İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem sizin hem abinizin evliliği daim olsun..
İnternete halk arasında bir tepki var evet..
Sanırım çok hoş karşılanmıyor.
Ben ondan çekiniyorum ama ailemden değil.
Benim ailem bunu takmaz, eğer doğru bir adaysa.

Ama eş adayının ailesi ne der bilemedim ...

Teşekkür ederim. Dilerim sizin de gönlünüze göre olur ❤️
Bu zamanda artık evlisi, bekarı ayırt edilemiyor. Sosyal medya ortamında bu daha çoğunlukta ama bir artısı da var. Kısaca size şöyle özet geçeyim; biriyle tanışmıştım arkadaş ortamında zaten medeni hali konuşulmamıştı. Daha sonra direk numaramı alıp yazmıştı bana, başta takılmamıştım ama konuştukça özel buluşma talebinde bulununca sosyal medyadan neden eklenilmedim acaba diye bir dürtü geldi. Hesabını buldum şanslıydım ki profili herkese açıktı. Genelde yapmış olduğu seminer üzerine paylaşımları vardı biraz daha eskilere gidince evli olarak paylaşımını gördüm. Arkadaşlara o an küçük düşmemek adına bahsedememiştim, ben niye utandıysam o anki psikolojiyle bilmiyorum. Daha sonra görüşmek istemediğimi belirten bir konuşma yapınca sebebini ısrarla öğrenmek istemişti bende söyledim. Yüz yüze gelip anlatmak hiç değilse bu şansı ona son kez vermemi istedi. Kalabalık ortamda buluşup oturdum dinledim. Boşanmış vs... Anlattıkları içime sinmedi ya da benim bir kere midemi bulandırdığı için devam etmek istemediğimi bir kere daha belirttim. Böyle de kurtarılmışlığım da var yani. Dikkat çok önemli. Sizin hem mesleğiniz açısından hemde yaşınızın vermiş olduğu olgunluk açısından dikkat edeceğinizi umuyorum.

• Muhteşem
Reactions: 000
Ben temizlik yaparken sen rahat duramadin ve konu mu actin ciko. :KK70:

Internetten tanisilir elbette ama ...

Birinin kotu tecrubesi , senin iyi tecruben olabilir.

Ayni sekilde birinin iyi tecrubesi senin kotu tecruben olabilir.

Burada yazilanlari baz alarak hayatini mi sekillendireceksin? Ne hissediyorsan , icinden ne geliyorsa onu yap. Yanlissa senin yanlisin , dogruysa da senin dogrun olsun.

Biz variz.Cok uzun seneler once burasi gibi bir spor forumunda tanistik.Ikimizde ogretmeniz.Ogtetmenler topiginde muhabbetimiz oluyordu.Cetrefilli surecli 7 sene sonra evlendik.1 senedir evliyiz.Bebeklerimizi bekliyoruz.Guvenmek onemli.Ben erkek kardesim diyebilecegim 2 arkadasimi da o platformda tanidim.Hamilelik surecimde vurulmam gereken ama piyasada bulunamayan ignem icimin resmen seferber oldular.Ailemin evine sık sık gelirler ziyarete..Daha neler neler..internet ucsiz bucaksiz bir mecra.Iyisi de var kotusu de .Iyi tanimak cok onemli.

• Muhteşem
Esimle 2011 yilinda livemocha diye facebooka benzeyen bir yabanci dil ogrenme sitesinde tanistim. 2015te evlendik. Cok mutluyuz. Ilk tanistigimiz gun telefonda konusmustuk. Biraz hizli gitmisiz tabi.
Baska bir arkadasim da 2009 da sanirim icq dan tanistigi biriyle evlendi. Hala mutlu evliligi.
Ikimiz de ailelerimize internetten tanistik demedik.

