Intihar girişimim başarısız oldu

ne yani sen şimdi kocan olacak o insan yüzünden ölümü seçiyorsun bahsettiğin o iki güzel kızını annesiz ve belki üvey anne eline bırakmaz pahasına öylemi, kusura bakma ama güçsüz değil aynı zamanda da vicdansızmışsın. Boşan ablacım zaten adam evi otel gibi kullanıyor diyorsun bak kendinde çalışmışsın zamanında yine çalışırsın yapan nasıl yapıyorsa sen de öyle yaparsın ölmek nedir yaa? gerçekten boşan bu gibi evliliklerin içindeki çocuklarda heba oluyor, yazıktır etmeyin ya eşinle konuş halledin ya da boşanın. Sen şimdi diyeceksin yaşamayan bilmez falan ama benim ailemde de aynı durum söz konusuydu anlayabiliyorum o çocukların gözüyle bakıyorum olaya onlara sakın bu kötülüğü yapma.

Evet kız çocuklarının ilerdeki piskolojisi berbat olacak ölüp kendinizi kurtardınız sanmayın ya o çocuklar?? onlar yaşadıkça her an ölmicek mi?lütfen kendinize gelip hiç değilse ayrılın gidin ama ölmek niye! bencillik olmaz mı bu?

Keşke ölüm sorunlarınızın bitmesine çağre olsa..Eğer;depresyon ilacı kullanıyorsanız onun yan etkileri size bu düşünceyi sağlıyor olabilir.Bunu nerden biliyorum;bir arkadaşım bu tür ilaç kullanıyordu,o ilaç ona'da böyle bir şey yapma düşüncesi vermiş.ilacı değiştirince normale döndü.

Can dündarın bir video'su var,kendi ölümünüzü düşünün diye izlemenizi tavsiye ederim.belki sizi bu düşünceden kurtarıp,yaşamın ne kadar kıymetli olduğunu anlamanızı sağlar.Çok bunaldığınız anlarda dua okursanız manevi huzura kavuşabilirsiniz.

2tane cocuk dogururken hayat cokmu güzeldi sıze? Bole annelere anne bile denmez. Hayat ağır geldı oleyım. Iyı hadi git. Hapla olmaz. Bi tane şırınga al damarına bas havayı. Mumkunu yok kurtulamazsın. Allah allah yaaaaaa

Allah yardımcın olsun değerli kardeşim. Şükür seni öldürmeyip çocuklarına bağışlayan Allah'a... Kardeş güzel günler gibi kötü günler de geçicidir. Allah'tan ümid kesilmez ve Allah sabredenleri sever. Çocuklarınla dolaşmaya çık, komşu edinmeye çalış ve bol bol dua et.
Millet bir çocuk için ağlıyor, sen iki çocuğuna anne acısı yaşatarak gitmeye çalışma. Zamanı gelince Allah alacak zaten, isyan niteliğinde yapmayı Rabbim kimseye nasip etmesin.
Herkesin ruh hali farklıdır, herkese yaşadığı ağır gelir sen de istemezsin bunu ama sabret.
Herkesin bir derdi oluyor, seninkisi de bu olacakmış demek ki ama nihayetinde geçici değil mi...

canım sakın aaaa öyle şeyler söyleme, bak ne güzel çocukların da varmış, öyle şey olur mu hiç, biraz sakin ol canım benim anlık kararlar alıp yanlış karar verme, bak işte bizler burda arkadaşınız hepimiz destek oluyoruz, ileride çok daha iyi olucaksın sakın yanlış birşey yapma canım

Allaj kolaylik versin size ölüm kurtulus değil oteki tarafinda hesabı var bu dunyada mutlu degilseniz ahiret inizi yikmayin lutfen.ozellikle kızlarını zi düşünün kendiniz için değil onlar icin yaşayın annesiz bırakmayın onlari.onlari mutsuz etmeye hakkiz yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

deli misin sen hayatim): 2 tane çocuğun var.onlar annesiz ne yapar ?32 yaşımdayım .hala her başım sıkıştığında anama koşarım.bak canım Öyle kocanın parasını yiyecen yiyip içip oturacan biseyde beklemicen bakican keyfineee o gitti mi sen de çık gezzz.zaten üç günlük dünya toprak olupgideceźzz ne bu acele ....

eşin baya bi cahilmiş. Beklentin olmayacak öyle birinden. Yoksa üzülursun....

