Hem sizin hem abinizin evliliği daim olsun..
İnternete halk arasında bir tepki var evet..
Sanırım çok hoş karşılanmıyor.
Ben ondan çekiniyorum ama ailemden değil.
Benim ailem bunu takmaz, eğer doğru bir adaysa.
Ama eş adayının ailesi ne der bilemedim ...
Söz vermiyimde kısmetMüsait bir zamanda yazarsanız okumak isterim..
Cok gec. 5 dk once yorumumu yaptim.
Amin çok teşekkür ediyorum.Erkekler her kadın konusunda farklı beklentilere girse bile siz izin vermediğiniz sürece bu düşüncelerini sürdüremezler.
Yani tavrınız belirleyici olur işine gelmeyen de zaten kendi yoluna baksın kaybeden siz olmazsınız bu nedenle endişe etmeyin derim.
İyi dilekleriniz için teşekkürler umarım sizin içinde herşey çok güzel olur.
Hemen bakıyorum canım..Cok gec. 5 dk once yorumumu yaptim.
Çok sevindim..Biz eşimle internette tanıştık.
Bir arkadaşım da öyle, bebişleri de var maşallah iyi anlaşıyorlar.
Kader kısmet. :)
Çok sevindim..
Evet kader kısmet..
Vesile olacaksa böyle de olur diye düşünüyorum..
Ama temkinli olmak lazım zaman kötü..
Evet çok güzel soru..Sadece internet deyip geçmiş herkes nerde hangi platformlardan buluosunuz bari yazsaydınız kızcagıza
Çok güzel anlatmışsınız.Rica ederim. Evet ben şanslıydım. Toplamda 2 kişi ile buluştum aynı siteden. İkisi de iyi insanlardı. Diğeriyle uyuşamadık sadece ve devam etmedi görüşmeler. Sen ne istediğini bilir ona göre davranırsan zaten farklı isteği olan çabuk uzaklaşır yanından. Eşime ben hala sorarım neden hemen benimle evlenmek istedin diye. Çok nettin der. Ne istediğini biliyordun bu da beni rahatlattı der.
Aşık olmaktan çok daha önemli şeyler var, aynı hedeflere sahip olmak, iyi arkadaş olmak, aynı hayalleri kurmak gibi. Bunlar çok önemli. Bir büyüğüm evlenirken şöyle demişti:" Evlilik gözgöze bakmak değil, aynı yöne bakmaktır." Biz aynı yöne gidiyorduk gel beraber gidelim dedik :)
İnternetten tanışıp evlenmedim ama hayatımın en büyük aşkıyla online app üzerinden tanışmıştım. Size tavsiyem sadece şu olabilir, karşınıza çok fazla doğru gibi gözüken yanlış insanın çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu, çok çok fazla insanın da ciddi ilişki istiyor gibi konuşup başlarda bir süre görüştükten ya da bazen seviştikten sonra “sevişelim ama sevgili olmayalım” moduna girdiğini unutmayın. Türkiyede ve özellikle İstanbul’da böyle, çok fazla kadın ve erkek arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla. Ama bir yandan da tabii ki herkes böyle değil, kötü bir fikir olduğunu da düşünmüyorum. Sadece bu durumlarla karşılaşırsanız kendinizi değersiz hissetmeyin ya da hayal kırıklığına uğramayın diye düşünerek yazdım.
Sizin resmen romantik aşk filmi tadında olmuş..Yok kuzum ya benim öyle tiplerle işim olmaz zaten. Aslında şöyle oldu. Ben ekledim hem Twitter, oradan Facebook. Adamı stalklarken aşık oldumYazdım muhabbet ettim ama o kadar efendi ki en ufak yavşama yok bu beni daha çok etkiledi. Sonra baktım numara istemiyor İnternetim kesilecek al numaramı telden ulaşırsın konuşmak istersen bahanesi ile numaramı verdim Baktım kahve içmeye çağırmıyor ben çağırayım dedim öyle buluştuk. İşin özü şöyle çıktı. Bu ben onu eklemeden 2 gün önce sahte kız profili açıp en yakın kankisini keklemiş. Ben eklediğimde de beni kankisi tarafından intikam almak amaçlı açılan sahte kız profili sanmış. Güzel kız resmi bulmuş beni kekliyor sandım buluştuğumuzda seni görene kadar inanmıyordum dedi. Beni görünce şok olmuş. Efendi sandığım adam ben senin gerçek olduğunu bilsem havada karada yürürdüm dedi ahahaha Neyse işte biz buluştuk baya kafa adam, esprili falan. Zaten görmeden aşık olmuşum görünce tüm hayat sinyallerim iyice gitti. 3 yıl flört 4 yıllık evlilik, bebek planları yapıyoruz şimdilerde
Çok sevindim.Ben varım, eşimle faceden tanıştık ikimizde ciddi değildik, hatta öpüşürüm ederim diye buluştum çok beğendiğim için hahha aşık olduk 4 yıl sevgililik 1 yıl nişanlı kaldık evlendik, ailesini iyi tanı derim, seviyorum kocamı