İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben varım :)
MSN'de tanıştık, farklı şehirlerdeydik 1 yıl içinde evlendik. 12 yıldır evli, mutlu, çocukluyuz. :)

Çocuklarımız nasıl tanıştığımızı sorduğunda arkadaşlarımız tanıştırdı diyoruz çünkü internetten tanıştığınız birine güvenmek çok büyük bir risk. Şimdi geriye dönüp baktığımda beni Allah korumuş diyorum, karşıma manyağın biri de çıkabilirdi.

Zaten çoğunluk cinsellik arıyormuş.
Ben cinsellik aramıyorum.

Yani evlenmeden aramıyorum o yüzden internete şüphe ile bakıyorum.

Sitelr iyi degil bencede. Ama sosyal mecrada dikkatli gozlem ile sorun olmaz bana gore. Cnim zaten herkes sapik cikcak dye birsey yok. Disarda tanidigimiz insanlara ne kadar guvenebiliriz ki onlar nasil yaklasacak oda var. Suan herkes internette tanisiyo bizim koyler arasi iletisim bile bu sekilde tanismak icin eklesiyolar kuzenim oyle tanismis mutlular suan. Tanistiktan sonra tanirsin hmen evlenmedigin surece sorun olmaz diye dusunuyorum. Yillarca tanismis okuldan sevgili olanlar da mutsuz insanlar olabiliyo birzda sans ay cok konustum hayirlisini diliyorumm ins...

Reactions: 000
Valla 3 seneyi geciyor onlar tanisali, site olarak bilmiyorum hangisi, sadece internetten tanistiklarini biliyorum
Çok sevindim.
Allah Herkese güzel eşler nasip etsin.

Tabi isteyene..

Aynen.
Burada püf nokta hemen güvenmemek ve hemen bağlanmamak.
Ve hemen buluşmak.Adamı yüzyüze görmek.

Ben bu yolu kullanırsam 2 3 ay görüşmeden mesajlaşmak istemem açıkçası.

Yok tinder olayını hiç düşünmüyorum. Oradan da evlenen vardır ama öncesinde büyük ihtimal cinsellik yaşamışlardır.
Ben evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum.
O yüzden olmaz.

Ama başka yerlere açığım..

internetten tanışmak demişken ben en samimi arkadaşımla bir radyo programının sitesinden tanışmıştım. zekirdek : ) biz lisedeyken popiydi hala duruyormuş az önce baktım ama twitterdan iletişim sağlanıyor galiba ben oyumu twitterdan yana kullanıyorum :d radyo programındaki konuya göre twitt atabilirsiniz siz de.

Evet bir zamanlar msn vardı hatırlıyorum.
Zaman.cok cabuk geçiyor.
Allah bozmasın.
Keşke o zaman bende deneseydim.
Belki bende evliydim.

Neyse kısmet şimdi önüme bakıyorum..

mutlu olanda var mutsuz olanda...şans meselesi

Aynen.
Burada püf nokta hemen güvenmemek ve hemen bağlanmamak.
Ve hemen buluşmak.Adamı yüzyüze görmek.

Ben bu yolu kullanırsam 2 3 ay görüşmeden mesajlaşmak istemem açıkçası.

Evet ben metropol bi sehirde olsam da kendi istedigim yere cagiriyorum ortak mutabikta kalarak bazen. Karsida ki kisinin istedgi yere gitmem mesela bilmiyorum.

Sakın ama sakın evlilik, flört sitelerine üye olmayın. Oradakiler genelde evli, cinsellik için, para yemek için kendine köle aradığı için üyeler. Sosyal nedta desen kimse kusura bakmasın o erkekler kaç kıza yazıyor dönüş yapanla birlikte oluyor, genelde sosysl medyada kovalamaya devam ediyor. Ben de internetten tanıştım ve sevgilim düzgün bir iş bulunca evleneceğiz amacımız bu değildi. Arkadaştık, aynı oyundaydık, diğer tüm arkadaşlarım gibi arkadaşımdı. Aylarca konuştuk, buluştuk, o şekilde sevgili olduk. Bir psikoloji forumu olur, bir çoklu kişi ile oynanan oyun olur, bir dizi/ film sitesi olur, hatta bir sözlük sitesi, bu tarz yerlerden tanışın. Karşınızdaki kişinin amacı kadın düşürmek olmasın, tanışın, kaynaşın işte o zaman reelde tanışmışsınız gibi olur ilişkiniz.

