Internetten tanismak

Burdaki konuları oku;

Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.

Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.

Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....

Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.

Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.
Bu ne kadar cirkin bir yorum olmuş böyle,
Avam nedir Allah askina. Yil olmuş 2019, hala koca bulamadım internette ariyorum gibi bir zihniyet var! Sonra da benim düsuncem degil, boyle derler diyorsunuz. Gayet de sizin düşunceniz, zihin okuma yeteneginiz yoksa.
Ki ayrica elalem ne der benim umurumda olmaz!

Bunları da dijital bi ortamdan yaziyorsunuz farkinda misiniz?

C Crazypinkpink lütfen bu tarz yorumları dikkate almayın. Gercek hayatta tankştikları insanlar cok guvenilir ve avam degilse demekki!
Bence real veya dijital hicbir fark yok. Sadecd bi araç!

Burdaki konuları oku;

Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.

Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.

Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....

Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.

Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.
Herkese nette tanıştık diyorum ki :)

O arkadaşlık sitelerinde her türlü insan çeşidi oluyor. Düzgün olanı çok az. Nadir. 2007-2008 yıllarında ablam üye olmuştu. Bir sene falan takıldı oralarda çıka çıka bir tane düzgüne benzer birisi çıktı, o da kadınlara güvenmiyordu. Ablamla uzun süre görüştüler. Arkadaş desem değil, sevgili desem değil öyle takıldılar. En sonunda arkadaş kalmaya karar verdiler. Hatta çocuk memleketlimizdi. Memleketteyken annesini ziyarete gitmiş, bir gece kalmıştık.

Yani enteresan olan kadınlara güvenmeyip (aynı evde yaşadığı sevgilisini evde başka bir adamla oldukça uygunsuz basmış), arkadaşlık sitesine kadın ilgi alanı ile üye olmak... büyük ihtimalle aradığı ilişki türü farklıydı. Ablama güvendiğini, zamanla ciddi bir ilişki istediğini biliyorum ama ablam yaşadığı ihanetin onda ne kadar derin bir hasar bıraktığını, yarın bir gün paranoyakça davranıp davranmayacağını kestiremediğinden arkadaş kaldılar. Hatta ablam düğününe gitti.

Ben hayatımda öyle kadersiz adam görmedim. Günümüz tabiri ile fboddy takıldığı arkadaşı hamile kalmış, adam 3 ay sonra öğreniyor, dünya başına yıkılsa da evleniyorlar. Evlendiği kişinin de birkaç sene sonra ihanetine uğruyor.

Biraz şans kader bu işler.
15 senedir tanıdığın insan da kötü çıkabiliyor.
Ben eşimle nette tanıştım, 2 ayda evlendik, 15 yıldır evliyim. Görümcem de nette tanıştı o da 8 yıldır evli.
Kardeşim de netten tanıştı 13 yıllık evli.
Teyzemin kızı da öyle. O da 6 yıllık evli.

O değil de bizim sülale baya çağ atlamış :)
Masallah ya herkes netten tanışmış, aileleriniz biliyor mu? Ya biz bir arkadaş vasitasiyla dedik annem, ablam vs biliyordu ama nasil olduysa benim ailem bunu biliyor herlade bir kisinin bildiği sir sir değil oldu.

Masallah ya herkes netten tanışmış, aileleriniz biliyor mu? Ya biz bir arkadaş vasitasiyla dedik annem, ablam vs biliyordu ama nasil olduysa benim ailem bunu biliyor herlade bir kisinin bildiği sir sir değil oldu.
En başta tabi sadece aileler biliyordu. 1-2 sene sonra gerçekler yayıldı :)

Biz de eşimle internette tanıştık, ancak aynı semtte olduğumuz için yüzyüze görüşme şansımız da oldu çok.

Allah’ıma binlerce kere şükür eşimle hiçbir sıkıntımız yok, ailesi de genel olarak iyi sadece tek çocuk olduğu için kv biraz fazla müdahalede bulunmaya çalışıyordu ilk başlarda ama o da anlıyor yavaş yavaş.

Ancak tabii ki siz dikkatli olun yine de.. ben uzun bir araştırma sonucunda görüşmeye gitmiştim, yakın arkadaşlarıma “benden ses çıkmazsa şu adamlayım,mesleği,fotoğrafı bu” diye iz bırakmıştım arkamda :skandal:

Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Eşimle internetten tanıştık, 6 saat mesafe, 5 sene sevgililik 1 sene nişan dönemi geçirdik, eşimden yana sıkıntım yok fakat ailesiyle anlaşamadım, huzurumuzu bozuyorlar, kültürümüz uyuşmuyor, tavsiyem çok iyi tanıman hem aile hem kendisini.
Ben de internetten tanıştım ama çok eski teee 2006-2007 de msn zamanı, bir arkadaşım tanışmış oyunda. Sonra sohbet etmişler çok iyi birisi sen de katil dediler, o zamanlar çok modaydı nette oyun, sohbet, chat vs. Öyle sohbete başladık. Bayağı uzun zaman arkadaştık 2007 den 2014 e kadar. Sonra bi ara sohbet koyulaştıve duygusal bir şeyler oldu aramızda. Eşimi seviyorum ben de ama ailesi ilk zamanlar (annesi diyim) çok iyi ken git gide fenalaştı. Ailevi sorunlar çok yaşadım. Yani aile gerçekten önemli tabi eş karakterli şekilde arkanda duruyor ve seviyorsa o da aşılır.

