İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese Merhaba,:KK52:
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.

Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.

Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.:KK200:
Ben bizzat eşimle İnternetten tanışıp evlendik iyi biri evet ama çoğu erkek gibi annesine ailesine çok düşkün ve tabi ki her insan gibi bazı kötü huyları da var sanki İnternetten değil de normalde tanıdığımız birinde yok mu bunlar var tabi ki yani bi fark olmuyor o yüzden ha İnternetten ha normalden

Yakın bir arkadaşımın kuzeni internet ortamından tanışıp evlendi. Başka bir şehirde yaşamaya başladı. 3 yılı geçti evleneli. ve gayet mutlu görünüyorlar. Yakından tanımıyorum kendisini. Kısmet bu işler. Bende çok seneler önce evlenmeden bir kişiyle konuşmuştum. Görüşmek istedi ama ben istemedim. Görüşmeyince kudurdu kendisi. Ve neler neler söyledi. Psikopatın önde gideni çıktı. İyiki görüşmemişim dedim. Kısmet işi anlayacağınız.

Bende internetten tanıstım ama nette kalmadı bır ay sonra gordum herseyı ıle ılgılı bılgı sahıbı oldum çalıştıgı resmı bır kurumdu evının yerı vs vs hersey esımı gorunce yıllardır aradıgım adam bu dedım.Nerde oldugunun onemı yok eşim asla buyuk konusmayayım benı yarı yolda bırakmaz yalan aldatma vs ınancım sonsuz oldugunu hıssettım evlıyım 1 yıl olucak..Bırde şu tavsıyem cıddı olan ınsan hemen ılk 3 ayda bellı eder babamla tanıstıgında 6 aydır goruyorduk..Guzel haberler vermenı dılıyorum.Sevgılerımle

Herkese Merhaba,:KK52:
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.

Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.

Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.:KK200:
Çevremde bildiğim kadarıyla internet aracılığıyla evlenmiş biri yok.Bence çok tehlikeli yüzyüze görüşülen insanlar ne çıkıyor net çok sıkıntılı önermem.

Ya bugun okudum kadinla adam sevgili hem de uzun suredir.ustelik adam ogretmen bi de.sevgilisini boguyor sonra cinayet susu veriyor.vicdan azabindan itiraf ediyor yoksa anlasilmamis bi de adamin yaptigi.
Kimseye guvenmeyin derim.1.5 yil falan beraber olmuslar ustelik.

Bende 2013 te tanistım faceden şaka gibi 😂😂 yakin bi arkadaşım vardi onun facesnde gormus beni eklemis ozamanlar kucktum oylesine lay lay lom la basladi 2015 te evlendik simdi de bebis bekliyoruz şükürler olsun kii cok mutluyuz nerden nasil tanıştığınızn pek bi onemi yok bence.

0 000 , o zamandan bu zamana bir gelişme oldu mu? en son bir konuda sevgilisi oldugunu yazmıştı. İnternetten mi tanıştı, ben de nasıl tanıştığınızı merak ettim. 1 yılda ne güzel bir gelişme olmuş.

Başka biarkadasım da fb de tanıştığı birinin bir gece boyunca tecavüzşne uğradı. Kendi çocugun evine gittiği için sesini çıkaramadı içine attı. Bakın bende iki tür örnek de var
Keske cikarsaymis hastane raporu alir sikayet ederdi.
Ayrica bunun internetten tanismayla ilgisi yok ki.

Benim iki erkek kuzenim de internetten tanisip evlendiler. Biri evleneli 10 sene olmuştur. Baska birine atacagina kıza mail atıyor o sekilde tanisiyorlar. Diğeri de 5 yil kadar önce gene fbdan tanisiyor(35 yasinda). İkisinin de mutlu bir evliligi var. İkisininde birer cocugu var ikinciler yolda.
Ben de erkek arkadasimla fb da tanistim diyebilirim. Bir etkinlik icin mesaj atmisti. 4 yilimiz doldu. Kisilik olarak cok iyidir. Baska sorunlarimiz var.
İnternetten tanistigim erkek arkadasim oldu daha önce 3 tane 3 ü de iyi insanlar değildi. Biri ilahiyatciydi hatta :işsiz: Ama bu kisilerle reelde de tanisabilirdim.

