İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende memur Değilim :)
Memur olmak isteyen özelde çalışan vs çok kişi var orada zaten pek çok forum var. Mesela SMMM forumunda genelde muhasebeciler takılıyor. KPSS forumunda öğretmenler vs :)
En iyisi SMMM bölümü veya normal hocalar bölümü.. Ama ne zaman buradan bulurum dedim bulamadım o yüzden beklenti varsa bende olmuyor :halay:

30 yasından sonra aile çevre Baskısı oluyor bence.
Ağzıyla söylemeseler bile bir şekilde o baskıyı çevre hissettiriyor.
Ama bulursunuz.
Çabalayınca bulunur.
Benim Arkadaım bir sene içinde çikolata kursu , Fotoğrafçılık kursu , 2. Ünv hepsine gitti. 1 sene sonra evlendi :) o tip ortamlarda da genelde Eş arayan kişiler geliyor. Ya da çevre yapmak isteyen kişiler.
Bende çevre baskısını da ben kendi kendime yapıyorum.
Ama 30lu yaşlardan sonra evde kaldın (!) Diye bakılıyor.Veya sırf boşanmış olanlar bakarlar diyorlar.
Sürekli sen hayatı kaçırıyorsun diyen var. Hatta bir kısmı benden ümidi kesmiş durumda.
Bir tanıdığımız 33 yaşında 2.kez evlendi. Benim bir komşumda bak millet 33 yaşında 2.kez evleniyor.Sende tık yok dedi.Bende nasip dedim.
Aslında orada o kadar kolaysa bul birini evleneyim diyecektim içimde kaldı..
Çikolata kursunda iş çıkmaz.Hep kadındır.

Ama fotoğrafçılık kürsü olabilir..

çok teşekkürler ya bizim arkadaşlar beni bi gruba üye ettiler eşimde beni orda gördü sonra msn yazdı çok mücadele etmiş ulaşmak için sonra geldi görüştük evlendik şimdide allaha şükür çok mutluyuz

Çok sevindim...
Hayırlı olsun..

Demek ki nasipmiş..

Ama 30lu yaşlardan sonra evde kaldın (!) Diye bakılıyor.Veya sırf boşanmış olanlar bakarlar diyorlar.
Sürekli sen hayatı kaçırıyorsun diyen var. Hatta bir kısmı benden ümidi kesmiş durumda.
Bir tanıdığımız 33 yaşında 2.kez evlendi. Benim bir komşumda bak millet 33 yaşında 2.kez evleniyor.Sende tık yok dedi.Bende nasip dedim.

Ayla öğretmenin sayfasında dans kursu ve dağcılık revaçtaydı, buralardan birilerini bulan çoktu, ben acaba onları mı denesem diye düşünmedim değil :)))

• Muhteşem
Reactions: 000
Ben internetten tanıştım.bir foto gördüm gülüşü dünyamı aydınlattı. sonra sesini duydum iyi geldi onunla tanıştım va aşık olduk.Evlilikde sıkıntılar yok mu var ama yine olsa yine evlenir yine o siteden onunla tanışırdım.

Hayirli olsun..
Zaten gülüşünü beğendiyseniz olay bitmiştir.

Hangi site çok merak ettim..??

Yani bu nete özel bir durum değil bence. Bir şeyler yaşama derdinde olan çok insan var.

Evet maalesef..
Ben duygusal biriyim.
Cinsellik konusuna bağlanmadan bakamıyorum..
Tabi herkesin tercihi farklı..

Evlenmeden cinsellik istemeyen biri bizi bulur inşalla h..

Ayla öğretmenin sayfasında dans kursu ve dağcılık revaçtaydı, buralardan birilerini bulan çoktu, ben acaba onları mı denesem diye düşünmedim değil :)))

Fotoğrafçılık varmış..

Oradan da çok tanışan oluyormuş..:KK66::KK73::rolleyes:

Kesinlikle! Hele devlete atanmis ogretmen erkekler aman amannn. Hepsinde bir ego bir kucuk daglari ben yarattim havalari. Bir de ogullari ogretmen olan anneler de illa memur kiz istiyor. Cok ornegini duydum cevremde. Eski jenerasyonda kaldi o oturakli duzgun adamlar.
Katiliyorum kac tane ogretmenlerle tanistirildiysam Allah uzak etsin dedirttiler😏

