- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
Çok erken bence numara için , uzat biraz , sonra belki İnstagram kullanıyorsanız , ordan birbirinizi ekleyin . Rica ederimEdit: Arkadaşlar Herkese Selam,
Bir süredir yoktum. Şimdi edit için mesaj yazıyorum. Çünkü burada sizlere eğer bir tanışma sitesine üye olursam yazacağımı söylemiştim. Sonunda cesaret edip ''Gönüldensevenler'' adlı siteye dün üye oldum. İlk izlenimlerimi yazmak istiyorum:
Öncelikle site çöp bir site. İlk başta seviyeli formatta bir evlilik sitesi görünümünde. Ama 1,5; 2 günde şunu söyleyebilirim ki, erkeklerin çoğu cinsel ilişki peşinde. Seninle konuşmaya başlıyorlar, daha 10-15 cümle konuştuktan sonra önce resim istiyorlar (Resim koymadım); sonra da hemen telefon numarası istiyorlar. Ben belli derecede güvenmeden telefon numarası veremem deyince de, tanıştık ya diye hakaret eden üsluplar oluyor.
Yani sitede olan 100 erkekten 90 civarı cinsel ilişki peşinde, diğer 10 tanesi gerçekten ciddi ilişki istiyor gibi geldi.
Özellikle belirtmek istediğim bir grup var; sağlıkçıların çoğunluğu güvenilmez. Hele bir tanesi resim koymuş, google'da hastaneye bakınca o çıkıyor, yani gerçekten doktor. Ama zihniyet çok bozuk. Hakaret eder gibi numaramı istedi ve vermeyince de ( Hayır veremem bana yazma diye cevap vermiştim) bana küfürler etti. Yok ben evde kalırmışım; zaten yaşım 30 civarı imiş. (32 Yaşındayım). Bana artık kimse bakmazmış (!) diye ters psikoloji yapmaya çalıştı. Güya beni demoralize edip numaramı alacak. Tabi ki ben bu dolduruşa gelmedim.
Buraya yazmayı borç biliyorum. Eğer üye oldu iseniz, size de yazıp hemen numaranızı isteyip vermeyince böyle olumsuz sözler söylemeye çalışırlarsa kanmayın.
Şu an biriyle konuşuyorum. Daha dün konuşmaya başladık. Kendisi mimarmış, onunda resmi yoktu. O da istersen başka platformdan devam edelim dedi bende biraz güvenip konuşmam lazım dedim. Kabul etti. Şu an yurt dışındaymış ve arkadaşının yanına gidecekmiş. Bir saat sonra yazışmak için sözleştik.Tabi bende biraz şüpheler var. Ama yana yakıla numaramı almaya çalışmıyor. Zaman veriyor. Ama tabi ki çok temkinli ilerliyorum.
Sizden tavsiye de rica ediyorum. Sizce ne zaman numaramı vereyim veya resmimi ne zaman göstereyim?
Site çok çöp olduğu için sürekli oradan da yazışmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Okuduğunuz için teşekkürler...