• Muhteşem
Canım merhabalar,bende senin içini hep karartıp negatif yorum yapıyor gibi olacağım ama,bu arada evlenmeni isterim,dogru kişi olduğu zaman gerçekten güzel birşey.
Internetten tanışan ve evlenen var cevremde.
Arkadaşımın abisi 87 doğumlu,internetten tanışıp evlendi 1 buçuk sene kadar falan evli kaldı ve 7 8 ay önce boşandı
Kuzenim 82 doğumlu, 3 4 sene önce evlendi,internetten tanıştı,gecen sene aldatıldı ve boşandı. Sonra yine internetten bir kızla tanıştı nişanlandı ve ayrıldı.
Bir arkadaşım 88 doğumlu, 4 5 sene önce internetten biriyle tanıştı,sevgili oldu. Adam meğersem evlenmiş boşanmış çocuğu var saklamış. Öğrendi ve birsuru sorun oldu,eski karısına işyeri acmalar vs ayrıldı.
Ben de eskiden internetten birisiyle tanışmıştım,sevgili oldum ve ayrıldım.
Kızkardesim de internetten birisiyle tanıştı,görüştü etti eyledi baya bir hoşlandı da, o da olmadi.
Benim cevremde hiç internetten tanışıpta mutlu olan insan yok. Ben bu konu hakkında iç açıcı konuşamayacağım,evlenenler mutlu olanlar falan varsa ne mutlu. Umarım herşey gönlünce olur ama benim fikrim bence bu işe kalkışmaman.

• Beğen
Erkekler her kadın konusunda farklı beklentilere girse bile siz izin vermediğiniz sürece bu düşüncelerini sürdüremezler.
Yani tavrınız belirleyici olur işine gelmeyen de zaten kendi yoluna baksın kaybeden siz olmazsınız bu nedenle endişe etmeyin derim.
İyi dilekleriniz için teşekkürler umarım sizin içinde herşey çok güzel olur.😊
Amin çok teşekkür ediyorum.
Ben beklentilerimi baştan koymak istiyorum ki sonra farklı şeyler olmasın.
İşte o zamanda çok sert bir profil çizmiş olacağım.

Ama yapacak bir şey yok.

En yakın arkadaşım internetten tanıştığı biriyle evlendi ve çok mutlular. İkisi de genç güzel ve yakışıklı. Kariyerleri de vardı sosyal çevreleri de.

• Muhteşem
Biz eşimle internette tanıştık.
Bir arkadaşım da öyle, bebişleri de var maşallah iyi anlaşıyorlar.
Kader kısmet. :)
Çok sevindim..
Evet kader kısmet..
Vesile olacaksa böyle de olur diye düşünüyorum..

Ama temkinli olmak lazım zaman kötü..

Çok sevindim..
Evet kader kısmet..
Vesile olacaksa böyle de olur diye düşünüyorum..

Ama temkinli olmak lazım zaman kötü..

Kesinlikle öyle.
Ben ilk görüşmeye giderken yakın arkadaşlarıma “2 saat sonra aramazsam şu isimli,fotoğrafı şu olan adamlayım haberiniz olsun.” diye tembihlemiştim. :KK48: :KK48:

Umarım hayırlısıyla doğru olan kişiyle en yakın zamanda karşılaşırsınız. :)

Ben de 10 yil once msn den tanistim esimle.. Bilgisayari, interneti icat edene hayir dualarimi gonderirim her zaman :) Yoksa esimi arasam da bulamazdim:)

• Muhteşem
İnternetten tanışıp evlenmedim ama hayatımın en büyük aşkıyla online app üzerinden tanışmıştım. Size tavsiyem sadece şu olabilir, karşınıza çok fazla doğru gibi gözüken yanlış insanın çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu, çok çok fazla insanın da ciddi ilişki istiyor gibi konuşup başlarda bir süre görüştükten ya da bazen seviştikten sonra “sevişelim ama sevgili olmayalım” moduna girdiğini unutmayın. Türkiyede ve özellikle İstanbul’da böyle, çok fazla kadın ve erkek arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla. Ama bir yandan da tabii ki herkes böyle değil, kötü bir fikir olduğunu da düşünmüyorum. Sadece bu durumlarla karşılaşırsanız kendinizi değersiz hissetmeyin ya da hayal kırıklığına uğramayın diye düşünerek yazdım.