Nasıl bi bunalım içinde olduğunuzu ancak Allah biliyor. Biz burdan bilemeyiz nekadar konuşsakta..ancak asla o güzel yavrucakları annesiz bırakmaya hakkınız yok..üstelik baba bukadar kendi halindeyken...içinde bulunduğunuz durum çok kötü katlanılmaz yaşanılmaz olabilir ama o çoçuklar sizin onları annesiz bırakıp gitmenizi hak etmiyolar ne olursa olsun.hemde böyle trajik bi şekilde.peki size bişey olursa onların gireceği bunalımı düşünebiliyomusuz..yapmayın Allah aşkına bukadarmı vazgeçtiniz onlardan...

Bnce senin sıkıntılarn çok küçk. Genede sende haklsn kndince bnde 51 tane hap içmiştm fkt bnde ölmdm. Ve sırf arkadaşlarm içn yaşyorm şuan bnce snde çocklarn içn yaşamalsn

Şuan nasıl bir durumda olduğunu nasıl bir psikoloji de olduğunu kısmen anlayabiliyorum. Istikrar düşüncesi depresyonda ileri geliyor sen suan depresyondasin ve sağlıklı düşünemezsin. Uzmandan randevu al misin kendin için güzel bir başlangıç. Depresif olmaktan en kisa zamanda kurtulursun umarım. Allah büyük kimseye cekmeyecgi yükü vermez Yaradan. Demekki senin imtihanın bu. Istikrar ettin velev ki oldun ve imtihanı kaybetmiştin. Geride kalanları söylemiyorum. Antidepresan ilaçlar bende kullandım intihar düşüncesi hep vardı eyleme bir kez geçtim oda ise yaramadı ama Allah tan yaramadı. Şuan da depresif im çoğu zaman ama kendimi kontrol edebiliyorum. Sadece desteğe ve zamana ihtiyacın var.
Boşanma konusuna gelince babanın evine donmeyebilirsin. Dönsen bile baban başına kakmayabilir pozitif düşün pozitif olsun. Şuan ki ruh haline pozitif düşünmek imkansız gibi ama en kisa zamanda ilaçlarla toparlanacagini tahmin ediyorum. Kendine fırsat zaman ver.. Allah yar ve yardımcı olsun. Bol bol dua et yer gök dua üstüne. Ve yapabiliyorsan 2 rektör namaz kıl dua et. Gör bak avuç ların da ne dualar gizli. Yaradan kabul etmeyeceği duayı ettirmez.sen ona Sığın ellerini aç bak gör hersey zamanla düzelecek.

Saçma sapan yorum yapanlari kınıyorum Yaradan kimseye kınamadığını yaşatmadıkca almaz canını. Anneligini yargılamak sizin gibilerin haddi değil. Arkadaş ruhen hasta ama siz beynen. Ruh tedavi edilir ama Beyninize birsey yapılamaz.

kedi şeyini görmüş yara sanmış. sendeki dertleri nimet diye gören var.
şükürsüz insanlara gıcık oluyorum.
benim annemde neler yaşadı yazsam bu sayfaya sığmaz. ama eminim annemin yaşadıklarından daha beterini yaşayanlar var.
annem hep 4 çocuğu için sabretti . bizim için çekmediği kalmadı. babamın tüm eziyetine katlandı.
madem ölmek istiyorsun trenin altına ataydın kendini dönüşü yok.
çok saçma ya. şu anlattıklarınla intihar ediyorsan memlekette insan kalmaması lazım.
çocuklarına yazık.

