İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
internetten tanışıp evlenenlerden biride benim..interneti bir vesile olarak görüyorum,eşim karşıma bambaşka biyerde de çıkabilirdi çünkü..
tanıştıgın yerden çok tanıştıgın kişi önemli analiz etmek takıp etmek lazım..
evlıyım ama bazen mutlu bazen mutsuz devam edıyoruz bir şekilde bugünümüze şükür diyelim:)
ama ben özellıkle aile yönünden şanslı olanlardanım..tüm tartışmalarımız bizden kaynaklı ailesini seviyorum:)

• Muhteşem
Reactions: 000
Amin teşekkür ederim.
Niyete girdim.
Ama niyet benden takdir Allah'tan.

Ama 20lerde iken evlenmenin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.

Birkaç gündür bu konuyu dini kaynaklardan da araştırmaya başladım. Din içeriği yazmak yasak ama emin olun ki bazen olmaması olmasından daha iyi. Ki ben evlilik yaptım 6 senelik. Ne kazandın dersen sinir, stres :)

Öyle biri olmalı ki hayatında, hayat arkadaşım diyebileceğin. Diğer türlüsü inan hamallık.

Ben şimdi illa olsun diye değil, olursa istediğim gibi olsun moduna girdim.

Evlilik gerçekten kısmet işi nerde nasıl karşınıza çıkacağı belli olmuyor Ve o yol sizi nereye götürür bilemiyorsunuz.Ben daha önce bir evlilik yaptım Ve bir daha kesinlikle evlenmem diyordum.Türkiye şartlarında iyi sayılabilecek bir işim vardı.Eşimle tanıştım hemen evlenme kararı aldım Ve hemen evlendik.Çok zor girdiğim işimden istifa ettim ve yurt dışına yerleştim.Aslında tamamen kumar oynamak gibiydi verdiğim karar.Allaha çok şükür bir gün bile pişman olmadım.Tabi bunun tam tersi de olabilirdi.
Hayırlı uğurlu olsun..
Çok sevindim.
Evet bende aynı fikirdeyim.
Evlilik bir kumardır.
Iyi de çıkabilir kötü de.
Evet iyi tanıyarak bu riski aza indirebilirsin ama riski tamamen sıfırlayamazsın.
Çünkü her insanın başkalarına göstermediği bir yönü olabilir.

Umarım Bende sizin gibi şanslı olurum.

🤚🏼🤚🏼 Eşimle netten bir siteden tanıştık yaklaşık 7 8 ay sadece telefondan görüştük görüntülü ilk yan yana geldikden sonra tamamen emin olduk birbirimizden. Başka bir şehirde yaşıyordu ben hiç gitmedim 3 4 kez o geldi her gelişinde on gün kadar kaldı olduğum şehirde sabah akşam görüştük. Şu an evliyiz ve gerçekten çok mutluyuz . Sadece aile faktörü sıkıntılı olabilir bu süreçte oda aile yapısına bağlı olarak .
Hayirli olsun.
Sadece şu kafama takıldı.
7 8 ay hiç görüşmeden neden konuşma kararı aldınız?

Biraz çok bir zaman değil mı?

Bir de şu var, sen ne kadar açık olursan ol karşı taraf olmayabilir. Bence direkt kendini ifşa etmek yerine, tanımaya çalışmak daha doğru. Erkekler yalan söylese bile kendilerini belli ediyor bence.

Şimdi şu da var, ben bir evlilik yaptım, ilk tanıştığım adam niye boşandın dese irrite olurum çünkü çok acı çektim ve hiç tanımadığım birine bunu anlatmak zorunda değilim esasen.

Zor bu işler ya :KK43:
Aynen zor..
Ama risk almadan da hayatta hiçbir şey olmaz.

O yüzden doğru biri için bu risk bence alınmalı..

Burada da yalancilar var, dikkatli olun.
Ama pembepanjur a göre falan çok iyi.
Yalnız şunu demeden gecmeyim bu da Tinder ile ayni amaçla kurulmuş.haberiniz olsun
Yani pembe panjur da mı günübirlik ilişki sitesi yani?

Ekşi sözlükte çok sıra bekliyorsun ben 3 senedir çaylakım :KK43:(
Memurlar net var
Orası olabilir. Orada da çok evlenen var.
3 sene mi..:KK57:
Ben 3 sene sonra 35 yaşında olacağım.. :oops:
Yok kalsın o vakit..

