Zaten çoğunluk cinsellik arıyormuş.
Ben cinsellik aramıyorum.
Yani evlenmeden aramıyorum o yüzden internete şüphe ile bakıyorum.
Valla 3 seneyi geciyor onlar tanisali, site olarak bilmiyorum hangisi, sadece internetten tanistiklarini biliyorumMaşallah..
Peki hangi site biliyor musun?
Çok sevindim.Valla 3 seneyi geciyor onlar tanisali, site olarak bilmiyorum hangisi, sadece internetten tanistiklarini biliyorum
Aynen.Sitelr iyi degil bencede. Ama sosyal mecrada dikkatli gozlem ile sorun olmaz bana gore. Cnim zaten herkes sapik cikcak dye birsey yok. Disarda tanidigimiz insanlara ne kadar guvenebiliriz ki onlar nasil yaklasacak oda var. Suan herkes internette tanisiyo bizim koyler arasi iletisim bile bu sekilde tanismak icin eklesiyolar kuzenim oyle tanismis mutlular suan. Tanistiktan sonra tanirsin hmen evlenmedigin surece sorun olmaz diye dusunuyorum. Yillarca tanismis okuldan sevgili olanlar da mutsuz insanlar olabiliyo birzda sans ay cok konustum hayirlisini diliyorumm ins...
Yok tinder olayını hiç düşünmüyorum. Oradan da evlenen vardır ama öncesinde büyük ihtimal cinsellik yaşamışlardır.Öncelikle hangi platformda tanistiginizin önemi var tinder lovoo ve badoo gibi yerlerde saglam insan cikmaz diye düsünüyorum. Sanaldan tanisip evlenen kisileri tanimiyorum. Sanal zor is. Kesinlikle cok dikkatli olmani tavsiye ederim. Körü körüne de baglanma sakin. Güvenme de. Umarim hayatinin askiyla en tez sürede karsilasirsin
Evet bir zamanlar msn vardı hatırlıyorum.Ben varım :)
MSN'de tanıştık, farklı şehirlerdeydik 1 yıl içinde evlendik. 12 yıldır evli, mutlu, çocukluyuz. :)
Çocuklarımız nasıl tanıştığımızı sorduğunda arkadaşlarımız tanıştırdı diyoruz çünkü internetten tanıştığınız birine güvenmek çok büyük bir risk. Şimdi geriye dönüp baktığımda beni Allah korumuş diyorum, karşıma manyağın biri de çıkabilirdi.
mutlu olanda var mutsuz olanda...şans meselesiHerkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Aynen.
Burada püf nokta hemen güvenmemek ve hemen bağlanmamak.
Ve hemen buluşmak.Adamı yüzyüze görmek.
Ben bu yolu kullanırsam 2 3 ay görüşmeden mesajlaşmak istemem açıkçası.
Amacı kadın düşürmek olmasın demişsiniz ama siz de o zaman amacına uygun kullanmamissiniz.Sakın ama sakın evlilik, flört sitelerine üye olmayın. Oradakiler genelde evli, cinsellik için, para yemek için kendine köle aradığı için üyeler. Sosyal nedta desen kimse kusura bakmasın o erkekler kaç kıza yazıyor dönüş yapanla birlikte oluyor, genelde sosysl medyada kovalamaya devam ediyor. Ben de internetten tanıştım ve sevgilim düzgün bir iş bulunca evleneceğiz amacımız bu değildi. Arkadaştık, aynı oyundaydık, diğer tüm arkadaşlarım gibi arkadaşımdı. Aylarca konuştuk, buluştuk, o şekilde sevgili olduk. Bir psikoloji forumu olur, bir çoklu kişi ile oynanan oyun olur, bir dizi/ film sitesi olur, hatta bir sözlük sitesi, bu tarz yerlerden tanışın. Karşınızdaki kişinin amacı kadın düşürmek olmasın, tanışın, kaynaşın işte o zaman reelde tanışmışsınız gibi olur ilişkiniz.
