- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mesleginiz uzerinizden sadece akli basinda insansiniz demek istedim kendim iki sokak otede rast geldim internette tanisip ama yakinda diye taniyip olcme bicme firsatim oldu bu devir internette tanisip kilometrelerce otedeki insana guvenmesi cok zor degilmi sizcede ? Evlenmek istemek ayri bisey herkesin isteyebilecgi bsey ben meslek sahibi olanlsr evlenmesin demedim sadece bakis acisi olarak günümüzde internet ortaminda tanisip basina neler geldigini haber ortamlarinda cok okuyoruz siz dikkat edinHanımefendi ben sosyal statümü göze sokmak için belirtmedim. Benimde sorunlarım var onu demek istedim.Mesleğin sürekli öne sürülmesini sevmiyorum. Onun icin yazdım. Empati kurulsun diye belirttim.
Evet mesleki teoriyi biliyorum ama her zaman uygulayamıyorum. Olmuyor. Kendi sorunlarım var.
Ayrıca internete kadar düştünüz mü demeniz çok haddi aşmak oluyor.
Belki size hitap etmiyor saygı duyarım ama yorum yazmak ayrıdır haddi aşmak ayrıdır.
O zaman öğretmenler de evlenmek istemesin. Onların mesleği benimkinin yanında çok daha yüce. Insan yetiştiriyorlar.
Ben psikologlar internetten tanisamaz evlenemez diye bi yazi yazmadim :) ayrica bende internette tanistim evlendim ama sansmi kadermi bilmem 2 sokak otemde biri cikti yani tanima frsatm oldu kilometrelerce otede birini tanimak inanmak guvenmek bu devrde hic mantkli bisey degil buda benim gorusum elbette tanisir evlenir sanal ortamda onemli olan sanalda kalmamasi bu devrde :)sandığınız gibi olmuyor işte. Eğitim seviyesi yükseldikçe bazI bariyerler daha da netleşiyor. İnsanların birbirleriyle tanışmaları vs güçleşiyor. Size uygun insanların sizin titrinizdeki insanlardan beklentisi ya çok yüksek oluyor, ya da hali hazırda evlenilebilecek kategorideki insanlar evlenmiş oluyor.
Gerektiği kadar dikkatli olunursa internettten tanışmanın biri aracılığıyla tanışmaktan farksız olduğunu düşünüyorum. Tüm bunlar psikologlar için de geçerli :)
Evet evlilik sitesi idiKuzenlerinize sevindim ama size üzüldüm.
Çok geçmiş olsun.
Mutlaka bir psikolojik destek alın.
Bir de çok özel değilse, tanışma/ evlilik sitesi miydi?
Ben okadar okuyacagim pisikolog olacagim 50 yasinada gelsem koca derdine dusmem kusura bakmayin ama oyuzden inanmadm oyle bir meslek sahibi olup isini yapan insanin boyle bir dertle yakinmasi bana sacma hayatta bi cok seyden keyif alablrsinz sosyal ortaminiz vardr illaki internete kadar dustunuzmu
Nisanliyim. İnternetten tanıştım. Hatta herkesin kotuledigi eksisozlukten.
Mune0 000 bizim gençliğimizde internet yoktu, telsiz vardı bir nevi eski zaman interneti diyebiliriz çünkü şehirlerarası veya yurtdışı görüşmeler yapabiliyordunuz ama internetten farklı olarak birbirinize kamera açma, fotoğraf gönderme imkanınız olmuyordu, karşınızdaki kendini nasıl tarif ederse, nasıl anlatırsa o kadar biliyordunuz, kandırılma ihtimaliniz çok yüksekti yani, eşimle böyle tanıştım, yüzünü hiç bilmeden sadece sesini duyarak.