Memurlar.net üyeligim var ama şu ana kadar öyle bir tanışma isteği hiç olmadı.

amin. süre kadar süreyi nasıl değerlendirdiğiniz de önemli. sürekli buluşup gülüşüp aktivite yaparak mı? daha derinlemesine gözlemler yapacak fırsat yaratarak mı?
unutmayın, parfümünü sürmüş, takım elbisesini giymiş, restoranda yemeğe gelmiş, gözünüzün içine bakan insanı sevmek kolaydır. fragmanı geçip gerçek hayatta görmeye çalışın.
inşallah sizin de bir an önce 'iyi ki bu olmuş' diyeceğiniz eşiniz karşınıza çıkar. sevgiler.
Çok teşekkür ederim.
Umarım tüm isteyenler için tez zamanda doğru insan olur.
Işte gerçek hayatta görmek için neler yapılmalı..
Bunu bir düşünmek lazım.
Ama bir arkadaşım aşırı sınırlı olduğunda bile sana seviyeli kibar davranmaya çalışıyorsa o adamdan zarar gelmez demişti.
Burada da bir üye garsonlara nasıl hitap ediyor bir bak demişti.

Küçük ipuçlarını takip etmem lazım.

Ben eşimle internetten tanıştım.12 yaşındaydım hatta tanıştığım zaman. 3 sene sevgili olup ayrıldık daha sonra barıştık 3 ay önce Mart'ta da evlendik.Şu an her şey çok iyi gidiyor. Ben asla evlenmem diyen bir insandım, yurtdışı hayallerim vardı ama şu an gözümde kalmadı iyi ki bu tercihi yapmışım diyorum.Okuluma da devam ediyorum.
İnternetten tanışmalarda tek sıkıntı aileleri tanıyamamak ama benim şansıma çok iyi insanlar aile eksikliğini hiç yaşamayacağım gibi. Bu kadar psikolojik,fizyolojik,maddi manevi yoksunluk sorunum olmasına rağmen beni kabul edip destek olan tek insan oldu hayatımdaki. Çok mutluyum.
İnternetten malûm sitelerden tanışılıp evlenmeye inanmıyorum ama oyun,forumvs yerlerden tanışıp evlenen insanlara inanıyorum. Bir de taviz vermemek önemli.
Benim olumsuz olan internet üzerinden bir ilişkim daha olmuştu. Sürekli kendini acındırarak beni derslerimden,sosyal yaşantımdan uzaklaştırmıştı ve onunla asla buluşmadık.Bana hiçbir yararı olmadı aksine zararı oldu. O yüzden zarar veren bir ilişkiyse kaçın bence ama zarar değil mutluluk veren düşününce gülümseten bir ilişkiyse düşünülebilir.
Hayırlı olsun.
Okulunuza mutlaka devam edin.
Evet standartlarını koymazsan karşıdaki adam seni kullanmaya çalışır.
Benimde standartlarım var.Onlardan taviz vermeyi düşünmüyorum.
Bence denk gelirse evlenirsin de ama karşındaki çok iyi biri olmalı.

Düzgün insan nette de vardır ama sayı cok az maalesef.

internetten tanışıp evlenenlerden biride benim..interneti bir vesile olarak görüyorum,eşim karşıma bambaşka biyerde de çıkabilirdi çünkü..
tanıştıgın yerden çok tanıştıgın kişi önemli analiz etmek takıp etmek lazım..
evlıyım ama bazen mutlu bazen mutsuz devam edıyoruz bir şekilde bugünümüze şükür diyelim:)
ama ben özellıkle aile yönünden şanslı olanlardanım..tüm tartışmalarımız bizden kaynaklı ailesini seviyorum:)
Hayirli olsun.
Sevindim.

Peki nereden tanıştınız?

Çok teşekkür ederim.
Umarım tüm isteyenler için tez zamanda doğru insan olur.
Işte gerçek hayatta görmek için neler yapılmalı..
Bunu bir düşünmek lazım.
Ama bir arkadaşım aşırı sınırlı olduğunda bile sana seviyeli kibar davranmaya çalışıyorsa o adamdan zarar gelmez demişti.
Burada da bir üye garsonlara nasıl hitap ediyor bir bak demişti.

