Allah öyle insanlardan uzak etsin..Oyle birini biliyorum evli olup instada ve fb da esine ve cocuguna dair bisey bulunmayan ama ayrica esiyle ilgili de hesabi olan.Yakalip tehdit etmiştim ama keske esine de deseydim icimde kalmıştır hep
Vallahi senin konun beni cezbetti..Ben temizlik yaparken sen rahat duramadin ve konu mu actin ciko.
Internetten tanisilir elbette ama ...
Birinin kotu tecrubesi , senin iyi tecruben olabilir.
Ayni sekilde birinin iyi tecrubesi senin kotu tecruben olabilir.
Burada yazilanlari baz alarak hayatini mi sekillendireceksin? Ne hissediyorsan , icinden ne geliyorsa onu yap. Yanlissa senin yanlisin , dogruysa da senin dogrun olsun.
Niye tinder de kendi capinda bir yetenek. Oradan da evlenen varmis.Vallahi senin konun beni cezbetti..
Ruh eşi var mıdır diye sordun, bende dedim ki internetten olur mu diye çağrışım yaptı..
Bir cevaplara bakacağım..
Ama tabi sırf burası belirlemeyecek.
Bence olan kadar kötü örnek de vardır..
Ama mesela Tinder gibi bir yere girersen anca saatlik adam bulursun.
Şu an kafam karışık bir karar verirsem sana yazarım mutlaka..
ben ben ben cok mutluyum Allahima binlerce kez sukurler olsun o karakter meselesi bence insan en yakinini bile taniyamiyo ben tanistim 2 yil konustuk ve sonunda 7 aylik evliyim canim cicim aylari da sevenler icin hic bitmez MASALLAH DIYELIM❤Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Evet direkten dönmüşsünüz.Teşekkür ederim. Dilerim sizin de gönlünüze göre olur ❤
Bu zamanda artık evlisi, bekarı ayırt edilemiyor. Sosyal medya ortamında bu daha çoğunlukta ama bir artısı da var. Kısaca size şöyle özet geçeyim; biriyle tanışmıştım arkadaş ortamında zaten medeni hali konuşulmamıştı. Daha sonra direk numaramı alıp yazmıştı bana, başta takılmamıştım ama konuştukça özel buluşma talebinde bulununca sosyal medyadan neden eklenilmedim acaba diye bir dürtü geldi. Hesabını buldum şanslıydım ki profili herkese açıktı. Genelde yapmış olduğu seminer üzerine paylaşımları vardı biraz daha eskilere gidince evli olarak paylaşımını gördüm. Arkadaşlara o an küçük düşmemek adına bahsedememiştim, ben niye utandıysam o anki psikolojiyle bilmiyorum. Daha sonra görüşmek istemediğimi belirten bir konuşma yapınca sebebini ısrarla öğrenmek istemişti bende söyledim. Yüz yüze gelip anlatmak hiç değilse bu şansı ona son kez vermemi istedi. Kalabalık ortamda buluşup oturdum dinledim. Boşanmış vs... Anlattıkları içime sinmedi ya da benim bir kere midemi bulandırdığı için devam etmek istemediğimi bir kere daha belirttim. Böyle de kurtarılmışlığım da var yani. Dikkat çok önemli. Sizin hem mesleğiniz açısından hemde yaşınızın vermiş olduğu olgunluk açısından dikkat edeceğinizi umuyorum.
Yorumun için teşekkür ederim.Canım merhabalar,bende senin içini hep karartıp negatif yorum yapıyor gibi olacağım ama,bu arada evlenmeni isterim,dogru kişi olduğu zaman gerçekten güzel birşey.
Internetten tanışan ve evlenen var cevremde.
Arkadaşımın abisi 87 doğumlu,internetten tanışıp evlendi 1 buçuk sene kadar falan evli kaldı ve 7 8 ay önce boşandı
Kuzenim 82 doğumlu, 3 4 sene önce evlendi,internetten tanıştı,gecen sene aldatıldı ve boşandı. Sonra yine internetten bir kızla tanıştı nişanlandı ve ayrıldı.
Bir arkadaşım 88 doğumlu, 4 5 sene önce internetten biriyle tanıştı,sevgili oldu. Adam meğersem evlenmiş boşanmış çocuğu var saklamış. Öğrendi ve birsuru sorun oldu,eski karısına işyeri acmalar vs ayrıldı.
Ben de eskiden internetten birisiyle tanışmıştım,sevgili oldum ve ayrıldım.
Kızkardesim de internetten birisiyle tanıştı,görüştü etti eyledi baya bir hoşlandı da, o da olmadi.
Benim cevremde hiç internetten tanışıpta mutlu olan insan yok. Ben bu konu hakkında iç açıcı konuşamayacağım,evlenenler mutlu olanlar falan varsa ne mutlu. Umarım herşey gönlünce olur ama benim fikrim bence bu işe kalkışmaman.
Benim gibi şüpheci biriymişsiniz..Kesinlikle öyle.
Ben ilk görüşmeye giderken yakın arkadaşlarıma “2 saat sonra aramazsam şu isimli,fotoğrafı şu olan adamlayım haberiniz olsun.” diye tembihlemiştim.
