Maşallah..Ben internetten tanistim ve suan evliyim bir oglusumuz var masallah diyeyim cokta guzel bir evliligimiz var. Ama bende ilk baslarda guvenmemistim heryerden engellemistim tum hesaplarimi dondurmuştum onunla iletisimi kesmek icin ve aradan 2 yil gecti tekrar hesaplarimi actim ve yine ayni kisi meaaj atmaya basladi o turkiyenin bir ucundaydi ben bir ucundaydim gel gor ki kader bizi bir araya getirdi suan evliyiz ekimde 2 yilimiz olacak bir oglusumuz oldu cokta mutluyuz huzurluyuz msallah.
Hayir ilk basta faceden oldu yeni hesap actiktan sonra instgram sonra whtsap bi baktim beni istemeye geliyorlarMaşallah..
Allah bozmasın..
Peki evlilik/ tanışma sitesinden mi?
İyi yapmışlar..Hayir ilk basta faceden oldu yeni hesap actiktan sonra instgram sonra whtsap bi baktim beni istemeye geliyorlar
Tsekkur ederim. Darısı sizede insallah hayirlisiylaİyi yapmışlar..
Daim olsun..
Amin çok teşekkür ederim..Biz eşimle bi sosyal medyada tanistik. Yani ayni lisede okuyormusuz bn onu tanimiyordum ama o beni gorunce sosyal medyada , okuldan oldgmu hatirlamis. Ekledi . yazdi konustuk. Cok romantik zamanlar gecirdik. Hayatmn en romantik anlariydi onunla tanistgm donem ve sonrasi.
Dedigim gibi beim icin sosyal medyada tanisigim biriydi. Cok gusel iliskimz oldu evlendk 3 senedie evliyiz bebek bkliyoryz.
Bence bu bi sans karsimacok kotu biride cikablrdi kapilirmydim bilmiyorumm. Basima ne gelirdi bilemiyorum.
Cok dikkatli olmak gerekirdiama karsimda kptu biri olsaydi da farkedemezdim deli gibi tutulmustum. Asik olmak onemli...
Umarm askin heyecanin icinde oldugu sonu evlilige bi iliskn olur . ..
Psikolog oldugunuza pek inanamadm. Ben internette tanisip evlendim ama kisi iki mahalle otemden cikti siz bukadar sansli olmayablrsnzHerkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Evet Piramidi koydum.O kişi benim. İnternetten tanıştık aynı gün dükkanıma geldi. Aynı muhitte oturuyormusuz sayılır. 2 sene sonra evlendik. Çok sükür halimize mutluyuz. Bir uyum yakaladık. Yasın küçük değil. Karsındaki adam hangi amacla sana yaklasıyor anlarsın. Ama tanıştıgın platform da önemli. Biz fac. Den tanıstık. Olur olmaz sitelerden tanışmazsınız heralde dimi. Normal hayatta olmadıysa kişisel sayfalarınızdan size iletişime geçnek isteyen birilerine sans verebilirsiniz bence. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bir de kıyamam ya maslowun piramidini de koymussun. Evlenmek istiyorum diyeni dövmekten beter ediyolar burda. Evlenemedim mutsuzum diyeni aşağılıyolar. Baksınlar da böyle diyenler idrak etsinler sevgi aidiyet ne kadar gerekliymiş. Bu evliliği kötüleyen kadınların çoğu da evli anlamak mümkün değil
Yok estagfirullah bende sizin gibi düşünüyorum.Sosyal hayatta insan insani daha iyi tanıyor. Her sosyal hayatta tanisanin çok iyi tanıdığı çok iyi evliliği olduğu tabiki denemez . Ama internetten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hatta mümkün mertebe önceden tanıdığıniz huyunu suyunu bildiğiniz begendiginiz biri çok daha makbuldür benim fikrimce..
Birde evlenmek icin evlenmeyin genc kızlar bir koca buldum diye aman hemen evlenmeyin yaşım geçti diyip fazla irdelemeyim demeyin uysun size tamamen es demek hayatınız demek . Ya mutlu olursun ya mutsuz . Tercihinize göre değişir. Bunları sizin icin demiyorum konu sahibi yanlış anlama ben genel birde bu düşüncemi ekliyim dedim
Üzülmeyin hayırlısıyla herşey olur demek ki daha zamanı var .Herkese Merhaba,
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Bu sitenin reklamını gördüm.Bende internette tanışıp evlendim mutluyum.kader kısmet bu işler tabi önce çok guvenmeniz karşınızdaki kişiyi iyice araştırıp evlenmeniz lazım.sitenin adı da gönülden sevenler sitesi bir bakın isterseniz
TabiBu sitenin reklamını gördüm.