Ben. 2011 Facebookta de tanıştık. 1 yıl sevgililik döneminden sonra ciddi adım atmak istedik. Ailem istemedi. 2 yıl ikna olmalarını bekledik. İstemeye istemeye evlendirdiler. Son ana kadar gözümün içine baktılar, vazgeçmemi beklediler. Üzerimde gelinlikle istemiyorum evlenmeyi desem tutacak kolumdan götüreceklerdi eve geri. :KK70: :KK70:'' Pişman olacaksın mutsuz olacaksın, anam babam kardeşim, amca kızı falan herkes dediydi diyeceksin'' dediler. Ama olmadı. 🤗🤗 Ben çok mutlu oldum. Bu kadar sevilmezdim eğer onların mikkkemmel çevrelerinden memur bir koca bulsaydım.

Ben. 2011 Facebookta de tanıştık. 1 yıl sevgililik döneminden sonra ciddi adım atmak istedik. Ailem istemedi. 2 yıl ikna olmalarını bekledik. İstemeye istemeye evlendirdiler. Son ana kadar gözümün içine baktılar, vazgeçmemi beklediler. Üzerimde gelinlikle istemiyorum evlenmeyi desem tutacak kolumdan götüreceklerdi eve geri. :KK70: :KK70:'' Pişman olacaksın mutsuz olacaksın, anam babam kardeşim, amca kızı falan herkes dediydi diyeceksin'' dediler. Ama olmadı. 🤗🤗 Ben çok mutlu oldum. Bu kadar sevilmezdim eğer onların mikkkemmel çevrelerinden memur bir koca bulsaydım.
Yaaa 😍

Ben de netten tanıştım. Nette meslek grupları oluyor ya oradan. Bikaç gün yazışma sonra tlf sonra yüzyuze görüşmeye başladık. 2018de evlendik. İlişkinin nasıl başladığı değil nasıl yurutebildigin önemlidir. Arkadaşınin arkadaşı olur tanışırsın adam psikopat çıkar.Veya okul ortamında tanışırsın adam bespara etmez çıkar
Nete güven olmaz dersin adam merhametli iyi niyetli biri çıkar. Yani bu konuda genelleme yapmamak lazım. Tabii ki flört tanışma evresinde gözünü dört açmak gerekir.

Merak ettim, neden istemedi aileniz?

Sizin adiniza sevindim, cok mutlu olun :KK68:

Merak ettim, neden istemedi aileniz?

Sizin adiniza sevindim, cok mutlu olun :KK68:
Psikolojik rahatsızlığım var. Adam dayanmaz bırakır geri getirir diye. İşçi emekçisi olması, dağılmış bir aileden geliyor olması, yaşadığı yerin uzak olması.

Bizimkilerin çevresi karısını maaş kartı olarak görüp onun için evlenenler ile dolu. Yeni nesil öyle orda. Bu hep midemi bulandırdı benim. Başta böyle tiplerden uzak durdum. Ne iyi yapmışım.

Görümcem. Gerçi kimse bilmiyor okuldan sanıyorlar 😂 ve 11 senelik evli. Eve yeni bilgisayar aldıklarında chat sitesinde tanışmış. İkisi de gerçek ismini ve resmini paylaşmadan takma adlarla konuşmuşlar sonra buluşunca ikisi de şaşkınlıktan bi şey konuşamamışlar çünkü isim ve resim konusunda ikisi de birbirine güvenip buluşmuşlar.😂 şimdi biri 10 diğeri 4 yaşında 2 çocukları var Çok da mutlular Allah daim etsin 😊

Görümcem. Gerçi kimse bilmiyor okuldan sanıyorlar 😂 ve 11 senelik evli. Eve yeni bilgisayar aldıklarında chat sitesinde tanışmış. İkisi de gerçek ismini ve resmini paylaşmadan takma adlarla konuşmuşlar sonra buluşunca ikisi de şaşkınlıktan bi şey konuşamamışlar çünkü isim ve resim konusunda ikisi de birbirine güvenip buluşmuşlar.😂 şimdi biri 10 diğeri 4 yaşında 2 çocukları var Çok da mutlular Allah daim etsin 😊
E söylesinler artık 11 yıl olmuş 😀

Psikolojik rahatsızlığım var. Adam dayanmaz bırakır geri getirir diye. İşçi emekçisi olması, dağılmış bir aileden geliyor olması, yaşadığı yerin uzak olması.

Bizimkilerin çevresi karısını maaş kartı olarak görüp onun için evlenenler ile dolu. Yeni nesil öyle orda. Bu hep midemi bulandırdı benim. Başta böyle tiplerden uzak durdum. Ne iyi yapmışım.

Ailenizin tepkisine ragmen kararinizdan dönmemenize ve bunun güzel sonuclanmasina cok sevindim :) Insan ister istemez etkilenebiliyor cünkü ve „acaba“ demeye basliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X