• Muhteşem
Rica ederim. Evet ben şanslıydım. Toplamda 2 kişi ile buluştum aynı siteden. İkisi de iyi insanlardı. Diğeriyle uyuşamadık sadece ve devam etmedi görüşmeler. Sen ne istediğini bilir ona göre davranırsan zaten farklı isteği olan çabuk uzaklaşır yanından. Eşime ben hala sorarım neden hemen benimle evlenmek istedin diye. Çok nettin der. Ne istediğini biliyordun bu da beni rahatlattı der.

Aşık olmaktan çok daha önemli şeyler var, aynı hedeflere sahip olmak, iyi arkadaş olmak, aynı hayalleri kurmak gibi. Bunlar çok önemli. Bir büyüğüm evlenirken şöyle demişti:" Evlilik gözgöze bakmak değil, aynı yöne bakmaktır." Biz aynı yöne gidiyorduk gel beraber gidelim dedik :)
Çok güzel anlatmışsınız. :KK9:
Evet net olacağım.
Zaten farklı hedefleri olan gider.
Bu arada büyüğünüzün lafı çok doğruymuş.
Sadece aşk da olmuyor sadece mantık da olmuyor.

İkisi de olmalı..

İnternetten tanışıp evlenmedim ama hayatımın en büyük aşkıyla online app üzerinden tanışmıştım. Size tavsiyem sadece şu olabilir, karşınıza çok fazla doğru gibi gözüken yanlış insanın çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu, çok çok fazla insanın da ciddi ilişki istiyor gibi konuşup başlarda bir süre görüştükten ya da bazen seviştikten sonra “sevişelim ama sevgili olmayalım” moduna girdiğini unutmayın. Türkiyede ve özellikle İstanbul’da böyle, çok fazla kadın ve erkek arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla. Ama bir yandan da tabii ki herkes böyle değil, kötü bir fikir olduğunu da düşünmüyorum. Sadece bu durumlarla karşılaşırsanız kendinizi değersiz hissetmeyin ya da hayal kırıklığına uğramayın diye düşünerek yazdım.

Bahsettiğim tanışma ortamları Tinder, Okcupid ve bilindik sosyal medyalar bu arada. Happn’ın kitlesi çok kötü hiç önermiyorum :)

• Beğen
Yok kuzum ya benim öyle tiplerle işim olmaz zaten. Aslında şöyle oldu. Ben ekledim hem Twitter, oradan Facebook. Adamı stalklarken aşık oldum :KK70: Yazdım muhabbet ettim ama o kadar efendi ki en ufak yavşama yok bu beni daha çok etkiledi. Sonra baktım numara istemiyor İnternetim kesilecek al numaramı telden ulaşırsın konuşmak istersen bahanesi ile numaramı verdim :KK70:Baktım kahve içmeye çağırmıyor ben çağırayım dedim öyle buluştuk. :KK70:İşin özü şöyle çıktı. Bu ben onu eklemeden 2 gün önce sahte kız profili açıp en yakın kankisini keklemiş. Ben eklediğimde de beni kankisi tarafından intikam almak amaçlı açılan sahte kız profili sanmış. Güzel kız resmi bulmuş beni kekliyor sandım buluştuğumuzda seni görene kadar inanmıyordum dedi. Beni görünce şok olmuş. Efendi sandığım adam ben senin gerçek olduğunu bilsem havada karada yürürdüm dedi ahahaha:KK70:Neyse işte biz buluştuk baya kafa adam, esprili falan. Zaten görmeden aşık olmuşum görünce tüm hayat sinyallerim iyice gitti. :deli: 3 yıl flört 4 yıllık evlilik, bebek planları yapıyoruz şimdilerde :KK49:
Sizin resmen romantik aşk filmi tadında olmuş.. :halay:

Ben varım, eşimle faceden tanıştık ikimizde ciddi değildik, hatta öpüşürüm ederim diye buluştum çok beğendiğim için hahha aşık olduk 4 yıl sevgililik 1 yıl nişanlı kaldık evlendik, ailesini iyi tanı derim, seviyorum kocamı:KK200:
Çok sevindim.
Tanırım tanımasına da, iyi bir adam bulunca ailesi için bırakmasam?
Geldim 32 yaşına, o kadar standartı bünyem kaldırmaz bence..:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X