Gönüldensevenler islami bir site galiba..
Size özelden site ile ilgili bir iki soru sorabilir miyim?
Mesela sizi görür beğenir yazar.Tanışmak ister fln.Benim boşandığım eşim beni görmüş yanımdaki ortak arkadaslar sayesınde ısmımı fln ogrenmıs sonra yazmıştı.Ama internettenmi yazdı diye yoksa kaderden mi bilemedım ben bir hayrını görmedım.Kul kaderını yaşıyor.Olmayıncada olmuyor.Çok da şey yapmamak lazım.Annenın yuregının ısındıgı ınsanla evlen.Ama bazen o zamanda olmuo.Hiç beklemedın bı zamanda oluo belkıde en guzel seyler.Ben artık o moddayım.Planladıgım hayal ettıgım hiç bir sey olmadı.Elimle ilmik ilmik kurdugum yuvam yıkıldı.Allah bundan sonra mutlu etsın senıde benıde.İnsan gercekten sevılmek istıyor.Hayatı paylaşmak istıyor.Bazen çok para harcıyorum annem dıokı kızım bıraz tutumlu ol aman anne dıorum çolugum çocugum mu var?İnsanlar bebek beklerken ben mahkeme gunu bekledım.Ağır depresyon yaşadım fln.Hala tedavımdevam edıo.Psıkologlar ıyıkı varlar.Sana tavsıyem ınternetten yada reelden çok ıyı tanı.Ailede çok onemlı.Birazda çok ustememek gerekıo sanırım.Iyı geceler.Herkese Merhaba,
İyi forumlar diliyorum.
Psikolog oldugunuza pek inanamadm. Ben internette tanisip evlendim ama kisi iki mahalle otemden cikti siz bukadar sansli olmayablrsnz
Ben okadar okuyacagim pisikolog olacagim 50 yasinada gelsem koca derdine dusmem kusura bakmayin ama oyuzden inanmadm oyle bir meslek sahibi olup isini yapan insanin boyle bir dertle yakinmasi bana sacma hayatta bi cok seyden keyif alablrsinz sosyal ortaminiz vardr illaki internete kadar dustunuzmuSizi inandırmam mı lazım?
Ayrıca nereden anladınız olmadığımı?
Anonim olarak burdayız bilmem farkında mısınız?
Yorumunuza teşekkürler. Şans kavramını siz belirlemiyorsunuz ama gene de teşekkürler.
Ben okadar okuyacagim pisikolog olacagim 50 yasinada gelsem koca derdine dusmem kusura bakmayin ama oyuzden inanmadm oyle bir meslek sahibi olup isini yapan insanin boyle bir dertle yakinmasi bana sacma hayatta bi cok seyden keyif alablrsinz sosyal ortaminiz vardr illaki internete kadar dustunuzmu
Benim anlatmak istedigim sey sizin anladiginiz sey degil. Eger meslegini yapiyorsa sosyal ortami okumamis insana gore daha farkli ve daha farkli dusunce yapisina sahip olur neler duyuyoruz artik bu devirde internet ortaminda tanisayimda kilometrelerce uzakta birine guveneyim devri degil ozellikle pisikologum dedigi icin bana mantikli gelmediHerkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ki. Koca derdine düşmek filan ne kadar kötü bir üslupla konuşuyorsunuz... İnsanlar pekala evlenmek isteyebilir, istedikleri şekilde de tanışabilirler birbirleriyle. Bilmiyorum evli msiniz, öyleyseniz siz okuyamadığınız için mi evlendiniz? Ne alakası var meslekle evlilik isteğinin? Sapla samanı birbirine karıştırmayı çok seviyoruz...
Hanımefendi ben sosyal statümü göze sokmak için belirtmedim. Benimde sorunlarım var onu demek istedim.Mesleğin sürekli öne sürülmesini sevmiyorum. Onun icin yazdım. Empati kurulsun diye belirttim.Ben okadar okuyacagim pisikolog olacagim 50 yasinada gelsem koca derdine dusmem kusura bakmayin ama oyuzden inanmadm oyle bir meslek sahibi olup isini yapan insanin boyle bir dertle yakinmasi bana sacma hayatta bi cok seyden keyif alablrsinz sosyal ortaminiz vardr illaki internete kadar dustunuzmu
Benim anlatmak istedigim sey sizin anladiginiz sey degil. Eger meslegini yapiyorsa sosyal ortami okumamis insana gore daha farkli ve daha farkli dusunce yapisina sahip olur neler duyuyoruz artik bu devirde internet ortaminda tanisayimda kilometrelerce uzakta birine guveneyim devri degil ozellikle pisikologum dedigi icin bana mantikli gelmedi