- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
Benim çok var internetten tanışıp evlenen arkadaşım ama bir o kadarda kandırılanda oldu.Çok iyi araştırılmalı bence çünkü artık dolandırıcılar her yerde.Mesela geçen sene arkadaşım kardeşi internetten biriyle tanışmış çocuğun instagram profili filan anlattıklarıyla aynıymış.Bir süre görüştükten Sonra çocuk kızın evinde ki eşyaları toplayıp gitmiş.Meğerse bunu meslek edenmiş çocuk artık daha önceden de sabıkası varmış.Umarım bunlara gerek kalmaz karşına güzel bir insan çıkarHerkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Evet canim sonucta internet olmasa da insan zar zor guveniyor bu zamanda birilerine. Senin söylediğin siteler arkadaslik siteleri mi? Profil açıyorsun hani bilgilerini yazıyorsun evlenme siteleri oylemi yoksa instagram falan miYorumun için teşekkür ederim.
Yok içimi karartmıyorsun.
Sadece olanı yazıyorsun.
Hayatta her zaman iyi örnek yok.
Kötü örnekler de var.
Zaten en önemlisi güvenebilmek.
O çok çetrefilli bir süreç..
Acaba denesem mi diyorum, ileride olmazsa da her şeyi yaptım ama olmadı derim diyorum.
Allah nasip etsin..10 yıl önce face den tanısmıstık.
7 yıllık evliyiz ..
Evladımıza kavusmayı beklıyoruz ♥
Biz mutluyuz ama her tanısan mutlu olcak diye birley yok.
Bazen çok iyi tanıdığınız sandıgın insan bile nasıl kötü çıkıyor .
Benim söylediğim siteler tanışma siteleri..Evet canim sonucta internet olmasa da insan zar zor guveniyor bu zamanda birilerine. Senin söylediğin siteler arkadaslik siteleri mi? Profil açıyorsun hani bilgilerini yazıyorsun evlenme siteleri oylemi yoksa instagram falan mi
Amin teşekkür ederim..Bennnnnn2013 yılında eskiden bir site vardı tesadüf gitmiştim o siteye ilk mesaj atan eşimdi onu görünce nutkum tutulmuştu ilk görüşte aşktı evlendik nasip kısmet yani bu işler cNm inşallaha senin karşına da çok iyi biri cikarda sende cokkk mus mutlu olursun
Sizin adınıza cok sevindim.Eskiden memurlar net sitesi cok aktifti tayin icin kpss icin aktif sekilde kullaniyordum. Esimle orada tanistik. Ayni sehirde gorev yapiyorduk yuzyuze tanistik sonrasinda ilerledi ve suan 8 senelik evliyiz. Cok sukur cok mutluyum eşim cok duzgun bir insan.
Ama yakin arkadasim da internetten tanisti onunki bir psikopat çikti. Arkadasim buna ragmen evlendi cocuk yaptı simdi de mutsuz bir evlilik (bize hep oyle yansitiyor ama bir turlu bosanmiyor) yasiyor
Biraz sans ve de iyi taniyabilme, gercek yasamda gozlemleyebilmeye bagli
Sizin tanışma şeklinizi çok beğendim.Benim yazar olmayan bir arkadaşım sözlük üzerinden ona mesaj atmami rica etmişti. Birbirlerini WhatsApp grubundan taniyolar ama numaraları yokmuş. Ben de daha önce nişanlimla eksisozlugun yan sitesi Eksiduyuru üzerinden mesajlasmistim daha once. bi sorunumda yardımcı olmuştu bana. Nick olarak tanidikti yani. Sözlükten mesaj attım işte x kişi sana ulaşmaya çalışıyor vs. Sonrasında nasılsın dedim önceden de konusmuslugumuz oldugu için. Onun da o ara çok canı sikkinmis maddi manevi sıkıntıları varmış. Uzun bir mesaj atmıştı boyle böyle diye. Ben de çok dolmuşsun sen gel biseyler içelim dedim. Sonra iki üç kere arkadaşça görüştük, sonra sevgililige evrildi.
Tanışma amaçlı bir mesaj değildi aslinda başlangıcı.
Olmaz ki bir sürü var hem de. Saçma sapan mesaj aldığım da çok oldu.
Sizin tanışma şeklinizi çok beğendim.
Bende bir ara yazar olmak istedim.
Ama çaylak durumuna geçmek bile zormuş.
Ama orada iyi insanlar var diye duydum.
Tabi arada abaza da vardır.