- 6 Aralık 2009
- 6.104
- 2.622
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurban olurum Lokumum yaa burdada beraberiz bu konuda da ayy yerim sizi bennnnnnn ,bende anlatcaktımda şarjım az bide üşendimKız gerçekten mi bende şimdi hikayemi yazayım senide etiketleyeyim diyordum
Efendim bizde 8 yıl önce tanıştık. Lakin arkadaşlık sitesi değil fb da ben 2 yıllık okuduğum üni de tiyatro ile ilgilenmiştim o ara çok fazla insanla tanıştım tabi zamanla bir kısmını unuttum. Neyse ben lisansa geçiş yaptım haziranda pat diye memlekete gelesim tuttu bir haftalığına geldim geldiğim gün dönüş biletimi alırken bu beyefendi de adım soyadım ve gidiş saatimi yazmış aklına. Ben tatil yaptım gidiyorum 2 saat olmadan bir arkadaşlık isteği baktım okuduğu üni benim eski üni dedim bir yerden tanışmışızdır o zaman böyle sapık mapık yoktu yada başıma gelmemişti. Konuşuyoruz selam falan ama 2 hafta geçti yok anam aklıma gelmiyor adam en son dayanamadım sordum demez mi yoğ tanışmıyoruz diye ama kuyrukta dik bizim adamda beni seni önceden de gördüm beğendim fırsatı kaçırmadım diyor hala bunu savunuyor ve hala bana yalan geliyor o saatten sonra zaten alıştım muhabbetine kalsın dedim zararı yok 6 sene yanana dolu dolu atışmalı sevgililik yaşadık şimdi de 2 yıllık evliyiz hala dolu dolu atışırız böyle seviyoruz biz birbirimizi . Kısmetse de ilk bebeğimizi bekliyoruz.
İnşallah sizinde kalbinize ruhunuza uyan biri karşınıza çıkar
Dondurmalı künefem bizim kalbimiz bir kaderimiz olmaz mı hiçKurban olurum Lokumum yaa burdada beraberiz bu konuda da ayy yerim sizi bennnnnnn ,bende anlatcaktımda şarjım az bide üşendim
Kurban olduğum Anlatırım çikiletam bayıldım ama sizin hikayeye enişte ye bak seeeeenDondurmalı künefem bizim kalbimiz bir kaderimiz olmaz mı hiç
Şarj bolken bana anlat ama merak ederim ben
Bu soruyu başka biri sormuş olsa başka cevap verirdim.
Fakat sizi tanıyorum. Akli başında bir hanımefendisiniz, eğitimlisiniz. Yaş itibariyle de çocuk değilsiniz artık. Evet evlenmek başarı değil. Bu sebeple evlenmek istemenizi normal biliyorum.
Duruma burdan bakınca bizler yani üniversite okuyup bitirmek,çalışmak, gezmek gibi amacı olan kadınların evlenme yaşı 30dur zaten. Ben de 29da evlenmiştim.
Şu durumda siz de evlenme yaşına yeni gelmiş oluyorsunuz. Yani internetten bu şekil tanışmaya bence gerek yok.
Illaki internetten yapılan çok güzel evlilikler var. Ben gördüm. Herkes görmüştür.
Ama bunun aksini de rahatlıkla iddia edebiliriz.
Gel-gelelim ilkokuldan sınıf arkadaşı ile evlenip mutsuz olan da var.
Yani mesele nerde tanıştığımız değil.
Bir istatiktik yapsak. Sonuç internetten yapılan evliliklerin yüzde 85i çok iyidir desek.. bu bir garanti sayılabilir mi?hayır.
Beni burda rahatsiz eden şey, nerde tanıştınız sorusuna verilen cevap.
Internet evliliği yapan arkadaşlar kırilmasin lütfen. Ama beni aşırı derecede itiyor.
Eger sizin için bu bir sorun değilse... belki denemekte fayda vardır.
Çok sevindim sizin adınıza..
Şimdiden iyi doğumlar dilerim..
Evet bende öyle düşünmek istiyorum.Sonuçta vesile bu.
Ama yaşımdan dolayı, erkekler farklı beklentilere girerler mi diye düşünüyorum.
Çünkü ben insanların yaşayışına hiç karışmam. Ama evlenmeden cinsellik yaşamak bana ters.
O yüzden de evlilik niyetli biri lazım.
Sizin adınıza sevindim.Ben varım. Twitter dan herifime yürümem sonucu 3 sene flört ardından 4 yıllık evliyiz. Ama bu tip örnekler senin için belirleyici olmamalı. Hayatının hatasını internetten yapan bir milyon kişi de bulabilirsin. Karaktere göre hareket etmelisin.
