İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyle birini biliyorum evli olup instada ve fb da esine ve cocuguna dair bisey bulunmayan ama ayrica esiyle ilgili de hesabi olan.Yakalip tehdit etmiştim ama keske esine de deseydim icimde kalmıştır hep
Allah öyle insanlardan uzak etsin..
Resmen ikili hayat yaşıyor.

Vallahi senin konun beni cezbetti..
Ruh eşi var mıdır diye sordun, bende dedim ki internetten olur mu diye çağrışım yaptı..
Bir cevaplara bakacağım..
Ama tabi sırf burası belirlemeyecek.
Bence olan kadar kötü örnek de vardır..
Ama mesela Tinder gibi bir yere girersen anca saatlik adam bulursun.

Şu an kafam karışık bir karar verirsem sana yazarım mutlaka..

Niye tinder de kendi capinda bir yetenek. Oradan da evlenen varmis.

Bu hafta biraz mesgulum ama haftaya ruh esi cagirma seansi yapalim.

Ruh esi, ruh okuzu bu gidisle bir kac ay icinde birisini bulacagiz ciko.

Reactions: 000
be
ben ben ben cok mutluyum Allahima binlerce kez sukurler olsun o karakter meselesi bence insan en yakinini bile taniyamiyo ben tanistim 2 yil konustuk ve sonunda 7 aylik evliyim canim cicim aylari da sevenler icin hic bitmez MASALLAH DIYELIM❤

Evet direkten dönmüşsünüz.
Ben zaten çok şüpheci bir tipim. O yüzden hemen güvenmem.
Ayrıca evet olgunluk var. Bir de beden dilini bilirsen çok kolay yakalarsın.
Çünkü fıtratımız yalan söylemek için yaratılmamış.
Yalan söyleyince beden sinyaller veriyor.
Yakalarsan anlık tepkiden anlarsın.

O yüzden kendime birazda olsa güvendiğim için acaba mı dedim..

İnstagram dmden tanıstık ilk ben ekledim (ocak ayıydı.) ve ekledıgim an ilk o yAzdı tanıstık sadece 2 aylık tanısma sonrasında tutturdu gelecem senı gorcem dıye 2 ay sonnda geldı gordu. 3.ayda aılesini yolladı görmelerı ıcın 4.ayda nişanlandık.ve ekımde evlendık:) sımdı 8 aylık evlıtız cok sukur mutluyuz. Ama benım esım özel harekat polisi ve adanalı bıraz ondan guven verdı. Bide ben hatay lıyım bana yakın olması. ve kendısi görevdeyken aılesını gondermıstı dusunun. Eve gorucu gelıyor ama damat yok:) nısan alısverısımdede görevdeydı. Biz mutluguz. Bide memur bi arrkadasım var eskısehırkı bı cocukla tanısıyor cocuk reprezant oldugunu soyuluyor. Evlenıyolar kız eskısehıre yerlesıyor. Cocuk ıse gıtmıyormus ıssızmıs meger arkadasım adına kredı cekıp arkadasıma odetıyor kendısı evde yatıyor alkolık bıri. Bırsuru sevgılısı varmıs kız sureklı admaın telıne gelen mesajlarla ugrasıyordu heryerden tek tek sevflısı cıkıyormus. En son bosandı 7 ay falan evlı kalabıldi tabi 7 ayın yarısını ayrı gecırdıler. Sımdı kız kocasınn cektıgı kredıyı odugohala

Yorumun için teşekkür ederim.
Yok içimi karartmıyorsun.
Sadece olanı yazıyorsun.
Hayatta her zaman iyi örnek yok.
Kötü örnekler de var.
Zaten en önemlisi güvenebilmek.
O çok çetrefilli bir süreç..

Acaba denesem mi diyorum, ileride olmazsa da her şeyi yaptım ama olmadı derim diyorum.

Benim gibi şüpheci biriymişsiniz..
Amin, teşekkür ederim..

Bende nisanlimla sosyal medyadan Tanistim 3 yıl oldu. 2 yildir sevgili 1 yildir nisanliyiz 2 hafta sonra düğünümüz var çok şükür bazen kizsamda iyiki tanismisiz diyorum tamamen nasip kismet isi tabi bizimde parmagimiz var ama nasibin nerden geleceği belli olmuyor.. bende varim yani

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Evet biliyorum, insanı kandıran çok insan var.
Zaten olursa da standartımı hemen koyacağım.
Çünkü ben evlenmeden cinsellik olayına karşıyım.
Zaten yaştan dolayı öyle bir algı olabilir. (32 olduğum için)

Buna dikkat edeceğim.
Yok hayal kırıklığı çok olmaz, zaten sıfır güvenle başlayacağım..