öğrt odasında konusulanlari duysaniz şok gecirirsiniz o halde😁 pek kültürel konusmalar olmuyor tabi okula görede değişiyor. Bende ilk ataninca cok şaşırmıştım daha sonrasında daha düzgün öğretmenler odası da gördüm ilim her zaman irfan katmiyor. Evet bilgililer ancak bilgi nisbetinde ego da artıyor. Benim karsima cikanlar mesela istekleri cok olan, fedakarlik yapmadan onlara uymami bekleyen tiplerdi. Biri hatta ilk görüşme garsonu çağırdı su istedi bana sormadi, birsey ister misiniz diye. Garson gitmedi bana bakti sonradan anladi bu adam😄 dusuncesizdi.. baska görüşmelerimde memurlarla vs oldu ben onlari daha kibar bulmuştum

öğrt odasında konusulanlari duysaniz şok gecirirsiniz o halde😁 pek kültürel konusmalar olmuyor tabi okula görede değişiyor. Bende ilk ataninca cok şaşırmıştım daha sonrasında daha düzgün öğretmenler odası da gördüm ilim her zaman irfan katmiyor. Evet bilgililer ancak bilgi nisbetinde ego da artıyor. Benim karsima cikanlar mesela istekleri cok olan, fedakarlik yapmadan onlara uymami bekleyen tiplerdi. Biri hatta ilk görüşme garsonu çağırdı su istedi bana sormadi, birsey ister misiniz diye. Garson gitmedi bana bakti sonradan anladi bu adam😄 dusuncesizdi.. baska görüşmelerimde memurlarla vs oldu ben onlari daha kibar bulmuştum
Bende meslekdaşlarımla anlaşamam.Bana çok ukala geliyorlar..
Ama en çok doktorlar ukala geliyor.
Hiç anlaşamıyorum.
Bir de çok aşırı çapkınlar.Ama bunun nedeni biraz kadınlar.
Çok şans veriyoruz ondan tanrı kompleksine giriyorlar.
Ama öğretmenleri daha olgun bekliyordum.

Algım yıkıldı.
En efendi grup mühendis aslında.
Ama hiç tanıdığım yok işte..

Saçmalamış o komşu
Insanlar zaten hep artık 30 lu yaslarda evleniyor ki
20 sinde evlenen ya okumamıştır ya akraba Evliliği yapmıştır vs
Evlilik yası Yükseldi

İş İngilizce'si kursuna git çalışanlar için olanı var akşam saatlerinde oraya genelde Eğitimli kişiler gelir.
Elit bir spor salonu olabilir.
Kendi mesleğinle ilgili meslek Odası'nın yemekleri dernekleri vs olabilir oralara da gidebilirsin.
Hatta psikoloji gen miydi öyle bir forum vardı ona üye olabilirsin.

Sürekli birilerini bulma umuduyla yapılınca ya da beklenti olunca olmuyor biraz akışa bırakmak lazım 😁

Evet de..
Ben o yaşı geçtim galiba..
Akışa geçemiyorum..
Mesela çocuk konusunda çok rahatım ama bu konuda değilim..

Neden acaba?
Evlenmenin bu kadar zor olacağını hiç beklemiyordum..

Evet de..
Ben o yaşı geçtim galiba..
Akışa geçemiyorum..
Mesela çocuk konusunda çok rahatım ama bu konuda değilim..

Neden acaba?
Evlenmenin bu kadar zor olacağını hiç beklemiyordum..
Bir araştırmaya göre Türkiye'de 2000 li Yıllara kadar Boşanma oranlarında Artış olurken 2000 den sonra evlenecek aday bulamamada Artış olmaya Başlamış. Evlenememe sorunu ortaya çıkmış yani. Onun da sebebi bence insanlarda güven duygusu azaldı. Büyük ölçüde bundan kaynaklanıyor. Senlik bir durum değil yani :KK66:

Saçmalamış o komşu
Insanlar zaten hep artık 30 lu yaslarda evleniyor ki
20 sinde evlenen ya okumamıştır ya akraba Evliliği yapmıştır vs
Evlilik yası Yükseldi

İş İngilizce'si kursuna git çalışanlar için olanı var akşam saatlerinde oraya genelde Eğitimli kişiler gelir.
Elit bir spor salonu olabilir.
Kendi mesleğinle ilgili meslek Odası'nın yemekleri dernekleri vs olabilir oralara da gidebilirsin.
Hatta psikoloji gen miydi öyle bir forum vardı ona üye olabilirsin.

Ağzı olan konuşuyor işte..
Teşekkür ederim araştıracağım..
Yalnız sayfaları bir daha okudum.
Buraya yazanların bir kısmı ortak arkadaş kanalıyla tanışmış.
Sadece internetten başlangıç yapmışlar.
Ama ortak arkadaş referansı varmış.
Çoğunun mutlu olması ondan galiba..:ıslık:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X