Amacı kadın düşürmek olmasın demişsiniz ama siz de o zaman amacına uygun kullanmamissiniz.

Ya şimdi cidden kötü konuşcam ya.Sanki psikolog olunca insani duygularınızımı aldırıyorsunuz.Profda olsa,doktorda,mühendiste,öğretmende insan duyguları olan bir varlık sonuçta.Akşam yatağa yatınca birine sarılmak istiyorsun, hormonları aldırmıyorya bu insanlar,sevişmek anne olmak istiyorlar.Canı sıkıldığında başını birinin omzuna yaslamak istiyorlar.Kariyer sahibi,para sahibi olunca kocaya ihtiyaç yok deyip bide evlenmek isteyeni aşağılamak nasıl cahilce birşey.Herkesin kendi hayatı kim nasıl isterse öyle yaşasın.Yeter artık insanlara aaa sen böylesin neden bunu yapıyorsun denmesin.Bırakın insanlar başkalarının hayatına zararı olmayan duygularını,isteklerini yaşasınlar.Sende bu eleştirileri takma evlenmek istemen çok normal, insanlardan fikir almanda normal.Işleri sadece yermek olan bu insanlar ne zaman işe yarar bişey yapacaklar acaba

Amacı kadın düşürmek olmasın demişsiniz ama siz de o zaman amacına uygun kullanmamissiniz.

Hayatınızda hiç mmorpg oynamamışsınız bu yüzden bilmeden yorum yaptınız ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Wow, Lotr, Gw2, Skyrim ve şu anda da BDO olmak üzere 15 senedir online oyun oynuyorum. Bu oyunlarda klan buluşmaları olur, hepsine tek tek gitmişimdir ve ilk kez sevgilim olmuştur. Orada abi kardeş, abla kardeş ilişkileri kurulur. Belki günde 5 saat düzenli konuştuğunuz insanlardır ve arkadaşlığınızı reele dökersiniz. Tanışıp arkadaş olduğum belki yüz kişiden birsi ile birbirimizden hoşlanmamız doğaldır.

Daha önce ekşi sözlük ve yeditepe sözlük buluşmalarına da gittim.

İnternetten tanışmalara olumsuz bakmıyorum.
Çok doğal bence.
Hatta işini bilen biri sosyal medya profillerinden insanı daha kolay tanıyabilir bile..

Tanıştığınız yer önemli bence ama.
Mesela burası karma bir forum olsaydı, burada tanışma çok uygun olurdu.
Amaç direk bu olmadan gelişigüzel gelişen hoşlantılar daha güvenilir bence..

Sevmek, sevilmek bir yaşın ihtiyacı.
Allah gönlünüze göre versin.

Ben varım yaş olarak sizden baya küçüğüm ama 7 yıl olcak aralıkta tanıştık şuan 2 yıllık evliyiz bebisimiz de yolda

Oynamadım eksikliğini de hiç hissetmedim. Aynı şey o platformda da başınıza gelebilirdi. Flört sitesi olmasına gerek yok. Kaldı ki flört sitesi olmayan sitelerde de flört ediliyor örnek olarak.
Herkesin kendi tercihi. Tabi ki çok dikkatli olmak lazim internet üzerinden olan her şey için (flört, arkadaşlık,oyun vs.)

Evlenmedim ama bende cok cekingen biri oldugum icin 1 iliskim haric gerisi internetten oldu. Toplamda 4 iliskim oldu en uzunu 3 sene surdu suanki iliskimde 7. Aya girecegiz. Olumsuz olmasinin sebebi internetten tanışmış olmam degil karsimdakilerin karakterleriyle alakali yuz tuze gorustugum takintili biriydi ya benimsin ya kara topragin kafasindaydi. Internetten olan 2 side aldatilma sonucu biraktim. Sonuncuda internetten ona yasadigim tecrubelerden dolayi guvensizim. Tamamen internetten tanismak sans isi. Kelekte cikabilir olgun biridw bu sans birde senin ipuclarini gormenden iyi yakalamandan olur. Dikkatli ele adaylari. Umarim istedigin gibi birini bulursun.

Yorumunuz için teşekkür ederim..
Peki örnek verebileceğiniz site var mı?
Tüm bekarlara faydalı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…