Teşekkür ederim..Facebook tan.
Teşekkür ederim..Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ki. Koca derdine düşmek filan ne kadar kötü bir üslupla konuşuyorsunuz... İnsanlar pekala evlenmek isteyebilir, istedikleri şekilde de tanışabilirler birbirleriyle. Bilmiyorum evli msiniz, öyleyseniz siz okuyamadığınız için mi evlendiniz? Ne alakası var meslekle evlilik isteğinin? Sapla samanı birbirine karıştırmayı çok seviyoruz...
Allah bağışlasın..Merhabalar, konunuzu yeni gördüm, hemen yazmak istedim.
Ben de eşimle internet üzerinden tanıştım. 7yıldır birlikteyiz, 4 buçuk yıldır da evliyiz. Bir de güzel kızımız var elhamdulillah. Darısı başınıza inşallah.
Ben de önemli olanın tanışılan mecra olduğunu düşünüyorum. Biz sevgili olmak vs için tanışmadık. Ortak bir ilgi alanımız, bir oyun vardı ve orada tanıştık (güvendiğim bir arkadaşımın arkadaşıydı kendisi) ve biz de arkadaş olduk öylece, sonrasında da duygular devreye girdi vs vs
Merhaba tanıdıklarımlailgili ekleme yaptim ama aklıma su geldi. Hangi mecrayi düşünüyorsanız alin bir uyelik deneyin şansınızı. Ne kaybedersiniz. Hemen herkesle illaki yüzyüze gelmek yada kendinizi tanıtmak zorunda değilsiniz ki.Teşekkür ederim..
32 yaşına geldim, biriyle tanışsam bile evleneceğim yaş 34 35, ona rağmen koca derdinde diyorlar.
En çok buna üzülüyorum.
Yahu koca derdinde olsaydım, erkenden evlenirdim.
Ben evliliği 30 yaşından sonra istemeye başladım.
Sevgili Mune,0 000 bizim gençliğimizde internet yoktu, telsiz vardı bir nevi eski zaman interneti diyebiliriz çünkü şehirlerarası veya yurtdışı görüşmeler yapabiliyordunuz ama internetten farklı olarak birbirinize kamera açma, fotoğraf gönderme imkanınız olmuyordu, karşınızdaki kendini nasıl tarif ederse, nasıl anlatırsa o kadar biliyordunuz, kandırılma ihtimaliniz çok yüksekti yani, eşimle böyle tanıştım, yüzünü hiç bilmeden sadece sesini duyarak.
30 yıldır birlikteyiz, 25 yıldır da evliyiz, mutluyuz ama bizim avantajımız aynı muhitin çocukları olmamız, birbirimizi gördük, ailelerimiz hakkında bilgi alma imkanına sahip olduk, internetten tanışmak kesinlikle kötüdür diyemem, yüz yüze tanıştığınız insan da aynı oranda kandırabilir, duygularınızla oynayabilir lakin genellemek istemem, cinsiyet ayırmaksızın bir tespit yapmam gerekirse maalesef internet bizde daha çok kötü yönde kullanılıyor, sanal ortamda oluşturulan bir profil üzerinden her türlü kötülüğü yapmayı kendine hak görenler oluyor ne yazık ki, bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim, umarım hep iyi insanlarla karşılaşır, arzuladığınız huzurlu ve mutlu yuvayı kurarsınız.
Burdan siteyi söylemek pek olmaz gibiÇok sevindim..
Benim yaşlardasınız..
Nereden tanıştınız??
Ben normal yolla tanıştığım birinin evine yalnız gitme taraftarı değilim.
Çünkü şarkısı bile var..
Ateşle barut yanyana durmaz...
Bu arada en beğendiğiniz meslek grubuna Öğretmen demişsiniz bende Öğretmenim. Öğretmenler her zaman Öğretmenlerle evlenmiyorTabi her zaman olacak diye bir durum yok.
