İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah..
Allah bozmasın..
Peki evlilik/ tanışma sitesinden mi?

Amin çok teşekkür ederim..

Psikolog oldugunuza pek inanamadm. Ben internette tanisip evlendim ama kisi iki mahalle otemden cikti siz bukadar sansli olmayablrsnz

Evet Piramidi koydum.
Evet burada bazı evliler, evlenip ne yapacaksın diyor..
Yahu ne yapayım eşimle mutlu huzurlu olmaya çalışacağım.
Ve sürekli bekarlığa bir övgü var.
Bekarlık sultanlık değil.
Evet rahatlık çok rahatsın, sorumluluk az..
Eş ve çocuk ile uğraşmıyorsun ama sultanlık değil veya bana öyle gelmiyor.

Ondan temkinli olup ispat için piramidi de koydum..

Yok estagfirullah bende sizin gibi düşünüyorum.
Sırf evlenmek için evlenilmez.
Çocuk için evlenilmez.
İnternetten tanışma riskli.
Kesinlikle bence de öyle.

Ama risk olmadan da hayatta kazanamazsın işte..

Üzülmeyin hayırlısıyla herşey olur demek ki daha zamanı var .
Sorunuza gelecek olursam evet benim tanıdığın mutlu veya mutsuz olan hatta boşanan bile var.
Ama en yakınım abim de oyle evlendi mutlu 4.hamile eşi yani orası artik sizin kaderiniz.
Kaderiniz de ne varsa onu yaşarsınız.

Reactions: 000
Bu sitenin reklamını gördüm.
Gönüldensevenler islami bir site galiba..
Size özelden site ile ilgili bir iki soru sorabilir miyim?

Mesela sizi görür beğenir yazar.Tanışmak ister fln.Benim boşandığım eşim beni görmüş yanımdaki ortak arkadaslar sayesınde ısmımı fln ogrenmıs sonra yazmıştı.Ama internettenmi yazdı diye yoksa kaderden mi bilemedım ben bir hayrını görmedım.Kul kaderını yaşıyor.Olmayıncada olmuyor.Çok da şey yapmamak lazım.Annenın yuregının ısındıgı ınsanla evlen.Ama bazen o zamanda olmuo.Hiç beklemedın bı zamanda oluo belkıde en guzel seyler.Ben artık o moddayım.Planladıgım hayal ettıgım hiç bir sey olmadı.Elimle ilmik ilmik kurdugum yuvam yıkıldı.Allah bundan sonra mutlu etsın senıde benıde.İnsan gercekten sevılmek istıyor.Hayatı paylaşmak istıyor.Bazen çok para harcıyorum annem dıokı kızım bıraz tutumlu ol aman anne dıorum çolugum çocugum mu var?İnsanlar bebek beklerken ben mahkeme gunu bekledım.Ağır depresyon yaşadım fln.Hala tedavımdevam edıo.Psıkologlar ıyıkı varlar.Sana tavsıyem ınternetten yada reelden çok ıyı tanı.Ailede çok onemlı.Birazda çok ustememek gerekıo sanırım.Iyı geceler.

Psikolog oldugunuza pek inanamadm. Ben internette tanisip evlendim ama kisi iki mahalle otemden cikti siz bukadar sansli olmayablrsnz

Sizi inandırmam mı lazım?
Ayrıca nereden anladınız olmadığımı?
Anonim olarak burdayız bilmem farkında mısınız?

Yorumunuza teşekkürler. Şans kavramını siz belirlemiyorsunuz ama gene de teşekkürler.

Ben okadar okuyacagim pisikolog olacagim 50 yasinada gelsem koca derdine dusmem kusura bakmayin ama oyuzden inanmadm oyle bir meslek sahibi olup isini yapan insanin boyle bir dertle yakinmasi bana sacma hayatta bi cok seyden keyif alablrsinz sosyal ortaminiz vardr illaki internete kadar dustunuzmu

Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ki. Koca derdine düşmek filan ne kadar kötü bir üslupla konuşuyorsunuz... İnsanlar pekala evlenmek isteyebilir, istedikleri şekilde de tanışabilirler birbirleriyle. Bilmiyorum evli msiniz, öyleyseniz siz okuyamadığınız için mi evlendiniz? Ne alakası var meslekle evlilik isteğinin? Sapla samanı birbirine karıştırmayı çok seviyoruz...

Benim anlatmak istedigim sey sizin anladiginiz sey degil. Eger meslegini yapiyorsa sosyal ortami okumamis insana gore daha farkli ve daha farkli dusunce yapisina sahip olur neler duyuyoruz artik bu devirde internet ortaminda tanisayimda kilometrelerce uzakta birine guveneyim devri degil ozellikle pisikologum dedigi icin bana mantikli gelmedi

Hanımefendi ben sosyal statümü göze sokmak için belirtmedim. Benimde sorunlarım var onu demek istedim.Mesleğin sürekli öne sürülmesini sevmiyorum. Onun icin yazdım. Empati kurulsun diye belirttim.
Evet mesleki teoriyi biliyorum ama her zaman uygulayamıyorum. Olmuyor. Kendi sorunlarım var.
Ayrıca internete kadar düştünüz mü demeniz çok haddi aşmak oluyor.
Belki size hitap etmiyor saygı duyarım ama yorum yazmak ayrıdır haddi aşmak ayrıdır.
O zaman öğretmenler de evlenmek istemesin. Onların mesleği benimkinin yanında çok daha yüce. Insan yetiştiriyorlar.

0 000 sizi yorumlarinizdan taniyorum ve sevdigim uyelerdensiniz
Nerede tanisirsaniz tanisin sizi kolay kolay kandirabileceklerine ihtimal vermiyorum :)
Umarim en kisa surede coookkk mutlu olursunuz

sandığınız gibi olmuyor işte. Eğitim seviyesi yükseldikçe bazI bariyerler daha da netleşiyor. İnsanların birbirleriyle tanışmaları vs güçleşiyor. Size uygun insanların sizin titrinizdeki insanlardan beklentisi ya çok yüksek oluyor, ya da hali hazırda evlenilebilecek kategorideki insanlar evlenmiş oluyor.

Gerektiği kadar dikkatli olunursa internettten tanışmanın biri aracılığıyla tanışmaktan farksız olduğunu düşünüyorum. Tüm bunlar psikologlar için de geçerli :)

İnternetten tanışıp mutlu bir evlilik yapanlar vardır belki ama yüzdesi ne kadar o önemli birde evlilik danışmanından dinlemiştim internet bar gibi ortamlara insanlar evlenme niyetiyle girmezler zaman geçirme kız düşürme niyetiyle girer çoğu böyle bir niyette olanlar zaman kaybı bence ha seni arkadaş aracıyla tanır evlenme niyetinde olur internetten ekler sen zannedersin İnternetten buldu beni öyle tanıştık ona birşey diyemem aslında herşey niyet Allah hayırlı kapılar açsın bir an evvel

Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…