Teşekkür ederim..Belli bir kaynak yok canım, ama beğendiklerimi seninle de paylaşırım. Benim biraz deneyimle de yoğrulduğundan okuduklarımla harmanlıyorum
Yok bilmiyorum.başlığa istinaden; metin2 diye bir oyun vardı bilir misiniz. oradan tanışıp evlenen tanıdıklarım bile var.
Ekşi sözlükte önce Çaylak oluyorsunuz ama yazar olmadan da mesaj geliyor.
Hiç faal olmazsanız durduk yere mesaj gelmez zaten memurlar nette de forumlara falan yazın.
Ekşi sözlükte önce Çaylak oluyorsunuz ama yazar olmadan da mesaj geliyor.
Hiç faal olmazsanız durduk yere mesaj gelmez zaten memurlar nette de forumlara falan yazın.
Birde her daim sinirli olanlar var..
Yeni bir bilgiydi benim için teşekkür ederim..
Hangi siteye üye oldunuz merak ettim..Şu sayfayı okuyunca gaza geldim, bu kez belki vardır bir hayır dedim tekrar üye oldum eş bulma sayfasınabir tane mi düzgün insan yok yahu ya da bende şans yok sanırım bu konuda, artık iyice anladım.
Çaylak olunca da mesaj geliyor mu?
Ilginç..
Demek ki erkekler çapkınlıkta hicbir forum tanımıyorlar..
Bir bakayım üye olayım mi diye..
Ama görmeden konuşmak da cok risk..
benimle de paylaşabilir misiniz, herşey kader de evlilik kesinlikle kader
Hangi siteye üye oldunuz merak ettim..
Evet evet geliyor. Bana geliyordu.
Çaylak olunca da mesaj geliyor mu?
Ilginç..
Demek ki erkekler çapkınlıkta hicbir forum tanımıyorlar..
Bir bakayım üye olayım mi diye..
Ama görmeden konuşmak da cok risk..
Benim orada üyeliğim var. Profilimde yas medeni durum cinsiyet vs hiçbirşey yok. Ama her girdiğimde selam tanışalım mı Tarzı mesajlar geliyor :)) profil fotosu falan da yok. Ya da abuk mesajlar geliyor. Çevirimiçi gören saçmalamak için bana yazıyor sanırım :))Memurlar da konuştuğum kim varsa hepsinin de sohbeti çok iyiydi ama sohbet ilerledikten sonra foto görünce bir elektrik alamazsan, samimiyet ilerleyince de aman kırmayayım diye olumsuz olduğunu anlatamıyorsun :) ben de maşallah bu internet olaylarında master yapmışım haberim yok
aynen külli irade cüzzi irade meselesi amaÖzel bir kitap yok ama paylaşırım tabi, hayır evlilik kesin kader değil. Yazılmış ama seçim bizim elimizde. Kader kavramı da ikiye ayrılıyor, değiştirilebilir kader var bir de değiştirilemeyen. Seçimlerimizle kaderimizi değiştirebiliyoruz.
Ha şu da var mesela, bize bir imtihan olarak gelecekse o kişi, evet kader. Ben eski evliliğimin öyle olduğunu düşünüyorum mesela. İmtihandı benim için.
Araştırıyorum bu konuları, okudukça sizlerle de paylaşırım inşallah.
Bir bakacağım..Ben hep haber okuyup çıkıyordum siteden.Benim orada üyeliğim var. Profilimde yas medeni durum cinsiyet vs hiçbirşey yok. Ama her girdiğimde selam tanışalım mı Tarzı mesajlar geliyor :)) profil fotosu falan da yok. Ya da abuk mesajlar geliyor. Çevirimiçi gören saçmalamak için bana yazıyor sanırım :))
Onun da forum bölümü var sanırım oralarda sohbet edeceğin kişiler bulabilirsin konu sahibi. Sohbetini seversen zamanla arkadas olursun.
Üzüldüm..Benim babam mesela mütemadiyen sinirli..Ben bildim bileli sinirli. Yıllar sonra babaannemin ona hiç bakmadığını, sevmediğini istemediğini düşündüğünü söyledi. İstiyor ki herkes ona kral gibi davransın, onu avutsun.
Hayatındaki eksikliklerin acısını böyle çıkarıyorlar.
Üzüldüm..
Zaten aşırı sınırlı insanların çoğunun kendi ile problemi vardır.
Onu da dışarı yansıtıyorlar iste..
Benim onceki sevgilim de anne baba ayrılmıştı.Baba bunları terk etmiş.Ondan mükemmelliyetçi idi.
Benden önce sağlıkçı bir kız arkadaşı olmuş. Sırf kız bir evlilik yapmış diye annesi istememiş.Ayrılmışlar. Bende annen çok büyük konuşuyor kimse boşanmak için evlenmez dedim.Kimse mükemmel değil dedim.Yani kendi de annesi de mükemmelliyetçi idi.
Iyi ki bitti.O zaman çok üzülmüştüm ama mükemmelliyetçi biriyle olmaz olmuyor.
Üzüldüm..
Zaten aşırı sınırlı insanların çoğunun kendi ile problemi vardır.
Onu da dışarı yansıtıyorlar iste..
Benim onceki sevgilim de anne baba ayrılmıştı.Baba bunları terk etmiş.Ondan mükemmelliyetçi idi.
Benden önce sağlıkçı bir kız arkadaşı olmuş. Sırf kız bir evlilik yapmış diye annesi istememiş.Ayrılmışlar. Bende annen çok büyük konuşuyor kimse boşanmak için evlenmez dedim.Kimse mükemmel değil dedim.Yani kendi de annesi de mükemmelliyetçi idi.
Iyi ki bitti.O zaman çok üzülmüştüm ama mükemmelliyetçi biriyle olmaz olmuyor.
Bu arada beni de annesi yaşım 30larda diye istemiyordu. Kadın kimseyi oğluna yakıştıramıyor .Oğlu da 37 yaşında bu arada..
Ben ALES için kayıt olmuştum. Kimse memur değildi herkes özel sektörde çalışan kişiler.Bir bakacağım..Ben hep haber okuyup çıkıyordum siteden.
Ama herkes memur değildir sanırsam..
Sohbet için olabilir..
Bankada çalışıyorsan işin kolay hesapları kontrol et kimde daha çok para varsa ona yaz :)))Bankacıyım 9 senedir, sinirle gelen tiplerin hep ya kendiyle sorunu oluyor, ya da eksiklikleri. Genelde sevilmemiş, önemsenmemiş insanlar.