Ya şimdi cidden kötü konuşcam ya.Sanki psikolog olunca insani duygularınızımı aldırıyorsunuz.Profda olsa,doktorda,mühendiste,öğretmende insan duyguları olan bir varlık sonuçta.Akşam yatağa yatınca birine sarılmak istiyorsun, hormonları aldırmıyorya bu insanlar,sevişmek anne olmak istiyorlar.Canı sıkıldığında başını birinin omzuna yaslamak istiyorlar.Kariyer sahibi,para sahibi olunca kocaya ihtiyaç yok deyip bide evlenmek isteyeni aşağılamak nasıl cahilce birşey.Herkesin kendi hayatı kim nasıl isterse öyle yaşasın.Yeter artık insanlara aaa sen böylesin neden bunu yapıyorsun denmesin.Bırakın insanlar başkalarının hayatına zararı olmayan duygularını,isteklerini yaşasınlar.Sende bu eleştirileri takma evlenmek istemen çok normal, insanlardan fikir almanda normal.Işleri sadece yermek olan bu insanlar ne zaman işe yarar bişey yapacaklar acabaYorumunuz için teşekkür ederim.
Benim bir konum daha vardı.Oraya profilime girip mesleğimi görüp kişiliğime çok saldırı oldu.
Empati yapılsın diye açıkladım başka neden soyleyeyim ki?
Ayrıca bizim üniversitede profesör kadın vardı.Asistanlarından dinlerdik.Hala eş arıyor arada derlerdi.
Yani profesör için bile yalnızlık sorunu varsa benim gibi normal biri için neden olmasın ki?
Çünkü yalnızsan yalnızsın.
Ne iş yaptığının ne yasta olduğunun önemi yok.
Amacı kadın düşürmek olmasın demişsiniz ama siz de o zaman amacına uygun kullanmamissiniz.
Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Oynamadım eksikliğini de hiç hissetmedim. Aynı şey o platformda da başınıza gelebilirdi. Flört sitesi olmasına gerek yok. Kaldı ki flört sitesi olmayan sitelerde de flört ediliyor örnek olarak.Hayatınızda hiç mmorpg oynamamışsınız bu yüzden bilmeden yorum yaptınız ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Wow, Lotr, Gw2, Skyrim ve şu anda da BDO olmak üzere 15 senedir online oyun oynuyorum. Bu oyunlarda klan buluşmaları olur, hepsine tek tek gitmişimdir ve ilk kez sevgilim olmuştur. Orada abi kardeş, abla kardeş ilişkileri kurulur. Belki günde 5 saat düzenli konuştuğunuz insanlardır ve arkadaşlığınızı reele dökersiniz. Tanışıp arkadaş olduğum belki yüz kişiden birsi ile birbirimizden hoşlanmamız doğaldır.
Daha önce ekşi sözlük ve yeditepe sözlük buluşmalarına da gittim.
Yorumunuz için teşekkür ederim..Sakın ama sakın evlilik, flört sitelerine üye olmayın. Oradakiler genelde evli, cinsellik için, para yemek için kendine köle aradığı için üyeler. Sosyal nedta desen kimse kusura bakmasın o erkekler kaç kıza yazıyor dönüş yapanla birlikte oluyor, genelde sosysl medyada kovalamaya devam ediyor. Ben de internetten tanıştım ve sevgilim düzgün bir iş bulunca evleneceğiz amacımız bu değildi. Arkadaştık, aynı oyundaydık, diğer tüm arkadaşlarım gibi arkadaşımdı. Aylarca konuştuk, buluştuk, o şekilde sevgili olduk. Bir psikoloji forumu olur, bir çoklu kişi ile oynanan oyun olur, bir dizi/ film sitesi olur, hatta bir sözlük sitesi, bu tarz yerlerden tanışın. Karşınızdaki kişinin amacı kadın düşürmek olmasın, tanışın, kaynaşın işte o zaman reelde tanışmışsınız gibi olur ilişkiniz.