İnsan bazen düşüşe geçer kimileri kalkması için el uzatır, kimileri de empati kuramadan yargılayıp yangına körükle giderler.
Düşüşte olduğum o kötü anımı ailemle paylaşamayacağım için, objektif bakabilip bana manen destek olmanız adına sizlerle paylaşma ihtiyacı duymuştum.
Öyle bir an geliyor ki Allah'ıma olan inancıma rağmen, insan yapmaması gerekeni yapar, düşünmemesi gereken şeyleri düşünür hale geliyorsunuz ve evet iki dünya tatlısı kızıma rağmen.
O günden bugüne ne yaşadım kısaca anlatmak isterim. Psikiyatra gittim önce tek sonra eşimle. Eşim yalanlarını döktü sonunda ve rahatladığını söyledi. 8 yıllık evliliğimiz boyunca hep maddi batağın içindeymiş, bilyoner oynadığından dolayı şuan 25 bin in üzerinde borcu olduğunu öğrendim. Bütün saçma davranışlarının, ailesini sahiplenmemesinin, bana,evine,çocuklarına ilgi alaka göstermemesinin, beni bazı insanlara karşı savunmamasının,koruyup kollamamasının, beni bu hayat mücadelesinde iki çocukla yalnız bırakmasının nedeni bu benden gizlediği maddi batakmış.
Eşim 10 yaşında annesini kaybetti, halaları,yengesi elinde büyüdü,iki erkek çocuğun küçük olanı benim eşim. Eskiden maddi durumları çok iyiymiş. Belinde silah, cebinde deste para, altında arabayla liseye gidermiş. Sonra babası ikinci evliliği yapmış, bi şekilde olan mal varlıklarını akılsızca kullandıklarından kaybetmişler. Eşim işe girmiş ama maaşı evlenip ev geçindireceği kadar olmadığından evlenmeyi düşünmüyormuş. Üvey annesi sen yeter ki evlen sana ev alacağım, abisi sen yeter ki evlen ev alacağım demiş. Derken beni söylemişler eşime yok ille görüşün diye, biz uzaktan akrabayız ama birbirimizi hiç tanımayız. Neyse bi şekilde görüştük beğendik ama işte keşke erkek tarafını biraz araştırsaydık. Benim ailem dini bütün insanlardır, annem 5 vakit namaz kılar,dedem hacıdır vs....ama eşimin babası, abisi ve bir çok akrabası Allah tanımazlar, annesi babası her akşam hemen hemen bir büyük rakı içerler. Keşke demek için çok geç, eşimle beni bir araya getirmeden önce araştırılsaymış ama araştırılmadı ve halimiz böyle sorunlu ve sorumsuz bir eş ve sorunlu bir evlilik oldu. Eşim de içer maalesef ve bu da bizim için bir sorun.
Velhasıl akılsızı acıyacaksın derler ya bende eşim annesini ufakken kaybetm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi