• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar girişimim başarısız oldu

Velasına akılsızı acıyacaksın derler ya bende annesiz büyüdüğü için onun insaniyet tarafının zayıf olduğunu,iyi yetiştirilmediğini düşünüyorum. Ha üvey annesi abisi ev alacağız sen evlen dediler ya bu da onlara güvendi benle tanışmaya ok dedi sevdi ama ailesi eşimi tamamen yalnız bıraktı. Annesi ve babasının iki evi var biri Bodrum'da yazlık, zaten evi de o yazlığı satıp alacağını söylemişti üvey annesi ama maksatları eşimi başlarından atmakmış. Eşim de heralde bu evlilik sorumluluğunu kaldıramadı,parasızlığı kaldıramadı, tez yoldan param olsun diye yüksek paralarla mantıksızca, akılsızca kumar oynadı bilyoner filan ve batağın içine battıkta battı.
O yüzden onun için üzülüyorum ve güçlü olup kendimi o buhrandan çıkarmayı başardım. Kullandığım bir ilaç yok. Allah'a sığındım,yalvardım, evlatlarımı seviyorum,yaşamayı seviyorum ne olur aklıma sahip çıkmamda,doğru yolu bulmamda bana yardımcı ol diye. Çok şükürler olsun şuan iyiyim 3. kez psikiyatra gideceğiz o da iyi geldi.
Eşim bana ve psikiyatra söz verdi aile babası olacağına dair. İşin tuhafı olumlu değişimler de gözlemledim. Evi için bişeyler yapmaya başladı, soğan bitti diye düşünüp ben söylemeden eve soğan,meyve alıp geldi çok şaşırdım. Çocuklarla vakit geçirir oldu, bana güzel sözler söyler oldu. Bide maddi konuda açık olduğunu gördüm, kendi hesap ediyor yok bu kadarımız var önümüzdeki ay bu kadar maaş alacağım, böyle yaparız şöyle ederiz diye. Yani eşime dair umutlarım da tekrar oluşmaya başladı. 29 Mayıs'ta memleketim Rize'ye gidiyorum çocuklarla, eşim bizi uğurlayıp şehir dışındaki işine gidecek, Allah nasip ederse iş dönüşü Haziran'da o da direk yanımıza gelecek. Herşey yoluna girecek. Memleket bana ve çocuklara iyi gelecek. Kışın da çocuklarla ilgili bir çözüm üretebilirsem tekrar işe girmeyi düşünüyorum.
Epey uzun oldu ama, neden boşanmadığımı da anlamanız için eşimin durumunu da anlatmak istedim. Şimdi beni daha iyi anladığınızı düşünüyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Ben kötü bir anne değilim, sadece bunalımdaydım saçmalarım, şimdi düzeldim.

Sevgilerimle...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel iki evladin var onlari annesiz birakma adami boşa gitsin ...yine bi gün gittiğinde al cocuklaronla farklı bi hayat kur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım lüften bi piskiyatri ye git bende yaşadım bunlar çok normal evde yanlız kaldıgımda nasıl ölebilirmi düşünüp planlar yapıyordum şimdi gülüp geçiyorum ilaçlarını içtikten 10 gün sonra herşey sana çok daha basit gelecek mutlu olmanın yollarını bulucaksınn tabi dualarınıda eksik etme

Psikiyatr bana ilaç yazdı düşük dozlu ama benim derdim eşimin maddi manevi evli bir insan gibi davranmayışıydı. Şimdilik hareketlerinde olumlu anlamda düzelme olduğundan ve ilaca bağımlı yaşamak istemediğimden ilacı kullanmıyorum. Umarım beni yanıltmaz. Bu ikinci büyük hatası ki bu ilkinden daha da büyük oldu ama üçüncü olursa evliliğimiz iki çocuğa rağmen devam edemez, bu kesin ve net.