Çok teşekkür ederim.Ben de internetten tanışıp evlendim. Bir arkadaşlık sitesinden. Oradan iki üç mesajlaştıktan sonra gel görüşelim dedim. Adamdan söylediği herşeyi bana kanıtlamasını istedim. İlk buluşmaya şirketinin kartı ve cv siyle geldi hatta asla internet telefon üzerinde kalmadı tanışıklığımız. Hemen görüştük ve evlilik amacıyla konuştuk. Sık sık bir araya gelip beklentilerimizi anlattık. Birbirimizden çok hoşlandık ama deli divane aşık değildik. Biz birlikte bu işin üstesinden geliriz dedik. Tamamen mantık ile alınmış karalardı. 1 ay sonra nişanlandık 5 ay içinde evlendik. Bu süre boyunca nüfus kayıt örneği ve savcılıktan alınmış sicil kaydı dahil herşeyi gördüm. Birine bile itiraz etmedi aksine o kendisi yardımcı oldu. Zaten ailesi bulunduğumuz muhitte bilinen bir aileymiş soruştururken öğrendik. Referansları da iyi olunca evlendim gitti.
2 ay sonra 3 yıl olacak evleneli, bir gün bile pişman olmadım elhamdülillah. Ve sonradan ikşmiz de deli gibi aşık olduk birbirimize
Nacizane tavsiyem, internetten tanışılır ama belli kuralların olsun. Artık e devlet var gelen kişi açıp göstersin oradan medeni durumunu. Aynı şehirde değilsen tanışma. Bilemezsin başka şehirde neler oluyor. Tanışır tanışmaz ailesiyle ilgili bilgileri al mümkünse soruştur. İnternetten ya da telefondan değil yüzyüze görüşün. Herkese güvenme zaten belli bir hayat tecrüben var insan ayırt etmeyi bilirsin.
Allah gönlüne göre versin. Tez vakitte hayırlısı ile inşallah.
Hem sizin hem abinizin evliliği daim olsun..Benim abimde evlendi. Uzun süren arkadaşlıkları ve sonra sevgili dönemi oldu. O zamanlar sosyal medya çok aktif olunmadığı için gizlemişlerdi tepki almamak için çok tatlı bir yengem var. Abla kardeş gibiyizdir. Aslında eşimle bende sosyal medyadan başladık kendisiyle yakın oturuyorduk hep görüyordum ama hiç konuşma tenezzülünde bile bulunmamıştım soğuk nevale dediğim bile oldu kayınpederimde babamla arkadaş beni gördükçe hoşuna gidiyor ve oğluna söylüyor sonra babama, babamda bana ben direk ıyy diyorum başta ama sonra meraktan sosyal medyasını gizliden izlemeye alıyorum. Ben Twitler attıkça oda bana cevap verir gibi imalı atıyordu derken başladık biz açıkça twitlere yaklaşık bir ay sürmüştür bu durum daha sonra bir kahve içelim deyip buluştuk şimdi evliliğimizin 8.ayımızı doldurcaz inşallah
Biz eşimle internetten tanıştık, 6 yıldır birlikte,4 yıldır da evliyiz. Bir arkadaşım da netten tanışıp evlendi, 5 yıl oldu, 1 çocukları var. Başka bir arkadaşım evlenmek üzere. Hepimiz de iyi meslekleri olup iyi konumlardaki insanlarız.
Tabi kötü insanlar da çıktı karşımıza ama eğer iyi analiz edip zamanında elerseniz sıkıntı yaşama olasılığınız sosyal hayatta herhangi bir yerde tanıştığınız biri ile aynıdır bence.
Allah ilişkinizi bozmasın.Arkadaşımın aracılığıyla kefil olarak tanıştığım kişi hayatımın en kötü zamanlarını yaşattı, detay vermek istemiyorum ama sapık çıktı.
Şu anki sevgilimle de Tinderdan tanıştık ve çok güzel sağlıklı bir ilişkimiz var.
İki türlü örnek de verilebilir. Bence internetten tanışılıyorsa kısa süre içinde yüz yüze görüşülmeli ve kendi şehrinizden biriyle tanışılmalı.
Çok teşekkür ederim.
Neredeyse tüm yapılması gerekenleri yazmışsınız.
Eğer internet tanışmasına karar verirsem bu dediklerinizi yapacağım.
Bende tüm bilgileri gösterirken ondan da isterim.
Eğer zaten ne gerek var derse mutlaka bir şeyler saklıyordur.
e-devlet çok iyi fikir.
Tüm verdiği bilgileri gerçek birini bulmak normak hayatta bile zor artık..
Umarım sizin gibi şanslı olurum bende.
