Hem sizin hem abinizin evliliği daim olsun..
İnternete halk arasında bir tepki var evet..
Sanırım çok hoş karşılanmıyor.
Ben ondan çekiniyorum ama ailemden değil.
Benim ailem bunu takmaz, eğer doğru bir adaysa.
Ama eş adayının ailesi ne der bilemedim ...
Teşekkür ederim. Dilerim sizin de gönlünüze göre olur
Bu zamanda artık evlisi, bekarı ayırt edilemiyor. Sosyal medya ortamında bu daha çoğunlukta ama bir artısı da var. Kısaca size şöyle özet geçeyim; biriyle tanışmıştım arkadaş ortamında zaten medeni hali konuşulmamıştı. Daha sonra direk numaramı alıp yazmıştı bana, başta takılmamıştım ama konuştukça özel buluşma talebinde bulununca sosyal medyadan neden eklenilmedim acaba diye bir dürtü geldi. Hesabını buldum şanslıydım ki profili herkese açıktı. Genelde yapmış olduğu seminer üzerine paylaşımları vardı biraz daha eskilere gidince evli olarak paylaşımını gördüm. Arkadaşlara o an küçük düşmemek adına bahsedememiştim, ben niye utandıysam o anki psikolojiyle bilmiyorum. Daha sonra görüşmek istemediğimi belirten bir konuşma yapınca sebebini ısrarla öğrenmek istemişti bende söyledim. Yüz yüze gelip anlatmak hiç değilse bu şansı ona son kez vermemi istedi. Kalabalık ortamda buluşup oturdum dinledim. Boşanmış vs... Anlattıkları içime sinmedi ya da benim bir kere midemi bulandırdığı için devam etmek istemediğimi bir kere daha belirttim. Böyle de kurtarılmışlığım da var yani. Dikkat çok önemli. Sizin hem mesleğiniz açısından hemde yaşınızın vermiş olduğu olgunluk açısından dikkat edeceğinizi umuyorum.