ne kadar güzel yargılıyoruz hemen en hassas yerinden vurup sen annesin yaftasını yapıştırdık mı ohhh sen annesin anne başka bir şey olamazssın!!! hayır sen önce bir kadınsın ihtiyaçların ve hislerin var ve annesin de ve belki büyük ihtimalle kocan seni büyük ihtimalle hep anne olarak görecek kadınlığını geri plana atacak ama sen kendinin kadın olduğunu asla unutmayacaksın
intihar etmiş olabilirsin evet o an ki düşüncelerin hislerin bize bok yemek düşer kusura bakmayın insan farklı zamanlarda farklı şeylere yönelebilir çaresiz olabilr atlatamayabilir her zaman ayakta duramaz o insana ve evlatlarını sevmeye devam edebili
boşanmak kişisel bir tercihtir diğer tercihlerde olduğu gibi...
çalışabiliyorsan çalış bu senin ve çocukların için iyi olacaktır
bak ben doğum yaptım hala hissiyatlarımı kontrol edemiyorum hormonlara lanet olsun
evilik koca pardon herkes çok mu mutlu acaba nedir ya nedir koca mı seni ayakta tutan yada sizleri evlilikler süper mi ki karşından vah vahlıyorsunuz
size garanti veririm hepinizin yüzleşemediği o kadar çok sorununuz vardır ki sadece evcilik oynamaya bayılıyoruz o kadar!

sevgiler

Siljyah ne güzel söylemişsin, empati kuramadan yargılıyorlar insanı. İnsanız ve bazen ben asla yapmam dediğimiz şeyi yapar yada düşünür hale geliyoruz. Burada insanlar duygularını, düşüncelerini paylaşıyor, bazen insan olayın içinde olduğu için doğrularını yanlışlarını ayırd edemeyebilir ama bizler fikrimizi sıkıntı yaşayan kişiyi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak adına destek olup ruhsal durumunu al aşağı etmek değil de yukarılara çıkarmaya çalışmalıyız. Nacizane düşüncem tabi.

Sevgiler

Siz öldünüz diyelim nolacak ? kocaniz biriyle evlenecek, kızlariniz hayat boyu sizi suçlayacak, ele güne muhtaç olacak.Onlar ve onların yetistirecegi çocuklar da ruh sağlığı bozuk büyüyecek. Bir. De Allah a hesap vermekle uğrasacaksınız.En iyisi kocanızı ya boşayin madem onsuz her şeyi yapabiliyorsun uz zor da olsa, ya da kendinizinve iki kızınızın yaşamının kocanizDan değerli olduğunu bilerek onu sallamadan yaşayın.Hayat güzel, kızlarınız

için anneleriyle daha güzel.Sarılın kizlariniza.

Son düzenleme:
merhabalar bu platformu çok sevdim gerçekten de insanlar sorunlarını rahatca açıklayabiliyorlar, benim de obsesyon sorunum vardı ama şimdi gayet iyiye gidiyorum, umarım hepimiz zor durumlarımızdan kurtulur ve intihar gibi şeylerden uzak dururuz, hepinizi seviyorum ....

