İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
önce beslenmenize dikkat edeceksiniz.
demir eksikliğiniz d vitamini eksikliğiniz var mı?
tiroid probleminiz var mı?
bunlara bir baktırın.
sonrasında pek çok çözüm var.
Beslenmem düzensiz d vitamini eksik demişti en son gittiğimde doktor minoksil fln verdi ama kullanmadım yorumları okudum çünkü

Çıtçıt kaynak haricinde de bir çok saç kaynak çeşitleri var ki çıt çıt en yapmacık ve kötü olanı. Biraz maliyetli olur ama saç kökünden mikro eklemelerle vs çok daha dolgun olabilir saçların. Ben çok detaya hakim değilim ama konuyla ilgili kaliteli bir yere git fikir al canım. İntihar falan gibi şeyleri geçirme sakın aklından

Yanlış düşünüyorsun tatlım insanların ne dediğine bakma insanlar nereye yorum yapar kimse dirt dörtlük değildir sen bunu bilinç altına aldigin için bunamışsın şükretmek lazim .face de bak suzan kuaför die bı sayfa var perukları normal.sac gibi ayırt edemessin bakabilirsin istersen .

Mikro kaynak benimkisi de Zaten doğal duruyor ama seyrektik her bölgede olduğu işin mecbur yarım topluyorum önler seyrek duruyor önler için bi çare lazım bana kahkül fln taktım ama olmadı anladılar hemen.

Peki cnm ya insanlar öyle acımasız olmuş ki nerden vuracaklarını bilemiyor bugün en kilolu arkadaşıma bile ben kilolusun demem yada kısa boylu yada seyrek saçı vs beni ilgilendirmez ki neden insanlar bayılıyor birini eleştirmeye bide bana buny diyenler kendisi daha kötü durum da dört dörtlük değiller.

Milro

kaynak benimkisi de Zaten doğal duruyor ama seyrektik her bölgede olduğu işin mecbur yarım topluyorum önler seyrek duruyor önler için bi çare lazım bana kahkül fln taktım ama olmadı anladılar hemen.
cit cit percem var dogal sactan yapilan o da mi olmadi..siz bekarsiniz ondan kafaya takiyorsunuz buyuk ihtimal :) olunecek bir mevzu yok

cit cit percem var dogal sactan yapilan o da mi olmadi..siz bekarsiniz ondan kafaya takiyorsunuz buyuk ihtimal :) olunecek bir mevzu yok
Evet bir süre idare etti beni ama sonra alay konusu oldum evet belki de ama İnan’ın herkesin derdi kendine büyük

Bunu bende ıyi kimse anlayamaz cidden seni çok iyi anlıyorum bak benimde burnumda sorun vardı doğuştan herkez bana çok tuaf bakıyordu herkez birşey diyordu bende aynı şeyleri yaparım çok üzüldün ağladım pskolojim bozulmuştu ben asla birine kalkipta senin buran nie böyle demem herkezin fiziken bir sorunu vardır ama şimdi .çok şükür ameliyat oldum geçmişi kapattım.sende uzulme

Ay niye ölmek istiyorsun sanki dermansız dert. Araplar bile gelip kel kafalarına saç ektiriyorlar burada senin mi çözümün olmayacak? Doğal yollarla düzelmeyecek bir şey belli ki, bir uzmana görün vardır mutlaka bir çaresi. Belki hormonal bir sıkıntı var ilaçla düzelmesi gereken. Tüm kontrollerini yaptır.

Okurken gözlerim doldu neden insanlar bu kadar acımasız peki denerim bende.

Gratiste sprey boyalar var. Kendi tonunuza uygun rengi alın kullanın dipleri boyadığı için açıklık çok farkedilmiyor

Başlığı okuyunca ne yaşadı acaba dedim detayı okuyunca... Ne hayatlar, ne acılar var güzellik, fizik dediğin ne ki gelip geçic ayrıca her şeyin bir çaresi, çözüm yolu var.

yani bir donem kullandim. gunluk banyo yaparsiniz zaten. cok kolay yemege tuz atar gibi birsey.

Hemen alıyorum bugün benim bide normalde açık renk saçım siyaha boyattım çok gözüksün diye ama bu sefer de diplerden açık duruyor .

Kız bunun için intihar mı edilir ? Sen kafana böyle takmaya devam edersen daha da çok dökülür. Öncelikle doktorun eksik, yetersiz dediği şeylere yoğunlaş. Lr 'nin saç ürünleri de işe yarıyor bence dene.

Başlığı okuyunca ne yaşadı acaba dedim detayı okuyunca... Ne hayatlar, ne acılar var güzellik, fizik dediğin ne ki gelip geçic ayrıca her şeyin bir çaresi, çözüm yolu var.
Biliyorum elbette çevrende engelli insanların olduğu bir yerde çalışıyorum görüyorum hep ama işte insanların kendi akrabamda dahil iki kıl için yollardır beni aşağılamasından yoruldum bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…