Evet senin yanına gelmesi daha iyi.Evet ben metropol bi sehirde olsam da kendi istedigim yere cagiriyorum ortak mutabikta kalarak bazen. Karsida ki kisinin istedgi yere gitmem mesela bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim..Maalesef artık insanlara güvenmek çok zor Ve bu duruma gelmek çok üzücü.Sadece internetten değil normal tanışanların bile başına neler geliyor.Dediğiniz gibi Allahım herkesi iyilerle karşılaştırsın kötülere fırsat vermesin
Çok teşekkür ederim..
Sanırım aldatmalar gene netten tanıştığı kişilerle oldu değil mi?
Evlilik sitesine giriim bi bakiim dedim bu konudan sonra...Adamın biri mesaj hazırlamış kopyala yapıştır şeklinde atıyor...Bakınız ideal koca adayıKadınlar ne isteri çözmüş arkadaş aklınca
bekarım evlenmedım ama bsanmıs bekar ayrım yapmıorum calısıorum kendı ısyerım oto alım satım kıralama dukanım var kendıme aıt 2 evım var gozu tok ınsanım amaıcm yuva kurmak evlenmeden opusmek oksama elleme sevmem ıstemem bu tarz seylerı evlenmeden karım olmadan asla ısım olmaz bulusunca bıle karsıma oturturum yesıl gozluyum 1.71 boyum 72 kıloyum atletık yapım var kopeklerı cok severım 2 aylık golden kopegım var kucuk daha onunla yasıorum alkol almam sıgara dısında bıseyım yok onuda bırakırım esım bırak derse yemek temızlık bılasık severım yapmayı esımle beraber karı kız kumar arkadas esrar hap vs ısım olmaz allahta gostermesın bole bı ınsanım yasa onem vermem askım kocam de evlenene kadar maddı manevı bakıcam sana hemde elın elıme degmeden
Twitter yok bende.
Açsam mı?
Çok tatlı bir tanışma hikayesi..
Tabi her zaman olacak diye bir durum yok.Facede bazi gruplar hala etkin.. eğitimle ilgili bir kac faal grupta yorum yaziyorum bazen. Ve messengerdan mesaj atip tanismak isteyenler oluyor. Kendi meslek grubumdan. Direkt arkadaslik sitesi yerine bunu deneyebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili gruplara üye olup biraz da yorum yapın benceya da beğendiğiniz biri olursa tanismak icin bahane oluşturacak bir mesaj atın. Sorunuza gelirsem bence normal ben yillardir mantıksız buluyordum, ciddi yaklasanlara da sicak bakmadim. Cevremden tanistirildiklarimin da hic hayrini gormedim ondan fikrim değişti biraz:)
Malesef aldatmalar internetten tanistigim kisiler tarafindan gerceklesti.
Acaba olacak mı ben ondayım?bakalım sizin kısmetiniz nerden gelcek
dilerim yakın zamanda oltaya takılır
Peki hangi mecralardandı?30 yaşımdayım.. 10 yıldır nette bir sürü erkekle tanıştım.. hepsi birbirinden kalitesiz tiplerdi.. sadece ve sadece bir tanesi kaliteli terbiyeli gelecek düşündüğüm biriydi.. bakın koca 10 yılda sadece 1 tane..!! Kaç kişiyle tanıştın dersen sayısını bilmiyorum.. çok kişiydi..!!. Neti tavsiye etmiyorum... uçkur düşünü paranızı yeme derdindeler..
İnşallah benimde böyle bir evliliğim olur.evet ben aynı bahsettiğiniz şekilde evlendim. çok da mutluyum.
ama elbette olay internetten tanıştık evlendik kadar basit değil. daha önce başarısız denemelerim de oldu, hiç elektrik alamadığım, tek seferde görüşmeyi kestiğim. eşimle internetten tanıştık, benim de 30unda bir insan olarak evlilikle ilgili, karşımdakiyle ilgili belki katı sayılabilecek beklentilerim, olmazsa olmazlarım vardı. tanıştıktan sonra 1,5 yıl görüştük. bu süreçte hem akışta kalmaya, evliliği tek odağım olarak tutmamaya çalıştım, hem de karşımdakini her yönüyle değerlendirdim. yani hayat arkadaşım olabilir mi? ailesi, siyasi görüşü, ev işlerine bakışı benim beklentimle paralel mi, çocuk yetiştirmek için ortak değerlerimiz uyumlu mu bütün bunları tartarken ilişkiden keyif alıyor muyuz, heyecan duyuyor muyuz, herşeyin kötü veya stresli gittiği bir iş gününde onun sesini duymak istiyor muyum yoksa ayy şimdi bi de onunla mı uğraşıcam diyorum gibi.
şu an iyi ki o olmuş dediğim bir evliliğim var.
Çok sevindim..ben 33 yasındayım ve internetten tanıstıgımla temmuzda nişanım olacak..
İşyerinden bi arkadasım bir sosyal ağdan bi erkekle konusuyo şuan görusme de oldu htta. dun sordum evet konusmaya devam ediyolrmş :)
çok üzüldüm ama yani o da tam tanımadıgı birinn evine neden gitmiş ki bırakın interneti normalde de birinn vasıtasyla tanısılsa bile gidilmez eve fln..
Çok üzüldüm..Malesef aldatmalar internetten tanistigim kisiler tarafindan gerceklesti.
Evet düşünüyorum.bence açın sosyal medya olarak kullanılabilecek tek şey twitter.
Ama orada uzun süre çaylak kalıyorsunuz galibaEvet düşünüyorum.
Burada C captain price nişanlısıyla ekşisözlükte tanışmış.
Oraya da üye olabilirim.
Hem ben yazmayı seviyorum..
Ne kadar süre???Ama orada uzun süre çaylak kalıyorsunuz galiba
Sevindim, nereden tanıştılar peki?Var hem de bir kaç çift tanıyorum. Oluyo yani, işte karşılaşıp tanışanlarınki gibi anam babam usülü. Çok da şey etmemek lazım.
Facebook tan.Sevindim, nereden tanıştılar peki?
Hangi mecradan?