Umarım hayırlısıyla doğru olan kişiyle en yakın zamanda karşılaşırsınız. :)
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.İnternetten tanışıp evlenmedim ama hayatımın en büyük aşkıyla online app üzerinden tanışmıştım. Size tavsiyem sadece şu olabilir, karşınıza çok fazla doğru gibi gözüken yanlış insanın çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu, çok çok fazla insanın da ciddi ilişki istiyor gibi konuşup başlarda bir süre görüştükten ya da bazen seviştikten sonra “sevişelim ama sevgili olmayalım” moduna girdiğini unutmayın. Türkiyede ve özellikle İstanbul’da böyle, çok fazla kadın ve erkek arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla. Ama bir yandan da tabii ki herkes böyle değil, kötü bir fikir olduğunu da düşünmüyorum. Sadece bu durumlarla karşılaşırsanız kendinizi değersiz hissetmeyin ya da hayal kırıklığına uğramayın diye düşünerek yazdım.
Vallahi senin konun beni cezbetti..
Ruh eşi var mıdır diye sordun, bende dedim ki internetten olur mu diye çağrışım yaptı..
Bir cevaplara bakacağım..
Ama tabi sırf burası belirlemeyecek.
Bence olan kadar kötü örnek de vardır..
Ama mesela Tinder gibi bir yere girersen anca saatlik adam bulursun.
Şu an kafam karışık bir karar verirsem sana yazarım mutlaka..
Tinder zaten cinsellik amacıyla kurulmuş. O bana hitap etmiyor.Bahsettiğim tanışma ortamları Tinder, Okcupid ve bilindik sosyal medyalar bu arada. Happn’ın kitlesi çok kötü hiç önermiyorum :)
Tinder zaten cinsellik amacıyla kurulmuş.
Öyle duydum. Diğerlerini de kara listeye aldım. Teşekkür ederim..
Evet tinder'dan bulan var.Ama koca forumda sadece tek kişi.. Bence o da istisna..Niye tinder de kendi capinda bir yetenek. Oradan da evlenen varmis.
Bu hafta biraz mesgulum ama haftaya ruh esi cagirma seansi yapalim.
Ruh esi, ruh okuzu bu gidisle bir kac ay icinde birisini bulacagiz ciko.
Teşekkürler.Sevindim sizin adınıza..
O zaman ortak arkadaşlar mı vardı?
Çünkü benim tanışmam ortak arkadaş tarzı bir internetten olamaz.Çoğunun arkadaşı evli.
Evli olmayanlarda evlenmiş 1,2 çocuğu var.
Büyük konuşmuyorum ama çocuğu olan birini istemiyorum.
Bizim ülkede evet cinsellik tabu.Çoğu insan öyle kullanıyor Tinder’ı Türkiye’de, ama Avrupa’da insanlar Tinder’dan tanışıp sevgili, arkadaş vesaire de olabiliyorlar. Tanışma app’i işte. Burada net insanlar, ben seks arıyorum ya da ben flört istemiyorum sadece insan tanımak için buradayım diyebiliyor açıklıkla, daha görüşmeden. Uymuyorsa herkes yoluna gidiyor. Bizim memleketimizde sorun cinselliğe erişimin tabu olması ve bu yüzden erkeklerin aç tavuk gibi her yolu denemesi aslında. Konudan bağımsız :) okcupid’de ne için ne amaçla olduğunu karakterinizi vesaire soran bir sürü anket var, ona göre eşleştiriyor insanları. Orada tanışıp sevgili olan arkadaşlarım dem oldu, biri evliliğe doğru gidiyor, ama evlilik kısmını bilemem tabii.
Çok teşekkür ederim..Kuzenim ve bir arkadaşım internetten tanışarak evlendiler ikisi de mutlular herhangi bir sorun yaşamadılar.
Umarım gönlüne göre birini bulursun
Ben internetten tanistim ve suan evliyim bir oglusumuz var masallah diyeyim cokta guzel bir evliligimiz var. Ama bende ilk baslarda guvenmemistim heryerden engellemistim tum hesaplarimi dondurmuştum onunla iletisimi kesmek icin ve aradan 2 yil gecti tekrar hesaplarimi actim ve yine ayni kisi meaaj atmaya basladi o turkiyenin bir ucundaydi ben bir ucundaydim gel gor ki kader bizi bir araya getirdi suan evliyiz ekimde 2 yilimiz olacak bir oglusumuz oldu cokta mutluyuz huzurluyuz msallah.Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Amin teşekkür ederim.mesajları okumadım ama genel olarak hep kötü örnekler vardır.
benim arkadaşım evlendi facebooktan tanışıp ve şimdi gerçekten çok mutlular hatta 3 gün önce de bebekleri oldu.
sadece mesleğinizden ötürü bu konuda şanslı olduğunuzu düşünüyorum.
doğru analiz yaparak o kişinin niyetini yada karakterini daha çabuk çözersiniz diye düşünüyorum tabii bu benim fikrim.
umarım doğru kişiyi bulur mutlu olursunuz.