Benim en büyük belirleyicim, evlenmeden cinsellik yaşamak istememem. Bu konuda bana saygısızlık ederse zaten hemen elerim.
Allah daim etsin..
Yok kuzum ya benim öyle tiplerle işim olmaz zaten. Aslında şöyle oldu. Ben ekledim hem Twitter, oradan Facebook. Adamı stalklarken aşık oldum Yazdım muhabbet ettim ama o kadar efendi ki en ufak yavşama yok bu beni daha çok etkiledi. Sonra baktım numara istemiyor İnternetim kesilecek al numaramı telden ulaşırsın konuşmak istersen bahanesi ile numaramı verdim Baktım kahve içmeye çağırmıyor ben çağırayım dedim öyle buluştuk. İşin özü şöyle çıktı. Bu ben onu eklemeden 2 gün önce sahte kız profili açıp en yakın kankisini keklemiş. Ben eklediğimde de beni kankisi tarafından intikam almak amaçlı açılan sahte kız profili sanmış. Güzel kız resmi bulmuş beni kekliyor sandım buluştuğumuzda seni görene kadar inanmıyordum dedi. Beni görünce şok olmuş. Efendi sandığım adam ben senin gerçek olduğunu bilsem havada karada yürürdüm dedi ahahahaNeyse işte biz buluştuk baya kafa adam, esprili falan. Zaten görmeden aşık olmuşum görünce tüm hayat sinyallerim iyice gitti. 3 yıl flört 4 yıllık evlilik, bebek planları yapıyoruz şimdilerdeSizin adınıza sevindim.
Benim normal hayatta gördüğüm, erkeklere çıkma teklif edince ters tepiyor. Veya havaya gidiyorlar.
Sizde öyle olmadı mı?
Şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim..Kız gerçekten mi bende şimdi hikayemi yazayım senide etiketleyeyim diyordum
Efendim bizde 8 yıl önce tanıştık. Lakin arkadaşlık sitesi değil fb da ben 2 yıllık okuduğum üni de tiyatro ile ilgilenmiştim o ara çok fazla insanla tanıştım tabi zamanla bir kısmını unuttum. Neyse ben lisansa geçiş yaptım haziranda pat diye memlekete gelesim tuttu bir haftalığına geldim geldiğim gün dönüş biletimi alırken bu beyefendi de adım soyadım ve gidiş saatimi yazmış aklına. Ben tatil yaptım gidiyorum 2 saat olmadan bir arkadaşlık isteği baktım okuduğu üni benim eski üni dedim bir yerden tanışmışızdır o zaman böyle sapık mapık yoktu yada başıma gelmemişti. Konuşuyoruz selam falan ama 2 hafta geçti yok anam aklıma gelmiyor adam en son dayanamadım sordum demez mi yoğ tanışmıyoruz diye ama kuyrukta dik bizim adamda beni seni önceden de gördüm beğendim fırsatı kaçırmadım diyor hala bunu savunuyor ve hala bana yalan geliyor o saatten sonra zaten alıştım muhabbetine kalsın dedim zararı yok 6 sene yanana dolu dolu atışmalı sevgililik yaşadık şimdi de 2 yıllık evliyiz hala dolu dolu atışırız böyle seviyoruz biz birbirimizi . Kısmetse de ilk bebeğimizi bekliyoruz.
İnşallah sizinde kalbinize ruhunuza uyan biri karşınıza çıkar
Müsait bir zamanda yazarsanız okumak isterim..Kurban olurum Lokumum yaa burdada beraberiz bu konuda da ayy yerim sizi bennnnnnn ,bende anlatcaktımda şarjım az bide üşendim
Oyle birini biliyorum evli olup instada ve fb da esine ve cocuguna dair bisey bulunmayan ama ayrica esiyle ilgili de hesabi olan.Yakalip tehdit etmiştim ama keske esine de deseydim icimde kalmıştır hepArkadaşınız için sevindim.
Uyarınızı dikkate alıyorum.
Evet evli ama kendini bekar gibi gösteren erkekler duyuyorum.
Hatta bazı üyeler eşim ...sitesinde profili var diye konu açmışlardı.
Çok ama çok temkinli olmak lazım.
Teşekkür ederimŞimdiden sağlıklı doğumlar dilerim..
Bizim fakülte çoğunluk kızdı.
Oğlanda birkaç taneydi..
Onlarda altın gibi değerliydi.
Zaten bende açık göz olsa mühendislik fakültesinde etkinliklere giderdim..
Artık ne yapalım geçti gitti..
Umarım bundan sonra olur.
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.
Evlenmek isteyen tüm bekarların Allah kalbine göre versin..