30 yıldır birlikteyiz, 25 yıldır da evliyiz, mutluyuz ama bizim avantajımız aynı muhitin çocukları olmamız, birbirimizi gördük, ailelerimiz hakkında bilgi alma imkanına sahip olduk, internetten tanışmak kesinlikle kötüdür diyemem, yüz yüze tanıştığınız insan da aynı oranda kandırabilir, duygularınızla oynayabilir lakin genellemek istemem, cinsiyet ayırmaksızın bir tespit yapmam gerekirse maalesef internet bizde daha çok kötü yönde kullanılıyor, sanal ortamda oluşturulan bir profil üzerinden her türlü kötülüğü yapmayı kendine hak görenler oluyor ne yazık ki, bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim, umarım hep iyi insanlarla karşılaşır, arzuladığınız huzurlu ve mutlu yuvayı kurarsınız.
Ekşisözlük iyidir..
Arada bende bakarım.
Yazar değilim ama takip ederim.
Acaba çok özel değilse ekşisözlükten nasıl tanıştınız?
Size mesaj mı attı? Yoksa siz mi attınız?
Telsiz dediğiniz su el telsizi mi yoksa yayın yapılan radyo telsizi gibi bişey mi?0 000 bizim gençliğimizde internet yoktu, telsiz vardı bir nevi eski zaman interneti diyebiliriz çünkü şehirlerarası veya yurtdışı görüşmeler yapabiliyordunuz ama internetten farklı olarak birbirinize kamera açma, fotoğraf gönderme imkanınız olmuyordu, karşınızdaki kendini nasıl tarif ederse, nasıl anlatırsa o kadar biliyordunuz, kandırılma ihtimaliniz çok yüksekti yani, eşimle böyle tanıştım, yüzünü hiç bilmeden sadece sesini duyarak.
30 yıldır birlikteyiz, 25 yıldır da evliyiz, mutluyuz ama bizim avantajımız aynı muhitin çocukları olmamız, birbirimizi gördük, ailelerimiz hakkında bilgi alma imkanına sahip olduk, internetten tanışmak kesinlikle kötüdür diyemem, yüz yüze tanıştığınız insan da aynı oranda kandırabilir, duygularınızla oynayabilir lakin genellemek istemem, cinsiyet ayırmaksızın bir tespit yapmam gerekirse maalesef internet bizde daha çok kötü yönde kullanılıyor, sanal ortamda oluşturulan bir profil üzerinden her türlü kötülüğü yapmayı kendine hak görenler oluyor ne yazık ki, bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim, umarım hep iyi insanlarla karşılaşır, arzuladığınız huzurlu ve mutlu yuvayı kurarsınız.
Sanki normalde tanıştığımız kişiler çıkmıyor mu ?
Yapmayın Allah aşkına. İnsanlar aynı aileden ,akraba evliliği, yapıyor o bile çok kötü olabiliyor.
Benim çok yakın bir arkadaşım chat sitesinde tanışıp evlendiler.
Şu an çok mutlular. Ama devir çok kötü , iyice elemek gerekiyor.
Bu arada kıdemli birisi olmanız demek , evleneceğiniz kişiyi şıp diye bulmanız demek değil ki.
İnşallah karşınıza çok iyi kişiler çıkar.
Uyarınız için teşekkür ederim.Ben mesleginiz uzerinizden sadece akli basinda insansiniz demek istedim kendim iki sokak otede rast geldim internette tanisip ama yakinda diye taniyip olcme bicme firsatim oldu bu devir internette tanisip kilometrelerce otedeki insana guvenmesi cok zor degilmi sizcede ? Evlenmek istemek ayri bisey herkesin isteyebilecgi bsey ben meslek sahibi olanlsr evlenmesin demedim sadece bakis acisi olarak günümüzde internet ortaminda tanisip basina neler geldigini haber ortamlarinda cok okuyoruz siz dikkat edin
İnternetten tanışıp mutlu bir evlilik yapanlar vardır belki ama yüzdesi ne kadar o önemli birde evlilik danışmanından dinlemiştim internet bar gibi ortamlara insanlar evlenme niyetiyle girmezler zaman geçirme kız düşürme niyetiyle girer çoğu böyle bir niyette olanlar zaman kaybı bence ha seni arkadaş aracıyla tanır evlenme niyetinde olur internetten ekler sen zannedersin İnternetten buldu beni öyle tanıştık ona birşey diyemem aslında herşey niyet Allah hayırlı kapılar açsın bir an evvel