İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanışıp tanıştığınız gün evlenmeyeceğinize göre tabi ki netten de tanışılabilir.
Tanışıp evlenen arkadaşım var.
Tersi çıkan da var.
Değerlendirmek lazım.

Reactions: 000
Kurban olurum Lokumum yaa burdada beraberiz bu konuda da ayy yerim sizi bennnnnnn ,bende anlatcaktımda şarjım az bide üşendim

Yorumunu merakla bekliyordum.
Şimdi ben hem iş hem sosyal hayatta tanıştım veya tanıştırıldım.
İnan, öyle eğitimli statülü ama terbiyesiz tipler gördüm ki inanamazsın.
Övünerek eşini 2 meslekdaşı ile aldatan da gördüm. Çok hikaye dinledim.
Arkadaşlarla da çok aldatılma gördük.
Benim eski sevgilimde beni aldattı. O da tanıdıktı.
Yani denedim ama işe yarar olmadı.
Bazende ben istemedim yalan olmasın hep karşı taraf yüzünden bitti gibi anlaşılmasın.
Velhasıl kelam, bu yaşa geldim.
Beni az çok biliyorsun burada yorumlarımı görüyorsun ben çocuk için evlenmek istemiyorum.
Zaten çocuk konusunda rahatım olsa da olur olmasa da diyorum.
Ama evlenmek istiyorum. Artık yalnızlık hoşuma gitmemeye başladı.
Gün içinde bir sürü sorun dinliyorum, eve gelince de biri beni dinlesin istiyorum.
Ama bizim toplumda erkeklerde internete bakış biraz değişik.
Onu anlamak için bu konuyu açtım.
Fakat ileride internetten tanıştık diye ben söyleyebilirim ama karşımdaki der mi bilemem.
Buradaki cevaplara göre bir beyi fırtınası yapacağım..

Yorum yaptığın için teşekkür ederim.

Erkekler her kadın konusunda farklı beklentilere girse bile siz izin vermediğiniz sürece bu düşüncelerini sürdüremezler.
Yani tavrınız belirleyici olur işine gelmeyen de zaten kendi yoluna baksın kaybeden siz olmazsınız bu nedenle endişe etmeyin derim.
İyi dilekleriniz için teşekkürler umarım sizin içinde herşey çok güzel olur.

Sizin adınıza sevindim.
Benim normal hayatta gördüğüm, erkeklere çıkma teklif edince ters tepiyor. Veya havaya gidiyorlar.
Sizde öyle olmadı mı?

Biz eşimle internette tanıştık.
Bir arkadaşım da öyle, bebişleri de var maşallah iyi anlaşıyorlar.
Kader kısmet. :)

Çok teşekkür ederim.
Neredeyse tüm yapılması gerekenleri yazmışsınız.
Eğer internet tanışmasına karar verirsem bu dediklerinizi yapacağım.
Bende tüm bilgileri gösterirken ondan da isterim.
Eğer zaten ne gerek var derse mutlaka bir şeyler saklıyordur.
e-devlet çok iyi fikir.
Tüm verdiği bilgileri gerçek birini bulmak normak hayatta bile zor artık..
Umarım sizin gibi şanslı olurum bende.
Benim en büyük belirleyicim, evlenmeden cinsellik yaşamak istememem. Bu konuda bana saygısızlık ederse zaten hemen elerim.

Allah daim etsin..

Ben de internette tanıştım fakat çok eski tee msn zamanları sonradan aşka dönüştü. 10-13 senelik mazimiz var 2 yıllık evliyim. Eşimle değil de ailesiyle çok sorun yaşadım, şuan oturdu biraz daha tabi hala birbirimizi tanımaya devam ediyoruz. Tamamen şans.

Hem sizin hem abinizin evliliği daim olsun..
İnternete halk arasında bir tepki var evet..
Sanırım çok hoş karşılanmıyor.
Ben ondan çekiniyorum ama ailemden değil.
Benim ailem bunu takmaz, eğer doğru bir adaysa.

Ama eş adayının ailesi ne der bilemedim ...

