- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
Rica ederim, gerçekten nerden çıkacağı belli olmuyo hiç, inşallah sizin de beklediğiniz kişi bi yerlerden çıkar yakın zamandaİyi biri karşınıza çıkmış, sizin adınıza sevindim.
Teşekkür ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim, gerçekten nerden çıkacağı belli olmuyo hiç, inşallah sizin de beklediğiniz kişi bi yerlerden çıkar yakın zamandaİyi biri karşınıza çıkmış, sizin adınıza sevindim.
Teşekkür ederim..
Evet hiç sormadı ya. Baya stalk yaptım sevgilisi de yok gibiydi. Bence ona yazan eden çok oluyor öyle düşünüyorum egolu biri sanırım takipçisi de 2 bin kadar var. Bi kez daha deneyeyim bakalım ne olacakYalnız bir erkek soru sormuyorsa dikkat et..
Seni tanımaya çalışmıyorsa sıkıntıdır.
İstersen içinde kalmasın son bir kez yaz ama baktın konuşmayı devam ettirmiyor veya o sana yazmıyor.
Bir daha hiç yazma..
Hiç kimseye güven olmuyor yaAy artık şimdi bir de başka hesaplardan fotoları çalıp kendilerine yeni hesap yapıp takipçi yapan insanlarda var tanıştıktan sonra hemen görüntülü aramak lazım
Bendr öyle düşünüyorum. Bütün erkeklererkekle kabul etmiyo o yüzden flort edemiyor uzEvet duydum..
Cinsellik için üye oluyorlarmış.
Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum.
Bu benim kriterim. O yüzden her site olmaz.
İlgisini çekseniz bi şekilde sohbeti devam ettirmeye çalışırdı.çok meşgulsede melgul olduğunu belirtirdi.Ama kısa ve net cevaplar vermesi seninle konuşmak istemiyorum ama kıramayacağım birisin demek.Şu an sizinle ilgilenmiyor onu bilin ama istiyorsanız siz biraz daha çabalayın dikkatini çekmek içinPaylaştığı bir hikayesine cevap vererek konuşmaya çalışmıştım ama mesajlarımı hep geç görüyordu yani bu yüzden meşgul olmasına bağladım o sırada hikaye paylaşmadı başka. Kısa değil ama düz cevaplar emojisiz uzatmadan ve hani bana soru sormak falan yoktu.
Aynen katılıyorum..Vardır tabi
Her yerde tanışılır önemli olan kimle tanıştığın
Maalesef doktorlar egoludur.Evet hiç sormadı ya. Baya stalk yaptım sevgilisi de yok gibiydi. Bence ona yazan eden çok oluyor öyle düşünüyorum egolu biri sanırım takipçisi de 2 bin kadar var. Bi kez daha deneyeyim bakalım ne olacak
Millet çıldırmış olmalı...Ay artık şimdi bir de başka hesaplardan fotoları çalıp kendilerine yeni hesap yapıp takipçi yapan insanlarda var tanıştıktan sonra hemen görüntülü aramak lazım
Evet maalesef..Hiç kimseye güven olmuyor ya
Etmesinler..Bendr öyle düşünüyorum. Bütün erkeklererkekle kabul etmiyo o yüzden flort edemiyor uz
Evet öyle..İlgisini çekseniz bi şekilde sohbeti devam ettirmeye çalışırdı.çok meşgulsede melgul olduğunu belirtirdi.Ama kısa ve net cevaplar vermesi seninle konuşmak istemiyorum ama kıramayacağım birisin demek.Şu an sizinle ilgilenmiyor onu bilin ama istiyorsanız siz biraz daha çabalayın dikkatini çekmek için
Amin..Çok teşekkür ederim..Rica ederim, gerçekten nerden çıkacağı belli olmuyo hiç, inşallah sizin de beklediğiniz kişi bi yerlerden çıkar yakın zamanda
Teşekkür ederim..E yok artık
Şöyle yorumlara genel olarak baktım da tekrar yorum yapma ihtiyacı hissettim. Tinder bana para vermiyor bu arada
Sevgilimle tinderdan tanıştığımı belirttim. Ne kendisi ne de ondan önce tinderdan çıktığım kişiler “slm nbr are u sex” diyen tipler değildi. Normal arkadaş çevremde tanışamayacağım kişilerle tanışıp görüştüm.
Bu yüzyüze görüştüğüm kişilerin hiçbiri ben olayı cinselliğe getirmediğim sürece konusunu açmadı. Ve bu kişiler de istisnasız olarak “senin gibi birini burada görmek çok şaşırttı, insan 2 kelime konuşacak kadın bulamıyor” şeklinde sözler etti (klasik tavlama repliği olarak değil )
Direkt saçma salak yazanlar olmadı değil ama mesajlarını bile açmadım onların. Karşılıklı beğeni olmadan mesajlaşma olmadığı için zaten random birinin gelip size sarkıntılık etmesi mümkün değil. Doğru düzgün profilleri beğenince de insan (arada gözden kaçan oldu tabii) böyle gereksizlerle uğraşmak zorunda kalmıyor.
Konu sahibi 0 000 biliyorum siz evlenmeden önce cinsellik istemiyorsunuz. Bunu genel olarak yazdım o yüzden, belki yararlanmak isteyen başkası vardır diye.
Ha bu arada fotoğraflarım vardı. Zaten eşleşmemi arttıran da fotoğraflarımdı. 1 boydan, 1 ev hali doğal bir poz, 1 tane de normal bir selfie.
Bunu deyince aralarından biri geldi aklıma Basketçiydi ve yazışırken ben bunu bilmiyordum. Kadınlar hep basketçi olmama ve boyuma geliyorlar. Böyle basite indirgenmekten bıktım diye serzeniş etmişti. Ama yazışırken ilgiliyim dediği konuları buluşunca açtığımda kalmıştı öylece. Gerçekten güzel bir yüzden fazlası değildiTeşekkür ederim..
İyi ki yazdınız mutlaka faydalı olur..
İnternette iyisi de var kötüsü de..
Elemek bizlere düşüyor..
Erkeklerde hemen topu bizlere atmış..
Kendileri çok düzgün sohbet istiyor mu acaba..
İlla ki isteyen vardır ama benim çevremde bekar kadınlar daha istekli konuşmaya..
İşte kendini tanıtırken faul yapmış..Bunu deyince aralarından biri geldi aklıma Basketçiydi ve yazışırken ben bunu bilmiyordum. Kadınlar hep basketçi olmama ve boyuma geliyorlar. Böyle basite indirgenmekten bıktım diye serzeniş etmişti. Ama yazışırken ilgiliyim dediği konuları buluşunca açtığımda kalmıştı öylece. Gerçekten güzel bir yüzden fazlası değildi
Bu yüzden çok konuşmadan, (hem vaktimi fazla harcamamak için hemde kafamda kendimce bir kimlik yaratıp ona oturtmamak için) beğendiysem o noktaya kadar gördüklerimi, buluşuyorum.İşte kendini tanıtırken faul yapmış..
Tabi ki gerçekler anlaşılır..
Keşke çalışıp gelseymiş ah basketçi ah antreman yapmamış..
Çok mantıklı..Bu yüzden çok konuşmadan, (hem vaktimi fazla harcamamak için hemde kafamda kendimce bir kimlik yaratıp ona oturtmamak için) beğendiysem o noktaya kadar gördüklerimi, buluşuyorum.