev kirasi giderler vs zaten olabildigince giderlerimi minimuma indirdim ki oncesindede cok lüx harcamalarim yoktu ama tasinma kira depozito yeni duzen vs derken cok acilmisim
Normalde maas zammina guveniyordum o da oyle beklentimi karsilayqcak turde olmadi
Ben de oyle diyorum ama inanin dusunuyorum ama aklima hicbirsey gelmiyor dusunmekten kafayi yiyecek noktaya geldim isten izin aldim insan icine boyle cikmamak icin kimse bisey farketmesin diye ama 2 gundur aglamaktan icim dısıma cikti sanki nefes bile alamiyorumAllah yardımcın olsun canımbunun için canına kıyılır mı ben hep derim Allah dermansız dert vermesin diye.. Bi çıkış yolu bulursun inşaallah en yakın zamanda. Ne dertler var...Bunun için değer mi? Bankayla görüş ödemekte zorlandığını söyle mesela yada 2.bir işe mi girsen yapabiliyorsan haftasonları fln
maalesef babamla o kadar yakın degiliz kardeslerimde anca kendilerini donduruyorlar yinede kardeslerime konuyu acmayi dusunuyorum fakat onlarda da olmadugini biliyorumAnladım. Maalesef bu devirde aileden başka güveneceğimiz kimse yok ailenizden En azından birazcık destek isteseniz bir aylık ya da 2 aylık Bence sizi kırmazlar ki intihar etme durumuna kadar geldiyseniz kimse çocuğu nun hayatı için parayı dert etmez
Kalır tabıkı aılenle payls destek olsunlar ölüm caremı üc kuruş ıcın.Merhaba kızlar öyle bir çıkmazdayım ki kimseyle paylasamiyorum anlatamiyorum iki gündur aglamaktan içim dışıma çıktı...
kredi kartı borçlarım vardı aslında cok fazla degildi belki birilerinden borç alsam çok rahat kapatabilecegim bi evrede kimseyi kendime o kadar yakın görmedigim icin birazda maddi sıkintılarla ilgili kimseyle rahat rahat konusabilen biri olmadigim icin kredi cektim onu odeyemeyecek durumda baska bi kart derken sacmaladim sehir degisikligi yaptim bir suru borc vs derken her ay baska bi karta yuklendim dün oturup adam akılli hesap yaptım mumkun degil odeyemiyorum ailem dahil kimseden borc isteyemem dunden beri aglamaktan icim disima cikti kimseyle paylasamiyorum konusamiyorum ciddi ciddi kendimi öldürmeyi bile dusundum ama bi an o borc aileme kalir mi benim yuzumden bir borcun altina girmesinler diye vazgectim napacagimi bilmiyorim acaba yuzumu kizartip birilerinden borc mu istesem nolur bu surecten gecenler bana fikir versinler
maalesef babamla o kadar yakın degiliz kardeslerimde anca kendilerini donduruyorlar yinede kardeslerime konuyu acmayi dusunuyorum fakat onlarda da olmadugini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?