Bence sırf sevgililik için olan internet sitelerine üye olup oradan medet ummayın. Bu bana pek mantıklı gelmedi. Yanlış anlaşılmasın, ben sevgililerimle hep internetten tanıştım. Ama düşüncelerini beğendiğim için aramızda ilişki başladı. Aklımda bir ilişki düşüncesi de yoktu. Yine de bir şekilde oldu. İnternetten tanışmak normal ama sırf birilerini bulmak için uğraşmak da doğru değil. Orada da sırf birilerini bulmak için uğraşan insanlar olacak ve kim bilir nasıl insanlara denk geleceksiniz. Farkında olmadan. Sonuçta herkes bir ilişki yaşamak isteyecek ama kendilerini daha değişik gösterecekler beğenilme uğruna. Başlangıçta her şey çok güzel olsa bile daha sonra bu bir yerden patlak verir.

İnternet ya da değil evlenmek için ya da başka sebepler için her neyi istersek isteyelim, anladım ki istemekten vazgeçtiğimizde karşımıza çıkıyor. Sonrası ise çorap söküğü gibi...
Yaşınız kaç bilmiyorum, maddi durumunuzu da bilmiyorum ama evlilik asla bekarlık gibi olmuyor. Elbette ki güzel sevdiğin insanla beraber olmak, elbette ki bir geleceği beraber düşünmek harika ama bekarlıktaki sorumluluk duygusunun minimum olması gibi değil asla.
O yüzden yiyin, için, gezin keyfinize bakın. Olacağı varsa bir gün en hızlısından oluyor.

Direkt evlenme sitesi değil de hobileriniz doğrultusunda bazı forumlara, sitelere üye olup biriyle tanışırsanız daha sağlıklı olur sanki..
Fotoğraf olabilir, oyun vs olabilir.

Benim bi arkadaşım bi siteye üye oldu. Hatta ayşe arman köşesinde yazıp reklamını yapmıştı. Oradan 2-3 kişiyle buluştu. Biri iranlı biri çıktı, biriyle bayaa görüştü ama karşılıklı konuşarak ayrıldılar. Çok şükür sapık ya da takıntılı bi tip çıkıp rahatsız etmedi kimse.

Ben de eşim ile İnternete tanıştım, ama tanışma sitesi falan değil di bir oyun sitesinde oynuyorduk.. Spontane oldu yani.. Eskiden mektuplaşma varmış mesela... Biz tanıştıktan 6 yık sonra evlilik kararı aldık mesela hani selamm ay ben aşık oldum hadi evlenelim demedik birbirimizi tanıdık arkadaş olduk önce..

Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
yoo normal
reelde de olsun nette de fark etmez insan olsun yeter..
ama tabikii sen dikkatli ol, adam gibi adam çıkıyor elbet
bnm teyzem de nette tanışıp evlendi, 10 yıldır evli:)

Ben de eşim ile İnternete tanıştım, ama tanışma sitesi falan değil di bir oyun sitesinde oynuyorduk.. Spontane oldu yani.. Eskiden mektuplaşma varmış mesela... Biz tanıştıktan 6 yık sonra evlilik kararı aldık mesela hani selamm ay ben aşık oldum hadi evlenelim demedik birbirimizi tanıdık arkadaş olduk önce..
:D biz de oyun sitesinde tanıştık çok iyi arkadaş olduk bi süre , bi baktık ortak yönlerimiz falan baya fazla sonra kanka modu :D sonra noldu ben bile anlamadım :D:D

Sanaldan tanışmak bence normal ama evlenmeliyim/sevgiliye ihtiyacım var diye aranmak ne sanalda ne de reelde normal değil.