Küçük ipuçlarını takip etmem lazım.

Trafikte sinirli mi sakin mi o da çok önemli. Trafikte sinirli olan erkeklerin cinsel yetersizliği olabiliyormuş, ki ben test ettim onayladım eski eşim aynen öyleydi.

• Şaşırdım
işte herşey o bir dalla başlıyor :KK70:
evlilik mi sigara mı daha zararlı derseniz evlilik derim :))
zira ilk evliliğimde üzüntüden, stresten ölümden döndüm
ama siz bunları değil iyi evlilikleri örnek alın efendim
bu arada sizin çevrenizin gelir durumu baya iyimişte ondan öyle oluyordur
yoksa asgari ücretle yada memur maaşıyla, ancak devletin kreşelerine gönderebiliyoruz marka kıyafetler hak getire
ayrıca çok çabuk büyüyorlar bir giydirdiğin ikinciye zor oluyor filan o kadar para vermeye gerek var mı ya
inşallah hayırlı bir eşiniz ve hayırlı evlatlarınız olur :KK200:
Yok benim çevrem değil hepsi.Bende ortalama bir yaşantıdayım.
Duyduklarim.
Kulağıma çalınanlar.
Bazı densiz tipler yüzünden duyulanlar.
Yoksa herkes böyle değil.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Hayırlı ise evleneyim hayırsızsa istemiyorum.
Çünkü ne yalan diyeyim rahatım.Sorumluluklarım sırf kendime karşı.O yüzden iyi biri olmadan o kadar sorumluluk altına girmek iyi değil..

Sigara da zararlı ama evliliği daha görmedim ona birşey diyemeyeceğim.. :KK48:

Birkaç gündür bu konuyu dini kaynaklardan da araştırmaya başladım. Din içeriği yazmak yasak ama emin olun ki bazen olmaması olmasından daha iyi. Ki ben evlilik yaptım 6 senelik. Ne kazandın dersen sinir, stres :)

Öyle biri olmalı ki hayatında, hayat arkadaşım diyebileceğin. Diğer türlüsü inan hamallık.

Canım o dini kaynakları bana özelden yazar mısın rica etsem?
Çok merak ettim..

Çok doğru düşünüyorsun..:KK9:

Trafikte sinirli mi sakin mi o da çok önemli. Trafikte sinirli olan erkeklerin cinsel yetersizliği olabiliyormuş, ki ben test ettim onayladım eski eşim aynen öyleydi.
Bak buna çok şaşırdım.
Hiç aklıma gelmezdi.

Bak buna çok şaşırdım.
Hiç aklıma gelmezdi.

Ben niye sinirli bu adam trafikte der dururdum, araştırınca anladım. Normalde sakin gözükür çünkü, trafiğe çıktığımız an o kadar sinirli oluyordu ki, yanında gerilmekten konuşmuyordum bile. 15 dk lık yolda tüm gün yetecek kadar geriyordu beni.

Bir çok diktatör içinde aynısını diyorlar :)

• Komik

benimle de paylaşabilir misiniz, herşey kader de evlilik kesinlikle kader

başlığa istinaden; metin2 diye bir oyun vardı bilir misiniz. oradan tanışıp evlenen tanıdıklarım bile var.

• Muhteşem

3 sene mi..:KK57:
Ben 3 sene sonra 35 yaşında olacağım.. :oops:
Yok kalsın o vakit..

Memurlar.net üyeligim var ama şu ana kadar öyle bir tanışma isteği hiç olmadı.

Ekşi sözlükte önce Çaylak oluyorsunuz ama yazar olmadan da mesaj geliyor.
Hiç faal olmazsanız durduk yere mesaj gelmez zaten memurlar nette de forumlara falan yazın.

• Beğen
Ben niye sinirli bu adam trafikte der dururdum, araştırınca anladım. Normalde sakin gözükür çünkü, trafiğe çıktığımız an o kadar sinirli oluyordu ki, yanında gerilmekten konuşmuyordum bile. 15 dk lık yolda tüm gün yetecek kadar geriyordu beni.

Bir çok diktatör içinde aynısını diyorlar :)
Birde her daim sinirli olanlar var..
Yeni bir bilgiydi benim için teşekkür ederim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X