İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik sitesine giriim bi bakiim dedim bu konudan sonra...Adamın biri mesaj hazırlamış kopyala yapıştır şeklinde atıyor...Bakınız ideal koca adayı 😃😃😃 Kadınlar ne isteri çözmüş arkadaş aklınca

bekarım evlenmedım ama bsanmıs bekar ayrım yapmıorum calısıorum kendı ısyerım oto alım satım kıralama dukanım var kendıme aıt 2 evım var gozu tok ınsanım amaıcm yuva kurmak evlenmeden opusmek oksama elleme sevmem ıstemem bu tarz seylerı evlenmeden karım olmadan asla ısım olmaz bulusunca bıle karsıma oturturum yesıl gozluyum 1.71 boyum 72 kıloyum atletık yapım var kopeklerı cok severım 2 aylık golden kopegım var kucuk daha onunla yasıorum alkol almam sıgara dısında bıseyım yok onuda bırakırım esım bırak derse yemek temızlık bılasık severım yapmayı esımle beraber karı kız kumar arkadas esrar hap vs ısım olmaz allahta gostermesın bole bı ınsanım yasa onem vermem askım kocam de evlenene kadar maddı manevı bakıcam sana hemde elın elıme degmeden

Ya şimdi cidden kötü konuşcam ya.Sanki psikolog olunca insani duygularınızımı aldırıyorsunuz.Profda olsa,doktorda,mühendiste,öğretmende insan duyguları olan bir varlık sonuçta.Akşam yatağa yatınca birine sarılmak istiyorsun, hormonları aldırmıyorya bu insanlar,sevişmek anne olmak istiyorlar.Canı sıkıldığında başını birinin omzuna yaslamak istiyorlar.Kariyer sahibi,para sahibi olunca kocaya ihtiyaç yok deyip bide evlenmek isteyeni aşağılamak nasıl cahilce birşey.Herkesin kendi hayatı kim nasıl isterse öyle yaşasın.Yeter artık insanlara aaa sen böylesin neden bunu yapıyorsun denmesin.Bırakın insanlar başkalarının hayatına zararı olmayan duygularını,isteklerini yaşasınlar.Sende bu eleştirileri takma evlenmek istemen çok normal, insanlardan fikir almanda normal.Işleri sadece yermek olan bu insanlar ne zaman işe yarar bişey yapacaklar acaba
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Ben yalnızlıktan çok ama çok bunaldım.
Bunu dediğim için utanmıyorum. Artık çekirdek ailem yetmiyor. Bir yerden sonra karşı cins tarafından sevmek sevilmek istiyorum.
Ben o kişileri de anlıyorum. Tahminen evliler ve iki kişilik yalnızlık yaşıyorlar. Fakat onların suçlusu biz değiliz. Ben tek kişilik yalnızlık yaşıyorum. Bu daha zor.
Evet toplumdayım, arkadaşlarım var ama yetmiyor.
Herkes küçük çekirdek ailesine çekiliyor bazen, bir sorunun oluyor arıyorsun ama hiçbir arkadaşın müsait olmuyor.
Böyle içinde tuttuğun o olayla kalıyorsun.
Tabi ki her zaman olmuyor ama bazen çok bunalıyorsun.
O yüzden Allah kimseyi yalnız bırakmasın diyorum.
Herkesin çocuğu olmak zorunda değil.Ama herkes yanında birini ister.
Yaşım artık 32, insanları az çok anlıyorum. Ve bazı serseri, tehlikeli insanları anlayabileceğimi düşünüyorum.

Mesela yaşım 25 olsa böyle bir konu açmazdım. Ama 30 yaşından sonra çoğu hayat deneyimin olmuş oluyor.

Hayatınızda hiç mmorpg oynamamışsınız bu yüzden bilmeden yorum yaptınız ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Wow, Lotr, Gw2, Skyrim ve şu anda da BDO olmak üzere 15 senedir online oyun oynuyorum. Bu oyunlarda klan buluşmaları olur, hepsine tek tek gitmişimdir ve ilk kez sevgilim olmuştur. Orada abi kardeş, abla kardeş ilişkileri kurulur. Belki günde 5 saat düzenli konuştuğunuz insanlardır ve arkadaşlığınızı reele dökersiniz. Tanışıp arkadaş olduğum belki yüz kişiden birsi ile birbirimizden hoşlanmamız doğaldır.

Daha önce ekşi sözlük ve yeditepe sözlük buluşmalarına da gittim.
Bu oyunu günde kaç saat oynuyordunuz?
Ben akşam max. 1 ,1.5 saat oynayabilirim olursa..
Az mı?:ıslık:

İnternetten tanışmalara olumsuz bakmıyorum.
Çok doğal bence.
Hatta işini bilen biri sosyal medya profillerinden insanı daha kolay tanıyabilir bile..

Tanıştığınız yer önemli bence ama.
Mesela burası karma bir forum olsaydı, burada tanışma çok uygun olurdu.
Amaç direk bu olmadan gelişigüzel gelişen hoşlantılar daha güvenilir bence..

Sevmek, sevilmek bir yaşın ihtiyacı.
Allah gönlünüze göre versin.
Burası karma olsa inanın bir iki kere hakkımı denerdim.
Çok güzel olurdu ama kadın kadınayız işte..:cool:
Ama burayı da seviyorum..

Amin Allah inşallah gönlüme göre verir.

Oynamadım eksikliğini de hiç hissetmedim. Aynı şey o platformda da başınıza gelebilirdi. Flört sitesi olmasına gerek yok. Kaldı ki flört sitesi olmayan sitelerde de flört ediliyor örnek olarak.
Herkesin kendi tercihi. Tabi ki çok dikkatli olmak lazim internet üzerinden olan her şey için (flört, arkadaşlık,oyun vs.)
Kötü insan her yerde var.
Zaten tanıdık olmayan her durumda risk var.
Vapurda da tanışsan var, nette de.
Anca tanıdık olacak o zaman, daha emin olursun.
Benim en korktuğum evli çıkması.
O tam yıkım olur.

