• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar kavramina yaklasiyorum 😥😥cunku mutsuzum

Gonulasyaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
87
7
3
7 aylik hamileyim hamileligim kotu gecti bosanmadan donduk sıkıntı stres aglamalar maddi ve manevi yiprandik berbat gecti ve esim ailesini sildi cunku bizi bu yollara getiren ailesiydi suan evimdeyim esim bna karsi cok iyi anlayisli onu cok seviyorum ama kizlar nolur bna bise diyin bn gercekten cok mutlu olmam gerekirken bi konuda cok ama cok mutsuzum yuzum aşırı kotu yasim 24 olmasina ragmen alnim kırıştı yanagim sarkti leke siyah Nokta neararsaniz var aşırı derece kötü ozguvenim yok esimin yuzune bakamıyorum onunla cok sey yapmak istiyorum gezme tozma ama yuzum buna engel oluyo mutlu olmam gereken bi bbgm bi yuvam esim var ama malesef cildim ah belali cildim buna hep engel oluyo okaadar guzel kizlar var yuzu bbk gibi onlari gorunce iyice kompleks yapiyorum loş isikta baksin istiyorum esim bana gerçekten bnm kadar cirkin kimse yok yuzum çöktü tipim berbat oldu bu adam nasil Bni seviyo bn hayretteyim 😥😥

Ay canım ya.hamilelik seni sarsmış duygusal olarak.hem çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne çok inanırım ben.doğal maskeler yap.kaşlarını doğal yapısına uygun bir şekilde aldır.saçlarını yap.o siyah lekeler için bir sürü doğal tarifler var internette dene.gül suyu cildi çok güzel yapıyor.tavsiye ederim.bol bol ev yoğurdu ye yüzüne sür çeşitli karışımlarla.
En önemlisi de kendini böyle ezik görme sen böyle görürsen elin adamı nasıl görür düşün.dünyanın en güzel insanı sensin bitti.böyle düşüneceksin.

Ay canım ya.hamilelik seni sarsmış duygusal olarak.hem çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne çok inanırım ben.doğal maskeler yap.kaşlarını doğal yapısına uygun bir şekilde aldır.saçlarını yap.o siyah lekeler için bir sürü doğal tarifler var internette dene.gül suyu cildi çok güzel yapıyor.tavsiye ederim.bol bol ev yoğurdu ye yüzüne sür çeşitli karışımlarla.
En önemlisi de kendini böyle ezik görme sen böyle görürsen elin adamı nasıl görür düşün.dünyanın en güzel insanı sensin bitti.böyle düşüneceksin.
Cnm kas da aldrsam mSkede ypsam bi faydası yokki cildimin dengesi bozuldu hamilslikte iyice berbat oldu bu durum bni cok cok ozguven dusuruyo cildim hic guzel deil dogumdan sonra bi yer var oraya gidicem

Cnm kas da aldrsam mSkede ypsam bi faydası yokki cildimin dengesi bozuldu hamilslikte iyice berbat oldu bu durum bni cok cok ozguven dusuruyo cildim hic guzel deil dogumdan sonra bi yer var oraya gidicem
Tamam gamilelik dönemi zaten olağanüstü bir dönemdir canım.bu dönemi hayırlısıyla atlat bakımını yaparsın.ya bir de kusurları gizleyip güzel yanları ortaya çıkarmak diye bişey var.vurguyu beğendiğin yerlerine yapacaksın.

Yaşadığın fiziksel ve psikolojik şiddet senin de hamile olmanla birleşince ruhsal dengeni bozmuş ...yasadiklarini "çirkinim bu yüzden bu olayları yaşadım " düşüncesi ile normallestirmeye calisiyorsun.Esininin yaptıklarını sindirebilmek için zihninin bilerek veya bilmeden basvurdugu bir yöntem bu.

Canım doku yenileyici merhemler var.Hatta onla ilgili bir karışım yapıyorlar Bepanthol, Madecassol ve Hametan bu karışımı araştırıp deneyebilirsin.
Siyah noktaların içinde soyulabilir maskeler var önce maske yapıp sonra günlük gül suyu ile bakımını yaparak cildini temiz tutabilirsin.
Hemen intiharı düşünme.Hormonlarının etkisiyle yoğun duygular yaşıyorsun.Bebeğini kucağına aldığında hepsi geçecektir.Stres yapıp bebeğini üzme

Sana seni boyle hissettiren esin sen hala esim soyle iyi boyle iyi diyosun esin o kadar iyi olsa halinden anlar sana bu zor zamaninda yardimci olur guzelligin gelip gecici oldugunu bilirdi
Esini aklamaya calisma butun yasadiklarinin sebebi 2 siyah nokta olamaz bu gercek..