Sadece internet deyip geçmiş herkes nerde hangi platformlardan buluosunuz bari yazsaydınız kızcagıza

Allah ilişkinizi bozmasın.
Evet bende ortak arkadaşımın aracılığı ile biriyle tanıştım. Beni aldattı.
Zaten internet olursa hemen buluşmak lazım. Yüz yüze görüşmede çoğu şey belli olur diye düşünüyorum.

Ve arabasına binmemek lazım. Neler duyuyoruz mazallah..

Rica ederim. Evet ben şanslıydım. Toplamda 2 kişi ile buluştum aynı siteden. İkisi de iyi insanlardı. Diğeriyle uyuşamadık sadece ve devam etmedi görüşmeler. Sen ne istediğini bilir ona göre davranırsan zaten farklı isteği olan çabuk uzaklaşır yanından. Eşime ben hala sorarım neden hemen benimle evlenmek istedin diye. Çok nettin der. Ne istediğini biliyordun bu da beni rahatlattı der.

Aşık olmaktan çok daha önemli şeyler var, aynı hedeflere sahip olmak, iyi arkadaş olmak, aynı hayalleri kurmak gibi. Bunlar çok önemli. Bir büyüğüm evlenirken şöyle demişti:" Evlilik gözgöze bakmak değil, aynı yöne bakmaktır." Biz aynı yöne gidiyorduk gel beraber gidelim dedik :)

Sizin adınıza sevindim.
Benim normal hayatta gördüğüm, erkeklere çıkma teklif edince ters tepiyor. Veya havaya gidiyorlar.
Sizde öyle olmadı mı?
Yok kuzum ya benim öyle tiplerle işim olmaz zaten. Aslında şöyle oldu. Ben ekledim hem Twitter, oradan Facebook. Adamı stalklarken aşık oldum Yazdım muhabbet ettim ama o kadar efendi ki en ufak yavşama yok bu beni daha çok etkiledi. Sonra baktım numara istemiyor İnternetim kesilecek al numaramı telden ulaşırsın konuşmak istersen bahanesi ile numaramı verdim Baktım kahve içmeye çağırmıyor ben çağırayım dedim öyle buluştuk. İşin özü şöyle çıktı. Bu ben onu eklemeden 2 gün önce sahte kız profili açıp en yakın kankisini keklemiş. Ben eklediğimde de beni kankisi tarafından intikam almak amaçlı açılan sahte kız profili sanmış. Güzel kız resmi bulmuş beni kekliyor sandım buluştuğumuzda seni görene kadar inanmıyordum dedi. Beni görünce şok olmuş. Efendi sandığım adam ben senin gerçek olduğunu bilsem havada karada yürürdüm dedi ahahahaNeyse işte biz buluştuk baya kafa adam, esprili falan. Zaten görmeden aşık olmuşum görünce tüm hayat sinyallerim iyice gitti. 3 yıl flört 4 yıllık evlilik, bebek planları yapıyoruz şimdilerde

Ben varım, eşimle faceden tanıştık ikimizde ciddi değildik, hatta öpüşürüm ederim diye buluştum çok beğendiğim için hahha aşık olduk 4 yıl sevgililik 1 yıl nişanlı kaldık evlendik, ailesini iyi tanı derim, seviyorum kocamı

Şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim..
Bizim fakülte çoğunluk kızdı.
Oğlanda birkaç taneydi..
Onlarda altın gibi değerliydi.
Zaten bende açık göz olsa mühendislik fakültesinde etkinliklere giderdim..
Artık ne yapalım geçti gitti..
Umarım bundan sonra olur.
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.

Evlenmek isteyen tüm bekarların Allah kalbine göre versin..

Oyle birini biliyorum evli olup instada ve fb da esine ve cocuguna dair bisey bulunmayan ama ayrica esiyle ilgili de hesabi olan.Yakalip tehdit etmiştim ama keske esine de deseydim icimde kalmıştır hep

Teşekkür ederim
Kısmetten öteye köy yoktur der büyüklerimiz sizin işiniz de böyle olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…