sana bişey diyimmi 16 yaşındaydım ve annem kendini av tüfeğiyle vurup öldürdü. 9 yasındaki erkek kardeşimle bas basa kaldım. 4 yıl gecti aradan ama ne olursa olsun annem diye ona olan öfkem kinim geçti ama kırgınlıgım asla. senın ve annemın dusuncelerini bilemem ama bu kendi annem dahı olsa bir anneye yarasır biçimde davranmanı tavsiye ederim. çünkü bir kız cocuğu olarak cok zorluk cektim ve her zorlukta kendime bi söz verdim. kırgınlıgım ve kızgınlıgm gecmıs dahı olsa hala daha sunu soyluyorum kendime. MAHSERDE ANNEME SORACAĞIM " NEDEN?!!" bunu yasama Allaha sığın ve acı o yavrucaklara ki benım gibi heba olmasınlar kimse onlara acımasın. bunu onlara yasatmaya hakkın yok cunku.

Son düzenleme:
İnsan bazen düşüşe geçer kimileri kalkması için el uzatır, kimileri de empati kuramadan yargılayıp yangına körükle giderler.
Düşüşte olduğum o kötü anımı ailemle paylaşamayacağım için, objektif bakabilip bana manen destek olmanız adına sizlerle paylaşma ihtiyacı duymuştum.
Öyle bir an geliyor ki Allah'ıma olan inancıma rağmen, insan yapmaması gerekeni yapar, düşünmemesi gereken şeyleri düşünür hale geliyorsunuz ve evet iki dünya tatlısı kızıma rağmen.
O günden bugüne ne yaşadım kısaca anlatmak isterim. Psikiyatra gittim önce tek sonra eşimle. Eşim yalanlarını döktü sonunda ve rahatladığını söyledi. 8 yıllık evliliğimiz boyunca hep maddi batağın içindeymiş, bilyoner oynadığından dolayı şuan 25 bin in üzerinde borcu olduğunu öğrendim. Bütün saçma davranışlarının, ailesini sahiplenmemesinin, bana,evine,çocuklarına ilgi alaka göstermemesinin, beni bazı insanlara karşı savunmamasının,koruyup kollamamasının, beni bu hayat mücadelesinde iki çocukla yalnız bırakmasının nedeni bu benden gizlediği maddi batakmış.
Eşim 10 yaşında annesini kaybetti, halaları,yengesi elinde büyüdü,iki erkek çocuğun küçük olanı benim eşim. Eskiden maddi durumları çok iyiymiş. Belinde silah, cebinde deste para, altında arabayla liseye gidermiş. Sonra babası ikinci evliliği yapmış, bi şekilde olan mal varlıklarını akılsızca kullandıklarından kaybetmişler. Eşim işe girmiş ama maaşı evlenip ev geçindireceği kadar olmadığından evlenmeyi düşünmüyormuş. Üvey annesi sen yeter ki evlen sana ev alacağım, abisi sen yeter ki evlen ev alacağım demiş. Derken beni söylemişler eşime yok ille görüşün diye, biz uzaktan akrabayız ama birbirimizi hiç tanımayız. Neyse bi şekilde görüştük beğendik ama işte keşke erkek tarafını biraz araştırsaydık. Benim ailem dini bütün insanlardır, annem 5 vakit namaz kılar,dedem hacıdır vs....ama eşimin babası, abisi ve bir çok akrabası Allah tanımazlar, annesi babası her akşam hemen hemen bir büyük rakı içerler. Keşke demek için çok geç, eşimle beni bir araya getirmeden önce araştırılsaymış ama araştırılmadı ve halimiz böyle sorunlu ve sorumsuz bir eş ve sorunlu bir evlilik oldu. Eşim de içer maalesef ve bu da bizim için bir sorun.
Velhasıl akılsızı acıyacaksın derler ya bende eşim annesini ufakken kaybetm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…