İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende mutsuz olmak icin evlendim zaten sizin anladginizda bu olmus kimi nerden nasil vururm diye arastiracaginiza once benim ne demek istedigimi bi anlasaydiniz keske.

Ögretmenlerde cok kibirli maalesef tabi hepsi değil size ins mütevazi olan denk gelsin.
Cok teşekkür ederim

O isler belli olmuyor teklif gelmez son ard arda gelir hakkinizda hayirlisi.

Synen oyle sehir ici olmasina ozen gosterin enazindan ve inanin kimlik sorun bisekilde yolunu bulursunuz ya yasindan daha genc gosteriyorsunuz kimlige bakayim gibi espiri sekilde olsada bi yaklasiminiz olsun inanin devir cok kotu insallah karsinizada cok iyi biri cikar oyle yada baska yoldan

Reactions: 000
Evlilik gerçekten kısmet işi nerde nasıl karşınıza çıkacağı belli olmuyor Ve o yol sizi nereye götürür bilemiyorsunuz.Ben daha önce bir evlilik yaptım Ve bir daha kesinlikle evlenmem diyordum.Türkiye şartlarında iyi sayılabilecek bir işim vardı.Eşimle tanıştım hemen evlenme kararı aldım Ve hemen evlendik.Çok zor girdiğim işimden istifa ettim ve yurt dışına yerleştim.Aslında tamamen kumar oynamak gibiydi verdiğim karar.Allaha çok şükür bir gün bile pişman olmadım.Tabi bunun tam tersi de olabilirdi.

Eşimle netten bir siteden tanıştık yaklaşık 7 8 ay sadece telefondan görüştük görüntülü ilk yan yana geldikden sonra tamamen emin olduk birbirimizden. Başka bir şehirde yaşıyordu ben hiç gitmedim 3 4 kez o geldi her gelişinde on gün kadar kaldı olduğum şehirde sabah akşam görüştük. Şu an evliyiz ve gerçekten çok mutluyuz . Sadece aile faktörü sıkıntılı olabilir bu süreçte oda aile yapısına bağlı olarak .

Arkadaşınıza çok sevindim.
Sizin için de hayırlısı buymuş demek ki.

Peki nereden tanıştınız?
Facebook tan tanistk biz. Hatta ben kendisini uzaktan takil etmistm bir süre snra cesaretimi toplayip istek atmıştım o da msj atti sonrasi malum tabi ama cok guzel bir iliskiydi bizimkisi. Evlilige kadar gidebilirdi ama kesinlikle ben isteseydim ama nasip tabi.

Ögretmenlerde cok kibirli maalesef tabi hepsi değil size ins mütevazi olan denk gelsin.
Cok teşekkür ederim
Kesinlikle! Hele devlete atanmis ogretmen erkekler aman amannn. Hepsinde bir ego bir kucuk daglari ben yarattim havalari. Bir de ogullari ogretmen olan anneler de illa memur kiz istiyor. Cok ornegini duydum cevremde. Eski jenerasyonda kaldi o oturakli duzgun adamlar.

Biz de internet tanışma sitesinde tanıştık :)

Bence evlen en güzel insanla evlen. Kendimizi bir erkekle var etmeye çalışmıyoruz. O olsada olmasada biz varız. Ama lüks olarak evlenmek istiyoruz :)

Yeni kimliklerde medeni durum da yazmıyor ki evli mi bekar mı diye anlayamıyor insan

Yeni kimliklerde medeni durum da yazmıyor ki evli mi bekar mı diye anlayamıyor insan
Evet yazmıyor.
Ama benim kimlik eski.
Karşımdakinin yeni olursa evet nasıl anlayacağım..
Bu arada sorularını yazacağım.

Önceki ilişkiler neden olmadı diye aklımda..

Evet yazmıyor.
Ama benim kimlik eski.
Karşımdakinin yeni olursa evet nasıl anlayacağım..
Bu arada sorularını yazacağım.

Önceki ilişkiler neden olmadı diye aklımda..

Bir de şu var, sen ne kadar açık olursan ol karşı taraf olmayabilir. Bence direkt kendini ifşa etmek yerine, tanımaya çalışmak daha doğru. Erkekler yalan söylese bile kendilerini belli ediyor bence.

Şimdi şu da var, ben bir evlilik yaptım, ilk tanıştığım adam niye boşandın dese irrite olurum çünkü çok acı çektim ve hiç tanımadığım birine bunu anlatmak zorunda değilim esasen.

Zor bu işler ya

bende eşimle internette tanıştım 15 yıllık evliyiz.internette her gezen kötü değil benim eşim gayet sadık evine bağlı.tabi kısmete sonuna kadar inanıyorum.Ne yazılmışsa onu yaşıyoruz

Ama illa ki soracak bunu sormasından doğal birşey yok.
Bu soruya hazırlıklı ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…