Sakınnnnn derim. Buna sosyal medya da dahil o sitelerde .
Bak şöyle diyim mesela instagramdan arkadaşlık yolladı mesajlastiniz vs sonra buluştunuz bir cafeye gittiniz sohbet muhabbet ,ailesinden de bahsetti hatta çalıştığı işyerini de gösterdi yani yalancı değil. Hatta evli de değil,bekar hatta fotodan da yakışıklı
Olmaaaaaaaaaaaaz
Bakın yukarıda cok detay verdim ben olumsuzca sapıktır hırsızdır evlidir demiyorum yine olmaz.
Neden mi?
Bir insan sizi herhangi bir site ya da sosyal medyada gördüğü zaman bu kişi erkekse ve size mesaj atıyorsa sizin gibi pek cok kişiye aynı mesajı attı ama cevap veren siz oldunuz o da diger secenkleri eledi ya da elemedi bile
Size kendini oldugu gibi göstereceğini mi zannediyorsunuz?
Ya da siz fotograftaki gibi misiniz?
Hem sizin ornek veriyorum,tanisma sitesinde tanistiniz ama faceten eklestiniz hemen arkasindan,bu kişi sizin ailenizi annenizi babanizi gormek zorunda mi? Ne munasebet kim ki o benim babamin resmini gorcek mesela.
Ben de dahil cevremdekilerde hicbirimiz internetten tanıştığımız birisiyle mutlu olamadik
Bakın ben esimle tanıştım,numarami aldi sadece. Profilim açıktı bakmış,bazen kapatıyordum beni eklemedi bile . Mesajlasiyorduk ama ne o oyle hemen eklemek meklemek taaa diger hesaplarıma kadar bakmış onlar gizliydi . Kendisi dedi hesabin bazen acik bazen kapaliydi diye (yani gizliliginden bahsediyorum) bizim iliskimiz ilerleyince sevgili olduk vs derken ekledi beni sonra hemen nisanlandik zaten.
Kizkardesimde internetren tanıştı bulustu görüştü etti eyledi olmadi
Kuzenim internetten buldu evlendi boşandı evlendigi kisi de onu internetten buldugu biriyle aldatti mesajlari yakalamis
Arkadasimin abisi de internetten buldu evlendi boşandı
Benimde oldu internetten tanisip gorustuklerim yine olmadı
Hicte kismet mismet dememek lazım beynimizi kullanmamiz lazım. Bir arkadaşınızla bir arkadas ortamında gelisen birşeyler olur,oraya onun bie yakını gelir sizi görür begenir siz de onu görür beğenirsiniz o sizi sormaya başlar o arkadasiniza ve o arkadaşınız sizi bulusturur tekrardan. Ben suan misal veriyorum. Bir bakmissiniz uyusmussunuz birbirinizden inanilmaz hoşlanmışsınız sonra numaralarinizi almışsınız
Size bir mesaj cekiyor bugun kahve icelim mi sizde heyecanla kosarak hazırlaniyorsunuz .
2. Bulusmada sizi sosyal hesaplardan ekleyimmi diye soruyor musade istiyor eklesiyorsunuz
Bu yukarida anlattığım örnek mi güzel yoksa;

Internetten biriyle tanisip yazisiyorsunuz. Buradan zor oluyor diyip numaranizi aliyor basliyorsunuz konusmaya . Bulusma gunu ayarliyorsunuz icinizde kaygı acaba fotodaki gibi mi? Acaba boyu kisa mi fotolarda uzun çıkmıştı acaba ne giyinsem yok bu çok açık olur . Sizi arabayla birakmak istiyor dönüşte acaba evli olabilir mi acaba benden hoslandi mi? Begendi mi

Hangisi daha guzel sizce? Bu 2 secenekten
Benim fikrim bu tabi hayat sizin hayatınız

Bu mantığa göre herkes ilk sevgilisiyle evlensin. İlkiyle olmayınca ikinciye geçmesin.
Aynı anda birkaç kişiye tabiri caizse olta almış da olabilir atmamış da olabilir. Bunun sanalla alakası yok. Öyle düşünen biriyse gerçek hayatta da yapabilir.

internette sizinle tanışan birisi, en iyisi bile sizin gibi bi sürü insanla tanışmıştır. bunu göz önünde tutmak lazım. kiminle neler yaşadı hiçbir zaman bilemezsiniz. tabii kötü tarafı bu değil, kötü tarafı evlilik kararı gibi ciddi şeyler alındığında ve sonraki dönemde de internette bir arayış halinde olabilir.

bi süre forum tarzı yerlerde ben de takılmıştım oradan biliyorum, hiç kimseyle buluşmadım ama evlenenler bile oldu. :KK53:çoğu eşini aldattı. hala chat chut forum siteleri gezen tipler var. aralarında doktor, mühendis, avukat olanlar da var. eğitime zekaya da bakmıyor. dikkatli olmak lazım.

ha bir de kendileri anlattıkları gibi insanlar olmama ihtimalleri çok yüksek. buradaki konularda da gördüğümüz üzere çoğu evli adam karısını aldatmak için bazı sitelere üye olup kendilerini bekar olarak tanıtarak kızlarla tanışıyor. bunun kadın versiyonuna şahit olmuştum ben tuhaftı :KK53:

Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Ben de internette tanıştım hem de ilk buluşmada sevişip ikinciye buluşma ihtimalinin düşük olduğu bir ortamda. Bizim ilk buluşma morgta oldu, şimdi kaç numaralı buluşmadayız bilemiyorum. :KK53: Seviyor muyum, çook. İnternetten tanışmak kötü değildir ama dikkat etmeniz gereken şeyler olduğu da ortada. Temkinli olun.

Hususi bir siteye kayit olmadim ama kullandigim sosyal bir sitede tanisdim esimle evlendik 4 sene olucak gayet iyiyiz cok sukur reelde tanistiklarim cok yalanci tiplerdi karakter meselesi iyi insan reelde de sanalda da iyidir tabi cok uzatmadan gorusmek gerekir hemende guvenmeyin kaptirmayin kendinizi

Back
X