Keşke polis olsaydım, tüm bilgilerine bakabilirdim..

Evlenmedim ama bende cok cekingen biri oldugum icin 1 iliskim haric gerisi internetten oldu. Toplamda 4 iliskim oldu en uzunu 3 sene surdu suanki iliskimde 7. Aya girecegiz. Olumsuz olmasinin sebebi internetten tanışmış olmam degil karsimdakilerin karakterleriyle alakali yuz tuze gorustugum takintili biriydi ya benimsin ya kara topragin kafasindaydi. Internetten olan 2 side aldatilma sonucu biraktim. Sonuncuda internetten ona yasadigim tecrubelerden dolayi guvensizim. Tamamen internetten tanismak sans isi. Kelekte cikabilir olgun biridw bu sans birde senin ipuclarini gormenden iyi yakalamandan olur. Dikkatli ele adaylari. Umarim istedigin gibi birini bulursun.
Çok teşekkür ederim..
Sanırım aldatmalar gene netten tanıştığı kişilerle oldu değil mi?

Kötü insan her yerde var.
Zaten tanıdık olmayan her durumda risk var.
Vapurda da tanışsan var, nette de.
Anca tanıdık olacak o zaman, daha emin olursun.
Benim en korktuğum evli çıkması.
O tam yıkım olur.

Keşke polis olsaydım, tüm bilgilerine bakabilirdim..
Yani tanıdık önerince de hepsi iyi mi çıkıyor . Hiçbir şeyin garantisi yok ki.
Eğer garanti olsaydı bazı şeyler burada her gün kocam çok değişti, sevgilim önceden ilgiliydi vs konu acilmazdi

• Muhteşem
Reactions: 000
Evlilik sitesine giriim bi bakiim dedim bu konudan sonra...Adamın biri mesaj hazırlamış kopyala yapıştır şeklinde atıyor...Bakınız ideal koca adayı 😃😃😃 Kadınlar ne isteri çözmüş arkadaş aklınca

bekarım evlenmedım ama bsanmıs bekar ayrım yapmıorum calısıorum kendı ısyerım oto alım satım kıralama dukanım var kendıme aıt 2 evım var gozu tok ınsanım amaıcm yuva kurmak evlenmeden opusmek oksama elleme sevmem ıstemem bu tarz seylerı evlenmeden karım olmadan asla ısım olmaz bulusunca bıle karsıma oturturum yesıl gozluyum 1.71 boyum 72 kıloyum atletık yapım var kopeklerı cok severım 2 aylık golden kopegım var kucuk daha onunla yasıorum alkol almam sıgara dısında bıseyım yok onuda bırakırım esım bırak derse yemek temızlık bılasık severım yapmayı esımle beraber karı kız kumar arkadas esrar hap vs ısım olmaz allahta gostermesın bole bı ınsanım yasa onem vermem askım kocam de evlenene kadar maddı manevı bakıcam sana hemde elın elıme degmeden
İnanmıyorum...
Gönüldensevenlerde mi bu mesaj...?????:ruh::KK70::KK70::KK70:
Bu adam kim böyle..

Herkese Merhaba,:KK52:
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.

Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.

Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.:KK200:
Benimçok yakın iki arkadasım internetten tanışıp evlendi hatta biz üniversiteyken tanışmıştı biri 4 yıl çocugun okulu bitirip gelmesini bekledi çok mutlu ikiside bir akrabamız tanıştı evlendi sürekli psikolojik şiddet gördü kundakta bebeği ile geri döndü ben çok inandırıcı bulmuyorum intetnetten tanışmayı fiziki görüp vakit geçirdiğin kişi bile evlenince değişiyor tabiki kendi fikrin

• Beğen
Reactions: 000

Yazıştın mı?
Bu konudan sonra gönüldensevenlere 250 bekar kadın bizim forumdan üye oluyormuş..
olur mu olur..:KK70::KK70:

Yani tanıdık önerince de hepsi iyi mi çıkıyor . Hiçbir şeyin garantisi yok ki.
Eğer garanti olsaydı bazı şeyler burada her gün kocam çok değişti, sevgilim önceden ilgiliydi vs konu acilmazdi
Gerçi o da doğru..
Referans aslında adamın ailesinedir.
Adam bazen manyak çıkar.Onu da aracılar bilemez.

O yüzden evet risk her yerde..

Benimçok yakın iki arkadasım internetten tanışıp evlendi hatta biz üniversiteyken tanışmıştı biri 4 yıl çocugun okulu bitirip gelmesini bekledi çok mutlu ikiside bir akrabamız tanıştı evlendi sürekli psikolojik şiddet gördü kundakta bebeği ile geri döndü ben çok inandırıcı bulmuyorum intetnetten tanışmayı fiziki görüp vakit geçirdiğin kişi bile evlenince değişiyor tabiki kendi fikrin
Akrabanıza çok üzüldüm.
Çok üzüldüm..
Hangi siteden tanışmışlardı?

internetten tanışmak demişken ben en samimi arkadaşımla bir radyo programının sitesinden tanışmıştım. zekirdek : ) biz lisedeyken popiydi hala duruyormuş az önce baktım ama twitterdan iletişim sağlanıyor galiba ben oyumu twitterdan yana kullanıyorum :d radyo programındaki konuya göre twitt atabilirsiniz siz de.
Twitter yok bende.
Açsam mı?
Çok tatlı bir tanışma hikayesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X