Tabi ki.Bence evlen en güzel insanla evlen. Kendimizi bir erkekle var etmeye çalışmıyoruz. O olsada olmasada biz varız. Ama lüks olarak evlenmek istiyoruz :)
Ama illa ki soracak bunu sormasından doğal birşey yok.
Bu soruya hazırlıklı ol
okcupid :)Hangi site?
Sorun olmazsa yazabilir mısınız?
Burada da yalancilar var, dikkatli olun.okcupid :)
evet - her yerde her türlü insan var sonuçta. Ama burda en azından yüzde ile karşındaki insanla ne kadar uyumlu olduğunu görebiliyorsun. Yine çok dikkatli olmak gerekiyor ama dışarda tanıştığın kişilerde de dikkatli olmak gerekiyor. Tamamen kısmet - nerden olduğu önemli değil.Burada da yalancilar var, dikkatli olun.
Ama pembepanjur a göre falan çok iyi.
Yalnız şunu demeden gecmeyim bu da Tinder ile ayni amaçla kurulmuş.haberiniz olsun
Evet burada yazan üyelerde oldu.Evlilik sitesine pek güvenme canım. Oralardan çok dolandırılan biliyorum.
Psikoloji ile ilgili forum sitesi olabilir. Sadece psikologların buluştuğu. Instagram üzerinden gezi grupları olabilir. Çeşitli forum sayfaları var oralar olabilir. Işte mezun olduğun okulun mezunlar derneği klubü olabilir. Sözlük olabilir vs vs.
Ama doğrudan amaç öyle yazan sitelere guvenme derim.
Ekşi sözlükte çok sıra bekliyorsun ben 3 senedir çaylakım
Evet burada yazan üyelerde oldu.
Evlilik siteleri biraz sakat.
Çok temkinli olmak lazım.
Benim eksisozluk kafama yattı.
Ama orada da çaylak olarak çok bekleyecekmişsin..
Hem orası da bozdu diyende var.
Iste herkes duyduğuna ve yaşadığına göre yorum yapıyor.
Ama temkinli olunması lazım.
O kesin.
Hayırlı olsun..Benim akrabamın komşusu vesile olmuştu eşimle tanışmamabaşka bir ilde çalışıyordum akrabalar sürekli birileri için aracı oluyodu olumlu olmadı hiçbiri sonra ailemin olduğu ile tayinşe geldim akrabalarla bayagıdır görüşemiyoduk günlerine katıldım derken her ay iyi oluyodu görüşüyoduk bizim aracı bayanın oğlunun arkadasıymış illa olsun vs ilk fotoğrafını gösterdi hiç begenmedim ama görüştüm hiçte öyle değilmiş 2 ay sonra ailesiyle tanıştım 11.ayda evlendik kısmet ya bende geç evlendim ama herşeyi sor karşındakine soru işareti bırakma kafanda
Bende 29 yaşındayım. En cok is te digim seylerden birisi evlenmek. O kadar mutlu olan var ki cevremde benim neyim eksik diye düşünüyorum. Bana artk teklif bile gelmiyo. Yasin daha genc di y e elestrenler olacaktir. Ama insani yasadiklari olgunlastrir. Kendimi yalniz hissesiyorum cunku herkes bir hareket halinde evlenip cocuk yapmak baska türlü sorunlar. Artk bende yalniz kendim ile.ilgili degil sorumluluklarım (çocuk, es,.) Olsun istiyorum.olmuyo yapacak bisey yok. Ay cok duygulandim
İnşallah benimde böyle bir evliliğim olur.
Sizin adınıza sevindim..
Benim kuzenim modern görücü usulü tanıştı. 6 ayda evlendi. şimdi eşiyle çok mutsuz.Yani süre önemli.
1,1.5 yıl denemek lazım. Acele etmemek lazım.
amin. süre kadar süreyi nasıl değerlendirdiğiniz de önemli. sürekli buluşup gülüşüp aktivite yaparak mı? daha derinlemesine gözlemler yapacak fırsat yaratarak mı?İnşallah benimde böyle bir evliliğim olur.
Sizin adınıza sevindim..
Benim kuzenim modern görücü usulü tanıştı. 6 ayda evlendi. şimdi eşiyle çok mutsuz.Yani süre önemli.
1,1.5 yıl denemek lazım. Acele etmemek lazım.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.evet netten tanıştım 1 yıl sevgili oldum evlendim ama ne zaman aynı eve girdik adam psikopat çıktı.2 çocuğum var.surekli aldatiliyorum.dayak yiyorum.bosanma asamasindayim.
işte herşey o bir dalla başlıyorÇok teşekkür ederim.
Çok naziksiniz..
Ben çocuk konusunda çok kaygılı değilim.
Çünkü çevremde söz meclisten dışarı iyi anneler yok.
Hepsi ya çocuğunu kontrol etmeye çalışıyor ya çocuğa kendi yapamadıklarını yapması için baskı üstüne baskı yapıyor.
Bir kısmı duygusal şantaj.
Bir kısmı iyice şımartmış. Çocuk ukalanin önde gideni.
Bunları görünce soğudum.
Herkes benim gönderdiğim kreş 20 bin yok benimki 40 bin yok benimki 80 bin...
Yani bunları yarıştırıyorlar.
Kimse maneviyattan bahsetmiyor.
Gidilen alınan herşeyi göze sokmalar
Yok sen çocuğuna sketchers 'dan ayakkabı alamadın mi vah vuh demeler..
Yahu bir durun demek istiyorum.
Benim kuzenlerimde öyle.
Kızının oğlunun fotolarını günde 20 kez paylaşır.
Markalarını göstere göstere.
Ayıp bunlar bence.
O yüzden en bilinçli insan bile anne olunca bu tipleşiyor gözümle gördüm.
O yüzden midem bulanıyor bu gosteristen.
O yüzden hayırlı yetiştirecek isem istiyorm yoksa kalsin
Ama evlilikten alırım bir dal diyesim var yalan yok..
İnternetten tanışıp evlenen arkadaşlarım var. Ama internette genellikle insanlar gönül eğlendirmek ister. Malum sanal ortamda kendini gizlemek kolaydır.niyetini saklayabilirsin.olmadığın gibi görünebilirsin.evliliğe gidecek bir ilişkiyi internetten bulma olasılığın % 5 gibi sanırım.umarım şanslı azınlığa girersin . Ama sen sen ol. Karşındaki kişiye temkinli yaklaş. Mutlu olmanı dilerimHerkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
aslında evet 10-15 sene önceyle şuanki durumlar çok farklıbende evlendim..ki o zaman chat odaları vardı yıl 2001 filan.
6 yıl uzaktan ilişki..
2008 de evlendim.
10 yıldır da evliyiz..
şimdi olsa zor yani .
Teşekkür ederim.Ögretmenlerde cok kibirli maalesef tabi hepsi değilsize ins mütevazi olan denk gelsin.
Cok teşekkür ederim
Amin teşekkür ederim.Synen oyle sehir ici olmasina ozen gosterin enazindan ve inanin kimlik sorun bisekilde yolunu bulursunuz ya yasindan daha genc gosteriyorsunuz kimlige bakayim gibi espiri sekilde olsada bi yaklasiminiz olsun inanin devir cok kotu insallah karsinizada cok iyi biri cikar oyle yada baska yoldan