Canım birde şunu düşün bebeği olması için bi yerini yırtanlar var şükret haline lütfen ve sıyrıl bı düşünce den senin ki hamilelik olaylar üst üste gelince böyle paikolojikmen çökmüşsün ama eşin yanında hamilesin 🥳🥳 biraz mutlu olmaya bak kendini motive et vallah ben 2 yıldır çocuk olsun diye uğraşmaktan intihar ederim bağğ :KK70: :KK70: :KK70:

eminmisin tek sorun senin yuzünmüydu..
Onceki konunuzda durumlari cok ciddi ve endise verici anlatmistiniz. Tamam duzelebilir insallah duzelsinde evliliginiz..
Ama şuan meselenin siyah nokta sivilce olmasida bana cok garip geldi.
ya buraya konular normal biçimde yazilsin havadan ekleme vs olmasin. Ya da biz anormal olan bir olayi şuan normal algilayarak akıl tutulmasi yaşamayalim.
insallah gecer sivilceleriniz mutlulugunuz kat kat cogalir ne diyelim.
Bu kadar strese normal degilmi ustelik hamilesiniz.

Hamile kalana kadar yuzum sivilce tarlasi lekelerle doluydu ve beyaz tenli oldugum icin kabak gibi ortadaydi.fondoren sursem dahada belli oluyordu kocaman kocaman sivilcelerim.sogum yaptim yuzum bi anda tertemiz oldu.2 yil boyunca makyaja kozmetige ara verdim.bu yil basladim ama cok kaliteli urunler kullandim.simdide var sivilcelerim ama ara ara cikiyor ve belli bolgelerde

Ben de diyorum ki insanlar eşine neden yükleniyor yukarıda eşim yanımda falan yazmışsın.Diğer postunu okudum ve şok.
Birde bir yorumda fake değilim demişsiniz.Peki ya ne?
Silahlar dayayan şiddet uygulayan adam şimdi melek hep yanında ....
Siyah noktalardan daha büyük bence sorun

Ben de diyorum ki insanlar eşine neden yükleniyor yukarıda eşim yanımda falan yazmışsın.Diğer postunu okudum ve şok.
Birde bir yorumda fake değilim demişsiniz.Peki ya ne?
Silahlar dayayan şiddet uygulayan adam şimdi melek hep yanında ....
Siyah noktalardan daha büyük bence sorun
Anaaa fakemiymis bu

7 aylik hamileyim hamileligim kotu gecti bosanmadan donduk sıkıntı stres aglamalar maddi ve manevi yiprandik berbat gecti ve esim ailesini sildi cunku bizi bu yollara getiren ailesiydi suan evimdeyim esim bna karsi cok iyi anlayisli onu cok seviyorum ama kizlar nolur bna bise diyin bn gercekten cok mutlu olmam gerekirken bi konuda cok ama cok mutsuzum yuzum aşırı kotu yasim 24 olmasina ragmen alnim kırıştı yanagim sarkti leke siyah Nokta neararsaniz var aşırı derece kötü ozguvenim yok esimin yuzune bakamıyorum onunla cok sey yapmak istiyorum gezme tozma ama yuzum buna engel oluyo mutlu olmam gereken bi bbgm bi yuvam esim var ama malesef cildim ah belali cildim buna hep engel oluyo okaadar guzel kizlar var yuzu bbk gibi onlari gorunce iyice kompleks yapiyorum loş isikta baksin istiyorum esim bana gerçekten bnm kadar cirkin kimse yok yuzum çöktü tipim berbat oldu bu adam nasil Bni seviyo bn hayretteyim 😥😥
Cildinize düzenli bakım yapın. müzik dinleyin kitap okuyun saçlarınızı yapın her gün masa fön ne isterseniz . kendinizi güzel hissettiren şeyleri yapın yani.
ayrıca çokça dua edin. kendinizi güzel hissetmiyorsunuz diye intiharı düşünmek çok yanlış siz zaten bi annesiniz anneler güzel olur
. Sadece fazla bunalmışsınız o kadar. Kafaniza çirkinim mutsuzum diye negatif kavramlar yüklemeyin

Diğer postunu oku derim 🥰
Fake de olabilir psikolojisi ağır bozuk biri de olabilir.
Bu kadar kısa tarih geçişleri arasında bu kadar büyük olaylar olması aşırı saçma.
Tek değişmeyen şey intihar düşüncesi...

G Gonulasyaaaa yapma böyle şeyler reis bak deli olursun.

Fake de olabilir psikolojisi ağır bozuk biri de olabilir.
Bu kadar kısa tarih geçişleri arasında bu kadar büyük olaylar olması aşırı saçma.
Tek değişmeyen şey intihar düşüncesi...

G Gonulasyaaaa yapma böyle şeyler reis bak deli olursun.
Konu sahibi fake olmasa bile eşi kesin fake.(yani inşallah fakedir)
Ben böyle manyağımsı bir adam görmedim.

Back
X