İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben metropol bi sehirde olsam da kendi istedigim yere cagiriyorum ortak mutabikta kalarak bazen. Karsida ki kisinin istedgi yere gitmem mesela bilmiyorum.
Evet senin yanına gelmesi daha iyi.
Bildiğin bir muhit olması çok daha iyi..
Ve kalabalık bir saatte olmalı..

Çok teşekkür ederim..
Ama eğer risk almazsam da bir şey elde edemeyeceğim.
İş çevremdeki erkekler çok az, olanlarda çok egolu. Çok ukalalar. O yüzden interneti düşündüm.

Çünkü maalesef dost tanıdıkta da yok. Çoğunun oğlu evli.

Tabi her zaman olacak diye bir durum yok.
Ben zaten illa evlenirim asla demiyorum.
Bu nasip kısmet.
Ben elimden geleni yaparım,olmazsa olmaz zaten.

Ne yaparsam yapayım olmaz.
Ama belki benim gibi evlilik kısmet olmamış, bekar, düzgün birileri vardır diye düşünüyorum..

Peki hangi mecralardandı?
Eğer karar verirsem oralardan uzak durayım..

İnşallah benimde böyle bir evliliğim olur.
Sizin adınıza sevindim..
Benim kuzenim modern görücü usulü tanıştı. 6 ayda evlendi. şimdi eşiyle çok mutsuz.Yani süre önemli.

1,1.5 yıl denemek lazım. Acele etmemek lazım.

ben 33 yasındayım ve internetten tanıstıgımla temmuzda nişanım olacak..
İşyerinden bi arkadasım bir sosyal ağdan bi erkekle konusuyo şuan görusme de oldu htta. dun sordum evet konusmaya devam ediyolrmş :)
Çok sevindim..
Benim yaşlardasınız..
Nereden tanıştınız??

çok üzüldüm ama yani o da tam tanımadıgı birinn evine neden gitmiş ki bırakın interneti normalde de birinn vasıtasyla tanısılsa bile gidilmez eve fln..

Ben normal yolla tanıştığım birinin evine yalnız gitme taraftarı değilim.
Çünkü şarkısı bile var..
Ateşle barut yanyana durmaz...

Var hem de bir kaç çift tanıyorum. Oluyo yani, işte karşılaşıp tanışanlarınki gibi anam babam usülü. Çok da şey etmemek lazım.

Reactions: 000
Var hem de bir kaç çift tanıyorum. Oluyo yani, işte karşılaşıp tanışanlarınki gibi anam babam usülü. Çok da şey etmemek lazım.
Sevindim, nereden tanıştılar peki?
Hangi mecradan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…