İnsan bazen düşüşe geçer kimileri kalkması için el uzatır, kimileri de empati kuramadan yargılayıp yangına körükle giderler.
Düşüşte olduğum o kötü anımı ailemle paylaşamayacağım için, objektif bakabilip bana manen destek olmanız adına sizlerle paylaşma ihtiyacı duymuştum.
Öyle bir an geliyor ki Allah'ıma olan inancıma rağmen, insan yapmaması gerekeni yapar, düşünmemesi gereken şeyleri düşünür hale geliyorsunuz ve evet iki dünya tatlısı kızıma rağmen.
O günden bugüne ne yaşadım kısaca anlatmak isterim. Psikiyatra gittim önce tek sonra eşimle. Eşim yalanlarını döktü sonunda ve rahatladığını söyledi. 8 yıllık evliliğimiz boyunca hep maddi batağın içindeymiş, bilyoner oynadığından dolayı şuan 25 bin in üzerinde borcu olduğunu öğrendim. Bütün saçma davranışlarının, ailesini sahiplenmemesinin, bana,evine,çocuklarına ilgi alaka göstermemesinin, beni bazı insanlara karşı savunmamasının,koruyup kollamamasının, beni bu hayat mücadelesinde iki çocukla yalnız bırakmasının nedeni bu benden gizlediği maddi batakmış.
Eşim 10 yaşında annesini kaybetti, halaları,yengesi elinde büyüdü,iki erkek çocuğun küçük olanı benim eşim. Eskiden maddi durumları çok iyiymiş. Belinde silah, cebinde deste para, altında arabayla liseye gidermiş. Sonra babası ikinci evliliği yapmış, bi şekilde olan mal varlıklarını akılsızca kullandıklarından kaybetmişler. Eşim işe girmiş ama maaşı evlenip ev geçindireceği kadar olmadığından evlenmeyi düşünmüyormuş. Üvey annesi sen yeter ki evlen sana ev alacağım, abisi sen yeter ki evlen ev alacağım demiş. Derken beni söylemişler eşime yok ille görüşün diye, biz uzaktan akrabayız ama birbirimizi hiç tanımayız. Neyse bi şekilde görüştük beğendik ama işte keşke erkek tarafını biraz araştırsaydık. Benim ailem dini bütün insanlardır, annem 5 vakit namaz kılar,dedem hacıdır vs....ama eşimin babası, abisi ve bir çok akrabası Allah tanımazlar, annesi babası her akşam hemen hemen bir büyük rakı içerler. Keşke demek için çok geç, eşimle beni bir araya getirmeden önce araştırılsaymış ama araştırılmadı ve halimiz böyle sorunlu ve sorumsuz bir eş ve sorunlu bir evlilik oldu. Eşim de içer maalesef ve bu da bizim için bir sorun.
Velhasıl akılsızı acıyacaksın derler ya bende eşim annesini ufakken kaybetm

Canım benim eleştirmenin aşırıya kaçanlarını bilmiyorum. Benim annemde neler yaşadı ne hissetti. Babam kendisini aldatınca intihar etti. Ama ne oldu annemın kefenı kurumadan dostu ile bir evlilik yaptı birde bana kardeş. üvey anne beni istemedi kalktım geldim. memleketime. çalıştım kendı paramı kendimm kazandım. baktım bu sefer; anane teyze dayı falan evimde kalıyorsun tabıki para vereceksin diye benım maaşı alıyorlar. 840 TL aylıktan 100 TL kendıme alabıılıyordum. Ha noldu üvey anne benı gönderdi geçen c. tesi haberini aldım kardeşimide yaz kış yatılı bir il dısında yurda göndermiş... sen hata yapma. herşeyın bası sağlık. Boşan çalış kendıne bak. madem böyle içki ve hayırsız para giren bir evde zaten huzur olmaz bence.kendine, çocuklarına hata yapma. Dini bütün bir aileden geliyorsan bilmelisin ki. Rabbim seni sınıyor. ya sabır edip Rabbine sığınacaksın. ya yada şeytana uyup. bu dünyanı ve ahiretini yakacaksın. unutma herşey sınav. Sağlıkla kal...Allaha emanet ol...:31:

Psikiyatr bana ilaç yazdı düşük dozlu ama benim derdim eşimin maddi manevi evli bir insan gibi davranmayışıydı. Şimdilik hareketlerinde olumlu anlamda düzelme olduğundan ve ilaca bağımlı yaşamak istemediğimden ilacı kullanmıyorum. Umarım beni yanıltmaz. Bu ikinci büyük hatası ki bu ilkinden daha da büyük oldu ama üçüncü olursa evliliğimiz iki çocuğa rağmen devam edemez, bu kesin ve net.

o ilaclari alti ay birakma duzeldim diyor insan birakiyor ben cok yaptim ikinci darbeede panik atak krizine griyorum herkes bosansn yazms ama kmsenin dava acan kadinlari olduren kocalardan haberi yok

Back