Ben zaten illa evlenirim asla demiyorum.
Bu nasip kısmet.
Ben elimden geleni yaparım,olmazsa olmaz zaten.
Ne yaparsam yapayım olmaz.
Ama belki benim gibi evlilik kısmet olmamış, bekar, düzgün birileri vardır diye düşünüyorum..
Hangisiydi.Evet evlilik sitesi idi
Online bir strateji oyunuydu, çok zaman geçti oynayalı amaAllah bağışlasın..
Ne varsa arkadaş ortamında var.
Ne oyunu bu?
Merhaba tanıdıklarımlailgili ekleme yaptim ama aklıma su geldi. Hangi mecrayi düşünüyorsanız alin bir uyelik deneyin şansınızı. Ne kaybedersiniz. Hemen herkesle illaki yüzyüze gelmek yada kendinizi tanıtmak zorunda değilsiniz ki.
Bende 35 yaşımda yaptim 2. Evliliğimi 10 yıllık bekarliktan sonra. Inanın 10 sene sonra evleniyorum dediğimde genelde erken yasta evlenenler (ama mutsuz olanlar) aman saçmalama dediler. Bazilari nedense mutsuz ama evli.
Son eklemem. Koca meraklısı değilsiniz. Herkes hayatta her güzel şeyi yasamak istiyor. Insallah en güzel şekli ile darisi başınızsa.
Arkadaşınıza çok sevindim.Bence evlenilir. Vaktiyle biriyle tanismistim netten gayette guzel giden bir iliskimiz oldu. Cok guzel gidiyordu hersey niyetimizde cok ciddiydi. Tabi bizim baska yönlerimiz uyuşmadı o ayri bir konu. Demek istedigim evlenilir, gayet mutlu da olunur. Bu arada bi arkadasim netten tanistigi bir uzman cavusla evlendi simdi bi kizlari var cokta mutlular. Hersey gönlünüzce olsun:)
Tamam.Burdan siteyi söylemek pek olmaz gibizaten pek iyi bi sitw değil
Allah daim etsin.
Tanışma/ evlilik sitesi miydi?
Benim akrabamın komşusu vesile olmuştu eşimle tanışmamaÇok teşekkür ederim..
Ama eğer risk almazsam da bir şey elde edemeyeceğim.
İş çevremdeki erkekler çok az, olanlarda çok egolu. Çok ukalalar. O yüzden interneti düşündüm.
Çünkü maalesef dost tanıdıkta da yok. Çoğunun oğlu evli.
Yok mesleğe bakmıyorum.Bu arada en beğendiğiniz meslek grubuna Öğretmen demişsiniz bende Öğretmenim. Öğretmenler her zaman Öğretmenlerle evlenmiyorne kadar Öğretmenlerle taniştirildiysam da hic birine ısınamadım. Kimi kibirliydi, kimi egitimden bahsederken ders anlatip cikmak diyordu. Kimisinin ciddi istekleri vardı , isine gelirse diyordu kibarca yani ben öğretmenlerden cok memnun kalmadim acikcasi bunlara ilaveten kendi calistigim kurumda bir öğretmenle tanışmıştım. O da beni aldatıp terk etti. Hepsini suizanda birakamam elbette ancak kendi yaşadıklarımdan sonra mesleği cok ön planda tutmuyorum. Su an görüştüğüm kisi 2 yillik unv mezunu ve ozelde lise mezunlarinin çalışabileceği bi isi yapıyor. Ancak adam gibi adam( en azindan oyle duruyo) :) yanilmazsam size de mesleğe cok takilmamanizi tavsiye edebilirim
sonra neden ayrıldılar?Abim ilk evliliğini internetten tanışarak yapmıştı. Maalesef evlendikten 1.5 yıl sonra ayrıldılar. Tabi bu demek değil internetten evlenilmez. Tanımak gerek, bizimkiler kısa sürede evlenmişti.