Ruh eşimle -gerçekten!- Tinder’dan tanıştım ya. Ama ruh eşi doğru insan olmuyor bazen. Ah yaralarım deşildi, lanet olsun :))

Bahsettiğim tanışma ortamları Tinder, Okcupid ve bilindik sosyal medyalar bu arada. Happn’ın kitlesi çok kötü hiç önermiyorum :)
Tinder zaten cinsellik amacıyla kurulmuş. O bana hitap etmiyor.
Teşekkür ederim. Diğerlerine bir bakayım..

mesajları okumadım ama genel olarak hep kötü örnekler vardır.
benim arkadaşım evlendi facebooktan tanışıp ve şimdi gerçekten çok mutlular hatta 3 gün önce de bebekleri oldu.
sadece mesleğinizden ötürü bu konuda şanslı olduğunuzu düşünüyorum.
doğru analiz yaparak o kişinin niyetini yada karakterini daha çabuk çözersiniz diye düşünüyorum tabii bu benim fikrim.
umarım doğru kişiyi bulur mutlu olursunuz.

Tinder zaten cinsellik amacıyla kurulmuş.
Öyle duydum. Diğerlerini de kara listeye aldım. Teşekkür ederim..

Çoğu insan öyle kullanıyor Tinder’ı Türkiye’de, ama Avrupa’da insanlar Tinder’dan tanışıp sevgili, arkadaş vesaire de olabiliyorlar. Tanışma app’i işte. Burada net insanlar, ben seks arıyorum ya da ben flört istemiyorum sadece insan tanımak için buradayım diyebiliyor açıklıkla, daha görüşmeden. Uymuyorsa herkes yoluna gidiyor. Bizim memleketimizde sorun cinselliğe erişimin tabu olması ve bu yüzden erkeklerin aç tavuk gibi her yolu denemesi aslında. Konudan bağımsız :) okcupid’de ne için ne amaçla olduğunu karakterinizi vesaire soran bir sürü anket var, ona göre eşleştiriyor insanları. Orada tanışıp sevgili olan arkadaşlarım dem oldu, biri evliliğe doğru gidiyor, ama evlilik kısmını bilemem tabii.

Niye tinder de kendi capinda bir yetenek. Oradan da evlenen varmis.

Bu hafta biraz mesgulum ama haftaya ruh esi cagirma seansi yapalim.

Ruh esi, ruh okuzu bu gidisle bir kac ay icinde birisini bulacagiz ciko.
Evet tinder'dan bulan var.Ama koca forumda sadece tek kişi.. Bence o da istisna..
Biz ruh öküzü buluruz gibi mi hissediyorsun yoksa?
Ortak tanıdıklardan ve iş hayatından kimse çıkmadı.

Bari neti mi denesek ne dersin..

Teşekkürler.
Hayır hiç ortak arkadaşımız yoktu. Biraz cesaret ilk gorusme için tabiki ama guven meselesi ve hiç sevgili olma fikri olmadığı için rahattim

Bizim ülkede evet cinsellik tabu.
Ondan erkekler yalan söylüyor.
Cinselliğe erişmek için her şeyi yapacak durumdalar.
Ondan açık açık diyemiyorlar.
Ben bir çocukla geçmişte flört ediyordum. Bana cinsel uyum önemli. Görmek lazım dedi.
Yani sen kısaca ben sex istiyorum desene.
Böyle yaklaşıyor. Tabi ben yemedim bunu. Gelmişim 32 yaşına bunu yer miyim yahu..

Herkes çok uyanık artık.

Kuzenim ve bir arkadaşım internetten tanışarak evlendiler ikisi de mutlular herhangi bir sorun yaşamadılar.
Umarım gönlüne göre birini bulursun
Çok teşekkür ederim..
Umarım inşallah..

Ben internetten tanistim ve suan evliyim bir oglusumuz var masallah diyeyim cokta guzel bir evliligimiz var. Ama bende ilk baslarda guvenmemistim heryerden engellemistim tum hesaplarimi dondurmuştum onunla iletisimi kesmek icin ve aradan 2 yil gecti tekrar hesaplarimi actim ve yine ayni kisi meaaj atmaya basladi o turkiyenin bir ucundaydi ben bir ucundaydim gel gor ki kader bizi bir araya getirdi suan evliyiz ekimde 2 yilimiz olacak bir oglusumuz oldu cokta mutluyuz huzurluyuz msallah.

Amin teşekkür ederim.
Evet şüpheci bir karakterim.Hemen insanlara güvenmiyorum.
Eğer oradan tanışsam sıfır güvenle başlarım, o bana güven vermeli.
Güven en zor kazanılan şey..

Arkadaşınıza da sevindim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…